Наздраве пак и пак! Руски новогодишни служебни партита

Да се изложиш така, че да си търсиш нова работа
2 дек 2016 21:35,
55

  Снимка: Ofigenno


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
5
 
! Отговори
руски преди 7 години
Кажи му руснак и не го обиждай повече...
42
3
 
10
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Ми че то и тук е пълно с такива образи. Все пак сме братски народи. Но на някои не им отърва.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката на която една девачка спи на мивките - кърти мивки. Много яко са ги закрепили з да я издържат
40
7
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
На снимката са трима рузки пеерази, които играят Лебедово езеро.Затова в *** забраняват гейщината, защото са пропищели от летентните им геове.
39
4
 
9
 
! Отговори
Българин! преди 7 години
Айде стига вече с тези руснаци и американци! БЪЛГАРИЯ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ, а вие по цял ден ни занимавате само с ДВЕ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМПЕРИИ НА ЗЛОТО - САЩ И РУСИЯ! Русия - това, пък САЩ - онова! Ама да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ! Ако искат И ДА СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО! ВСЕ МИ Е ТАЯ! Норманите американци и руснаци дали по цял се занимават с България?!? ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СА Я И ЧУВАЛИ?!?
38
4
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Рускините са невероятно красиви жени.Руснаците са хубави хора.Факт !
37
0
 
8
 
! Отговори
Й преди 7 години
Може ли да сте толкова *** и под всяка публикация да говорите за политика... Като толкова искате да говорите за политика ставайте политици. Тук говорим как хората си правят веселото и после имат незабравими спомени, ама не бай *** и тука видя Путин, Обама, Ердоган и прочие. Да не забравете да добавите Корнелия Нинова и ген. Радев, че още не сте сложили край на цялата картинка. А тя е че 90% от коментиращите са прости хора и търсят къде да избият комплекси...
36
10
 
1
 
! Отговори
Лош Ердо преди 7 години
Ердоган ошамари Путин за втори път ;)Първо му свали летящата крепост със стар Ф-16, а сега бие приятелката му в Сирия - Асад :)))Дали сега в Кремъл се вихрят партита?Или руските лидери се крият в мазите на "Лубянка" ?
35
12
 
7
 
! Отговори
доклад ООН преди 7 години
В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнесКак се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от герои и освободители?ХА..ХА..ХА.ХАСитуацията в руската армия напомня на животинската ферма от произведението на английския писател Джордж Оруел, ХА..ХА Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се
34
5
 
0
 
! Отговори
руски пидерасы преди 7 години
славянска му работа..Голяма акция за задържане на дилъри започна в Сърбия, след като преди 2 дни стана ясно, че син на известен политик е бил сексуално малтретиран от 8 мъже.Насилниците са разпространявали екстази и опиати, които замайвали жертвата, за да бъде изнасилена, съобщи сръбският вестник Курир
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шоросоииидииии гроздето е кисело-нали..
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормалните руснаци емигрират в ЕС и САЩ.Дори у нас се заселват, само за да са далеч от Матушка Рус.
31
9
 
9
 
! Отговори
Бърдоква преди 7 години
Нищо ново. Типични руски освинвания.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕвроaтлaнтицитеТи със сигурност си най-големият евроатлантик.
29
2
 
10
 
! Отговори
даммммм преди 7 години
Аз не бих се отказал от такива веселби...-чесно.Незнам вие защо се правите на такива моралисти тук.Реално сте същите като тези на снимките-даже и по-гадни....
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шорошшшшииииииииииииС ума сошел, что-ли?
27
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен....българин съм и сега....Русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи! Националните предатели не могат да бъдат българи.
26
6
 
11
 
! Отговори
шорошшшшииииииииииии преди 7 години
Абе шорошшшшшииииии,,,,гладни били руснаците а??? Гладни сте вие евро-атлантиците...затова и само Прайдове можете да си позволите..ххаахаахххаааааххаха Гроздето е кисело ааааа???
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен...31...Българин съм и сега--когато евро-ромите избиват бабите ни на село...и когато храним крастави мюсолмани със своите пари...и когато САЩ избива 500 000 деца в Ирак...и когато България умира вследствие на евро-атлантическият геноцид...и когато продавате децата си зад граница....и т.н.....и т.н......ясно ли ти е ***????
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринТи кога беше Българин? Когато взривявяваше църквата Се. Неделя по заръка на Москва, когато беше българите да се пишат македонци или когато в лагерите хранеше прасетата с българи? Или когато гласуваше България да стане 16 република на СССР?

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe