Как да направим перфектния подарък? С персонализация!

Новата услуга на Serdika Center обещава щастие
17 яну 2019 08:55, Криси Табачка
3
Как да направим перфектния подарък? С персонализация!
Снимка: Serdika Center
Всички знаем какви усилия коства избирането на перфектния подарък. Знаем колко е трудно да нацелим точно това, което получателят би искал, а желанието ни да го зарадваме е толкова голямо, че чак се объркваме още повече.
В тези моменти започва едно истинско лутане из магазини, идеите ни са безброй и са пропорционални на хилядите въпроси, които изникват в главата ни.
Ще се хареса ли подаръка? Това подходящо ли е? Кой размер да взема? Ами цвят? 
 
И точно тогава започваме да се питаме защо, за Бога, има толкова много магазини и толкова много варианти.
 
Значи е моментът да ви споделя моята тайна – подаръчните ваучери! Тази гениална услуга ще ви спести адски много време и чудене, защото хем ще направите подарък, хем ще дадете възможност човека, на когото го подарявате, да си вземе точно това, от което има нужда.
 
Защото истината е, че колкото и да се опитваме да направим перфектния подарък, възможността да не нацелим това, от което човекът има нужда или да объркаме нещо, никак не е малка.
 
И ако си мислите, че това не е достатъчно лично, значи е време да погледнете персонализиращата услуга от Сердика Център, която вече е изцяло достъпна онлайн.
 
Можете да изберете между ваучер на стойност 20 лева, 50 лева или 100 лева, а най-хубавата част е, че имате опция между три десена на картичката и 5 цвята на плика, които да комбинирате така, както смятате за най-красиво.
Как да направим перфектния подарък? С персонализация!
 
Разбира се, персонализиращата услуга не свършва до тук – след като изберете картичка и плик за нея, можете да напишете послание до 30 символа, което да предаде най-искрените ви пожелания точно за човека, за когото е предназначен подаръкът.
 
Той, от своя страна, ще има възможността да използва ваучера в рамките на една година и да избира измежду огромното разнообразие от над 130 магазина, откъдето сам да избере своя подарък.
 
Сега идва моментът и за най-хубавата част – не е необходимо да губите време, а можете да персонализирате ваучера в специално създадената страница, в която целият процес е автоматизиран и изцяло онлайн. 
 
Така сте сигурни, че ваучерът ще послужи на своя получател, а той самият ще закупи точно това, което най-много ще го зарадва, независимо от повода.
 
Защото умението да подаряваш подаръци се крие не просто в изненадата, а в личното отношение и предоставяне на възможност за избор, които влагате в него. 
Как да направим перфектния подарък? С персонализация!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С пари, много пари.
1
0
 
5
 
! Отговори
Wtf???????? преди 5 години
Защо не е обозначено като платено съобщение?

Спонсорирани публикации