Война ли? Верни на Башар Асад тънат в лукс из Западна Европа

Внук на военен министър се фука със скъпи коли из Париж
Обновена: 21 окт 2016 07:29 | 20 окт 2016 20:30,
107

 Снимка: Instagram

Докато Сирия е разкъсвана от гражданската война, елитът на сирийския режим живее в една друга реалност.

Поредният пример идва от Instagram профила на Акрам, син на Мустафа Тлас, бивш военен министър на Сирия.

Към момента той живее в лукс и разкош във френската столица Париж.

Акрам кара луксозни коли, носи скъпи дрехи и часовници. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
25
 
! Отговори
САВЕЦКА USA преди 7 години
ЗА 5 ЛВА И 2 ФАФЛИ По публикацията работи: Мария Нестерова !
39
4
 
6
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
Никой в Шишенци не тъне в лукс. Ние сме Забравените. По - добре да пишем на Сирия да ни приеме , та барем некой ни спомене... Инак в България сме забравени от Бога , демек от Бойко Борисов.
38
3
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Не може да се намаже на парите на Бойо !
37
2
 
15
 
! Отговори
Xxx преди 7 години
Хора,в България е същото,ей такива карикатури като този на снимките,парадират с власт и пари и се правят на мутри.Не ви ли писна с вашите пари,изкарани с достоен труд,ей такива мекотели да се правят на велики,докога народа ще е от гладни ***,а ей такива да ядат на корем!Защо той да има много,а другия да няма нищо,докога ще търпиш Народе?!
36
2
 
16
 
! Отговори
знайко преди 7 години
Криете думата sorosoidi на кирилица. Може всеки да провери като я нашише и ще види че излизат три звезди. Медията вече съвсем е разкрита.
35
3
 
12
 
! Отговори
знайко преди 7 години
До Марийка дописничката.Струва ли си да си част от обслужващия ислямисти и *** персонал, пропагандирайки срещу светския режим в Сирия. Как мислиш стои въпросът с лидерите на ИД. За тях нещо защо не пуснеш. Или викаш - нищо лично , професия. Напротив скъпа, вече всичко е лично. Водите са дълбоки, тъмни и с опасни течения.
34
8
 
8
 
! Отговори
какво е русия преди 7 години
А какво да прави в Русия? Русия има два града. Обсъждат се колко грама да бъде дажбата хляб. Санкт Петербург има няколко двореца които са музеи и след като ги разгледа човек освен да се поразтуши в Дукеса на Невки Проспект 96 няма какво да прави.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синовете на членовете на законно избраните кабинети са така.
32
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко това е типично за така наречения "руски свят". То не е измислено от Асад, а е взето на въоръжение от великата страна Русия и великия вожд Путин. Спомнете си къде живеят дъщерите на Путин, на Лавров, на Сечин, Мечин и който още се сетите от крадците по кремълските коридори. Само хора дето никога не са живяли в "руския свят" могат да го превъзнасят и да твърдят че е нещо велико. Аз съм живял достатъчно години в него и повече никога не искам да живея там.
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дезертьорите от войската и собствената си родинание ги приемаме и ги храними им даваме територията си европейскада си направят нов Халифат без война
30
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как няма да се фука като кръвожадния клан Асад източват ресурсите и парите на Сирия в продължение на десетилетия, същото прави и Путнерката с Русия
29
7
 
14
 
! Отговори
\*_*/ преди 7 години
До Анонимен 29По-добре Асадист , отколкото Азист като теб.
28
9
 
15
 
! Отговори
Такъв е живота преди 7 години
То и в Русия е така. Дакато народа тъне в мизерия, избрани вдигат пушилка на Запад.Те и тез дето си купуват апартаменти в БГ не са работници и селяни.
27
12
 
19
 
! Отговори
Морски преди 7 години
И как крадеца Бойко Борисов си е изкарал парите!?Като изтегли 25 милиарда лева и ги разделиха помежду си герберите,крадците от ГЕРБ.
26
16
 
11
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
До МорскиАми изкарал си е парите и живее добре,какъв му е проблема на българския народ да си изкара и той пари? А,да,народа обича да мрънка и да чака някой друг да му даде нещо
25
4
 
17
 
! Отговори
<o_o> преди 7 години
Мое да е бежанец бе, не завиждайте.E тая злоба ще ви изяде.
24
8
 
28
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Докато българския народ гладува и мизерства,българския премиер Бойко Борисов притежава най-малко 20 Мерцедеса и тъне в лукс.
23
9
 
26
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
Е то всъщност за това е войната, за да си запазят лукса шепа хора. Подобно нещо е повече от нормално за една диктатура - докато едни влизат в пандиза за разказан виц, други дерибействат и ходят на шопинг в Париж. Така беше и в България по времето на социалистическия "рай", така е и в русия до ден днешен.
22
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МучачосА колко е във Франция заплатата на фризьора на Оланд?
21
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А нашите продажници къде са? Къде е Филип Димитров, Стоян Ганев ,Сн.Ботушарова и др.?Сринаха икономиката и стопанството и си обраха крушите към Америка.Не,че са притрябвали на някого тук.