Куче спаси пияния си стопанин: Насочи линейка към страдащия

Китай нарече златния ретривър - "Aнгел-спасител"
24 яну 2019 15:40,
8
Куче спаси пияния си стопанин: Насочи линейка към страдащия
Снимка: Reuters

Златист ретривър, чиито стопанин припаднал след злоупотреба с алкохол, изчакал линейката и отвел екипа на нужното място, давайки знак да бъде последван, съобщава Дейли мейл.

Още по темата

Клипчето, заснето от камерата на Бърза помощ, попадна в социалните мрежи и домашният любимец беше обявен за герой от потребителите. Сцената се разиграла в окръг Юнджън в северната провинция Шанси. Господарят на кучето изгубил съзнание и се свлякъл на една от малките улички в града. Хората повикали спешната помощ, предава БТА.

Кучето през това време излязло на главната улица, за да дочака медицинския екип. Щом се показала линейката, то дало знак с тялото си на шофьора да го последва. След това животното на бегом отвело линейката в една от преките улички. Екипът стигнал до припадналия мъж и го качил в линейката. Китайците бяха трогнати от действията на умния домашен любимец и го нарекоха "ангел-спасител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виждате ли какво прави едно животно. Ако беше човек щеше да го остави там да си умре. После мразете, бийте и убивайте кучетата в тях има само обич не и омраза като при нас хората. Взимайте пример от тях май те са повече хора от нас, а ние сме животните.
7
2
 
7
 
! Отговори
Край преди 5 години
Голема работа. Същото го може и Цветанов ако Бойко се напие.
6
2
 
20
 
! Отговори
аз преди 5 години
Животните са повече хора от нас!
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Имахме случах преди няколко години един мъж беше получил инфаркт и кучето му мисля че беше немска овчарка беше влязло в първия вход и драскаше и лаеше по вратите докато докато някой не му отвори и после ги заведе до него.Говори си каквото искаш.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано от клипа не видях къде е попийналият.
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление Китай не може да бъде някаква алтернатива на САЩ като световен лидер, в смисъл промяна към нещо добро. Американците са жестоки хора, а животът в Китай е още по-жесток. Чел съм, за шофьори, които при произшествие блъскат някого, а след това минават 2-3 пъти през него, защото ако е жив ще плащат издръжката му, а за смърт има само еднократно обещетение. А много бдни хора в Китай попаднали в болница биват разфасофани като "донори" на органи.
2
9
 
6
 
! Отговори
Р преди 5 години
Това е некой нашиткан кат бъчва руснак сигурно!!!
1
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тича си песа, ама щом казват, окей. Лошо нема.

Спонсорирани публикации