Диана – съкратен статистик, но щастлив пътешественик!

Тя посети дестинации по цял свят за 50 дни
26 окт 2017 14:31,
36

Какво правите, след като останете без работа? Околосветско пътешествие!

Това е първата мисъл на Диана Чавдарова. След като остава без работа, тя решава да посети мечтаните си дестинации по цял свят за 50 дни и отново да се завърне в България.

"В един разговор подметнах съвсем на шега, че бих направила едно околосветско пътешествие. Прибрах се вкъщи, проверих самолетните билети и осъзнах, че не е толкова скъпо", казва пред Bulgaria ON AIR Диана.

Туристката купува 16 самолетни билета за общо 2000 евро. По думите ѝ си е направила карта на света, сложила точки на мечтаните дестинации и просто направила връзки между самолетните полети.

Тя заяви, че никъде не се чувствала като у дома си, но са ѝ харесали Камбоджа, Перу, Бали, Мексико и Боливия.

"В Китай и Полша не ми хареса", категорична е пътешественичката.

Диана смята, че Бали е била приятна изненада, но другата ѝ дестинация Хавай е била разочарование.

"Не си купувах много неща, защото пътувах с раница, но си пращах картичка от всяка една точка", отбелязва още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
19
 
! Отговори
злоба навсякъде има преди 6 години
Като има толкова не вярващи - Уверете се - отворете киви.ком и изберете начална точка София. След това цените по дестинации сами излизат. И така на татък.
29
0
 
19
 
! Отговори
До Гошу преди 6 години
Защо да казва колко е излязло, всеки се простира според чергата си. Ако нямаш пари, винаги може да спиш на каучсърфинг и да си готвиш. Ако имаш, пари ядеш по ресторанти. Ако нямаш пари пътуваш на стоп/колело/пеша. Ако имаш пари, ползваш таксита.
28
0
 
22
 
! Отговори
До Минко преди 6 години
Значи , ако не знаеш нещо, то непременно е лъжа. За сведение на такива като теб, които не са излизали от село -да, възможно е . Има самолетни компании които продават билети за обиколка около света, казва се one world , може да си избереш дестинациите и броя на спирките, но движението да бъде само в една посока. Ако няма да летиш до Австралия или Нова Зеландия , да, възможно е билета ти да е около 2000 евро.Не е скъпо да обиколиш света, а и ще разшириш мирогледа си.
27
2
 
19
 
! Отговори
Минко преди 6 години
До до 11Сигурно може,но без багаж, без летищни такси...без обяд в самолета...е последното може да се преглътне.
26
5
 
19
 
! Отговори
Минко преди 6 години
Абсолютна лъжа! Простата справка за цените на самолетните билети по интернет показва,че само полет до Южна Америка /1 полет а не 16/ струва от днеска за утре към 2000 евро двупосочно...Тия съвсем ни взеха за будали!
25
0
 
20
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До Анонимен 27Май беше "скрит маркетинг""-продаващият продукта ползва същия продукт, демонстративно, за да привлича околните и не казва, че го ползва служебно.Същото е и във веригите, карат служителите си да пазаруват от супермаркета, в който работят, за да се изкушават и клиентите.Няколко такива филма гледах, за Деми Мур не си спомням. Единият беше комедиен, другия беше криминален. Бяха злоупотребили с продуктите, които фирмата им дала да ползват с рекламна цел, че и 2 семейства(двойки)бяха.
24
3
 
22
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Пропаганда! Внушават ни- безработните в Бг,особено младите, могат да си позволят да направят околосветско пътешествие. Но това е единичен случай!!!Разбирайте- в Бг заплатите са толкова големи, че и да останеш без работа, не се тревожиш. Имаш спестявания, работа много, ще си намериш нова веднага. Затова безгрижно си почиваш и обикаляш света. Като се налудуваш, новата работа те чака. Това е за заблуда на младите емигранти.Затова цял ден държат статията на предните места с сайта.
23
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази ми изглежда на "растение " незнам на български как се казва .Това са хора които ходят по телевизии и се преставят за обикновенни хора и разказват как са ползвали дадена услуга ... ЕДИН ВИД СКРИТА РЕКЛАМА ! Имаше един филм за такива хора агенти с Деми Мур иДейвид Духовни където го играят семейство с актъори деца и парадират с охолен живот в квартал и така зарибяват съседите да купуват стоки и ползват услуги .
22
10
 
22
 
! Отговори
мнгрознаетая преди 6 години
Тази като я гледам вкъщи освен котка(и) друг няма кой да я чака . Да се маха от тв-то, че ми разваля вечерята колко е грозна!
21
3
 
26
 
! Отговори
до Пешо и Гошу преди 6 години
Бе хора, купува билет до една дестинация и после от тая дестинация продължава към следващата, и т.н. не се е връщала всеки път до България. Затова билетите не са толкова скъпи.
20
7
 
38
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
А тази дето обиколила света за 2000 евро билети да каже колко е платила и за хотели и ядене, че да придобием и ние някаква представа колко общо и е излязло всичко :) И друго, колко заплата взима една статистичка, че да не тръгне веднага да си търси нова работа, а да си направи такова скъпо удоволствие :) Явно доста пари се вадят в тази сфера :)))))))))
19
0
 
20
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До ПешоЖивях една година в Перу, в Лима и си идвах 1 път. 4 пъти летях над Атлантика - първи път до Перу, втори път: после се върнах след половин година до БГ. След месец отново летях до Перу (трети път) и най-накрая се прибрах в България (4-ти път). Никога не съм плащал повече от 1300 долара за тези полети и все еднопосочни ги купувах, че не знаех дали ще се връщам в Перу или не. Не знам твоя приятел, май те е излъгал или е летял I-ва класа :)))
18
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14местните манджи за нищо не ставатзащото хората има т други представи за хранатаи със сигурност няма да ядеш храната им
17
0
 
28
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Трудна работа с едно обещетение да обиколиш света, въпреки че имам познат който за 2000 долара стигна до Перу и обиколи латинска Америка, но спеше на палатка, пътуваше на стоп, и ядеше консерви.
16
4
 
30
 
! Отговори
ASD преди 6 години
16 самолетни билета за 2 000 евро до подобни дестинации е пълен абсурд.
15
0
 
35
 
! Отговори
Каракочев преди 6 години
До АнонименОбаждаш се на Александър от Кочериново, и готово.
14
1
 
34
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Браво!Работела е в чужда ИТ компания, коя българска фирма ще ви плати обезщетение :)
13
2
 
28
 
! Отговори
до 11 преди 6 години
Зависи откъде ги купуваш. Тя едва ли е летяла до Перу от София. Освен това ако се дебнат билетите наистина има супер промоции. В момента до повечето държави в Европа може да се иде за 10 евро.
12
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам българските пенсионери вместо да ровят в кофите за огризки от храна да си купуват 16 самолетни билета и да правят околосветски пътешествия - Камбоджа, Перу, Бали, Мексико, Боливия...
11
2
 
24
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До гербисто-патриот 12Не са много българите, които могат да си позволят да пътуват често, повечето работят, за да свържат двата края! Иначе си прав, хубаво е да се пътува, но... за това е необходимо да имаш време и пари!