Само за мъже: Топ 3 на зодиите ако търсите съпруга

Вижте кои са знаците, на които да кажем "Да"?
31 окт 2016 16:00, Криси Табачка
6
Само за мъже: Топ 3 на зодиите ако търсите съпруга
Снимка: Outnow.ch

Няма съмнение, че зодиакалният знак може да подскаже много за характера на един човек. Ако търсите най-добрата съпруга, може би е добре да обърнете внимание и на датата на раждане.

Преди да зададете така желания въпрос, прочетете кои са топ 3 на зодиите за дами, с които абсолютно сигурно си струва да прекарате остатъка от живота си.

1. Рак

Жените, родени под този зодиакален знак, са много емоционални към своите партньори. Тяхната любов е безгранична и те са готови да направят всичко за човека, когото обичат. Ако ви предстои да сключвате брак с жена Рак, това означава, че със сигурност сте направили правилния избор. Трябва да имате предвид обаче, че представителките на тази зодия често обичат да драматизират и да правят от малките неща големи проблеми. За да спечелите сърцето ѝ, покажете любов и честност.

Кои са другите две подходящи зодии вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само с Рак случихте.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си пълен ***,неудачник,глупав си и не *** за зеле не става от теб,възможно е да бъдеш брутално отблъснат в най неподходящия за теб момент :) Съдба,кво да се прави :)
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Лъвицата" се поболя от яд. После се стара да се върне при актьора, но той междувременно се беше събрал с негова стара любов, която е доста добре устроена и е като спасителен пояс за огладнелия, безработнен актьори в пенсионна възраст.Така тази "лъвица" си прецака живота и сега нахалства само в службата си, която се оказа нейният спасителен пояс. А преди години се подиграваше на колегите си, че работели за стотинки в скапана държава и натякваше, че не всеки може да се уреди като нея. Смешница!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
....... но западноевропеец.Пощуря от амбиция "да го гепи" /изразът е неин/.И се разведе с актьора. Всички около нея виждахме, че западнякът не си е изгубил ума по нея, а само преспива у тях,когато идва в България по работа и харчи за нея дребни суми, напр. да й плати парното за текущия месец. За да му гостува два пъти за кратко,трябваше да нахалства.При поредното си идване в Бг той просто се настани при друга нашенска ***, с която се запознал служебно.Подминава лъвицата като че ли тя е въздух
2
0
 
5
 
! Отговори
Не важи за всички преди 7 години
Познавам една "лъвица". Стара се много, за да се омъжи за един наш третостепенен актьор, чието име нищо не говори за повечето българи. Но тя беше още съвсем млада и тъй като по природа е доста т/ъ/па, беше решила, че ще стане част от хайлайфа чрез женитбата с човек, който се е снимал във филми, макар и с дребни роли. Беше с цяло поколение по-възрастен от нея и с няколко развода. Роди му дете. После се убеди, че в този брак само ще си брои стотинките. Случайно се запозна с още по-дърт, но .......
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За жените овни,това са абсолютни глупости,те са най-големите неблагодарнички и използвачки само си гледат техния интерес.В най-трудният момент те предават,това са жените овен.