Бившият й още е в картината – какво да правите?

Много жени идват с емоционален багаж, с кофти приятелки или с работа
11 юни 2017 21:45, Екип на Tialoto.bg
45
Бившият й още е в картината – какво да правите?
Източник: Instagram

Най-накрая сте срещнали жена, която е привлякла вниманието ви. Искате да дадете шанс на отношенията ви, но има един проблем: Най-добрият ѝ приятел е нейният бивш. Много жени идват с емоционален багаж, с кофти приятелки или с работа, срещу която постоянно мърморят, но за мъжкото его най-голямо предизвикателство е да се занимава с жена, която има за най-добър приятел бившия си.

Ако вашият случай е такъв, вече вероятно сте чули: "Скъпи, ние сме просто приятели, не изпитвам никакво сексуално влечение към него".

Това обаче продължава да не ви успокоява и да искате да му извиете врата всеки път, в който сте заедно тримата или когато и прошепне нещо в ухото и двамата се засмеят на общата шега. Да не говорим за пътите, в които вие се карате и тя звъни на своя "приятел", който я познава и разбира най-добре.

Какво може да направите?

Сприятелете се с врага

За да се убедите, че той наистина не е заплаха за вашите отношения, може би е време да го каните по-често с вас. Така ще го наблюдавате в "естествен вид" как се държи с половинката ви. Проучете го, разпитвайте го, вижте динамиката в общуването между него и приятелката ви и ако наистина между тях няма никаква сексуална енергия, е време да се успокоите. Гледайте на него като на поредната ѝ приятелка. Има бивши, за които наистина не трябва да се притеснявате, особено ако тя не изпитва абсолютно нищо към него. Проблем е мъжът от миналото, към когото тя има все още някакви чувства (ако има такъв мъж).

Говорете с нея

Истинският проблем не се крие в бившия, а в отношението и желанието на половинката ви той да бъде в нейния живот. Затова трябва да дискутирате открито темата с нея. Има шанс да сте се объркали жестоко. Истината е, че много от нас се хвърлят във връзка с главата напред, казвайки си: „Той/тя е перфектна“ без да са имали шанса да опознаят другия. Следете за знаците! Ако тя говори прекалено често за бившия си, ако критикува постоянно неговите приятелки и не спира да ви сравнява открито с него, то тя още не го е преживяла. Тогава просто трябва да я оставите да се справи с проблема си сама. Докато се самозалъгва или докато се надява отново да бъде с него, вие нямате шанс за истинска връзка.

Още любопитна информация може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: приятелибившгадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторката наясно ли е какво е емоция? "Емоционален багаж?" Когато две или повече лица са в неразрешим конфликт. В лоши отношения, скарани са.Няма, как да имат цивилизовани отношения и да носят "емоционален багаж" т.е тежест,бреме.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При първата по-сериозна дандания ще изтърчи при бившия си за "утеха". Фактът, че има друг човек, който се води по-специален, трябва да е сигнална лампа, че нещо не е наред. Тези мъжко-женски приятелски отношения са бомба със закъснител и после винаги има потърпевши.
11
2
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
ХА-ха-ха, статията сякаш е писана за мен :) С моята бивша сме ужасно добри приятели, всеки ден съм при нея, всичко си споделяме и си поркаме даже заедно. Тя си има гадже сега, но като се скарат нещо веднага ми звъни да ходя в тях и да ми реве и да ми иска съвети какво да прави :) Онзи обаче нищо не знае и не подозира даже, колко сме си близки. Според моята бивша, ако разберял, веднага щял да я зареже и затова крие истинските ни отношения :)))
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бих и направил тройка с бившият и, поне ни познава и двамата!
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФенТеб да не са те изнасилвали, че си толкова запознат : )))---Стига глупости. Просто не ги взимате на вътре, а ако си мислите, че ви изневерява... правете го и вие. В най-лошият случай ще сте изравнили резултата, а в най-добрия ще е 1:0 за вас.
8
2
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Ти лyд ли си бе?! Ще имам два черепа, още преди душа.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каните го на гости. Скъпата сервира сезонна салата и студена домашна ракия в достатъчно количество, т.е. повечко. Когато стане приятно весело, натирвате милото да си вземе душ и да си направи клuзмuчка. После я хващате с бившия й и я onъвaтe във всички възможни отвори. Повтаря се всеки петък и събота, докото не се съберете 16-17 бивши и настоящи, към които тя има интерес!
6
6
 
12
 
! Отговори
преди 6 години
Не. Kypвомpaзци
5
7
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Уухахаа...тия създатели направо са се подиграли с жената! При това с точен разказ в библията, за нейният произход и предназначение. Разбира се че са копирали себе си, с малката застраховка- деление, но то е 1 към 4 ....в полза на мъжа...В моя полза!!!
4
13
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Абе, вие колко мозък мислите че има в едно ребро? Създадено да забавлява мъжа, и да не е самотен! А останалото рано или късно се връща, празно на тоя свят нищо не остава.
3
8
 
40
 
! Отговори
Вуте преди 6 години
Тотално изпушена статия...Ако си мъж на место,никога не би търпял жена,която си общува с бившият утепляк...Може би съм краен?! :-) :-)
2
12
 
12
 
! Отговори
Фен преди 6 години
Ще ви кажа тайната, която не се споделя в статията,Хващате го и го напивате, здраво после му теглите един добър секс,След като е унижен няма как да ви се прави на тарикат,Правите това което са правили древните (някой сегашни) гърци, това да насилиш мъж не е престъпление,
1
8
 
25
 
! Отговори
Emil преди 6 години
Какво като е хубава, след като е приятелка с бившия си. Продължава се да се търси по-хубава и без бивши гаджета за приятели.