Дядо Коледа, не един, а хиляди - в Мадрид

Над 20 хил. души в костюми на добрия старец тичаха за кауза
7
Дядо Коледа, не един, а хиляди - в Мадрид
Снимка: БТА

Повече от 20 000 души в костюми на Дядо Коледа тичаха в центъра на Мадрид, за да бъдат набрани средства за болните от множествена склероза, съобщи Ройтерс.

Всеки желаещ да участва в надбягването трябваше да плати 15 евро. То беше по авеню "Пасео де ла Кастелана".

Участниците имаха възможност да избират между пробег от 6 или 10 км, но задължително трябваше да са с бяла пухкава брада и костюм на Дядо Коледа.

Децата бягаха с родителите си, облечени като джуджета в зелени костюми. Някои хора дори доведоха кучетата си, нагласени също с коледни облекла. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ли е истинският?
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не разбрах каква е връзката между едно благотворително събитие на което хората са отишли доброволно и масовките от времето на комунизма на които ни мъкнеха под строй, ама щом вие виждате връзка...
5
1
 
8
 
! Отговори
помнещ преди 7 години
Понеже живяхме в соца и помним СССР и винаги съм се питал как тази огромна страна с толкова ресурси падна .Днес вече зная след като живея в синия СССР.Пред очите ми е цялата комунистическа простотия с доносите,лъжите и евтините сценарии . В невъзможността да браниш идентичност и да се покоряваш на утопии на разни *** .Онези се кланяха на Енгелс ,нашите *** на Маркузе . Всичките ще отидат знаете къде.
4
3
 
5
 
! Отговори
ре преди 7 години
Ами тя чалгата си е пак комуноидна работа-масовка. Но соца не прощава .А дядо Коледа е един ,а това страшно дразни комунистите.Трябва да е маса ,нали така .
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдааа, друго си е да се наливаш с фалшив алкохол и да гледаш телевизия Планета. Къде, къде по-индивидуално е. Пък глупаците нека си тичат и да си губят времето! Важното е, че ние сме фИешън щото стоим на топло и слушаме Галена!
2
5
 
4
 
! Отговори
ре преди 7 години
Тия масовизации по комунистически ще съсипят ЕС. Комуноидите разсипаха Русия сега е ред на Европа.В САЩ народа ги изгони майче. Въпреки опитите на ЦРУ да изопачат нещата.
1
4
 
6
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Подобрили са рекорда за най-многолюдна реклама на кока-кола. Как 50- тина години ро-късно цял свят се прекланя на някаква измислица ????