Учен доказа евреин ли е Адолф Хитлер. Каква е истината?

Нацистите дълго време се опитват да я прикрият
6 авг 2019 19:15, Нели Христова
140
Учен доказа евреин ли е Адолф Хитлер. Каква е истината?
Снимка: Flickr

През 1930 година Ханс Франк открива доказателства, че дядото на Хитлер е бил евреин. Той живеел в домакинството, където баба му работела.  Но Франк е екзекутиран на Международния военен трибунал, а проучването му е публикувано 7 години по-късно.

Много хора отхвърлят твърденията в него и го заклеймяват като лъжа. Авторът Николас вон Прерадович дори „открива“ доказателства, които свидетелстват, че в Грац, Австрия, по времето, когато е роден бащата на Хитлер Алоис Шиклгрубер, евреи не са живели.

Ала възможно ли е думите на Франк да са истина? Напълно вероятно.

Според историка  д-р Леонард Сакс, дядото на фюрера наистина е бил евреин, а нацистите са направили всичко по силите си да прикрият тази кръвна връзка. Според доказателствата бабата на Хитлер е имала дете от евреин, който по това време е живеел в Грац, Австрия.

Историкът разравя архивите на Австрия от 18 век години и открива, че наистина е имало добре утвърдена общност от евреи в Грац още преди 1850 година. Той доказва още, че Прерадович бил ревностен нацист, който се почувствал обиден от факта, че някой предполага, че Хитлер е имал еврейска жилка.

"Винаги съм си мислил това – нео-нацистите се чувстват обидени, че Хитлер е имал дядо евреин, защото мразят евреите. А евреите също се чувстват обидени, че фюрерът е имал дядо евреин, защото мразят Хитлер“, обяснява доктор Сакс.

"Но сега вече е минало достатъчно време от падането на Третия Райх, за да се запитаме не какво е обидно и какво не е, а какво значи това за възприемането ни на Адолф Хитлер и Холокоста“, пише той в Journal of European Studies.

Бабата на Хитлер, Мария Анна Шиклгрубер, която родила баща му Алиос, била обикновена работничка, която живяла в беден селски район в Австрия. Не се знае много за живота й преди да навърши 42 години. Тогава ражда и бащата на Хитлер все още неомъжена.

Мария Анна така и не разкрива кой е бащата на Алиос. В акта си за раждане той е записан като „неясен“. След това се жени за Йохан Георг Хидлер, който припознава момчето и се приема за официалния баща на дядото на фюрера Третия райх.

Едва когато враговете на Хитлер се усъмнили в кръвната му линия, миналото на майка му изплувало наяве.

Опозицията не пропускала да спомене, че дядото на фюрера бил евреин, за да дразни нацистите, за които „чистата кръв“ била толкова важна.

През 1931 година самият Хитлер поръчал на SS да разследва слуха, който бил плъзнал. А след това поръчва Рудолф Коппенщайнер да публикува подробно родословно дърво на потеклото му през 1937 г., което да показва, че всичките му предци са австрийци и германци.

Но след като Йохан Георг Хидлер признава Алиос за свой син, името му е записано в сертификата за раждане на мястото на „неясен“. За нацистите това било достатъчно доказателство, че Хитлер нямал нищо общо с евреите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Където има евреи има граждански войни, евреите използват Сталин, който също е евреин да оберат цaрска Русия, като после са се канели да предадат Сталин и да го оставят да се оправя. Сталин обаче се оказва по-хитър и построява гулаци за евреите-предатели. И евреите насъскват Хитлер да тръгне срещу Русия и да ги освободи Естествено ис-ТОР-ията не е това, което е.
34
6
 
18
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Ако не беше Хитлер , България нямаше никога да си върне Добруджа!!!А сатрапа Сталин , създаде изкуствената македонска нация и българските комунисти се отказаха от род и родина!!!За мен Хитлер е герой, а за другаря професор социолог Иво Христов другаря Сталин е герой!!!Агент Ники Рандъл!ЦРУ!!!
33
12
 
2
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Г-н Хитлер е сгрешил като е нападнал Социалистическа Русия. Така и ББорисов ще сгреши ако нападне БСП. Защото БСП ще го разгроми с остра мисъл, мъдрост, справедливост и всенародна любов която съществува към БСП!
32
5
 
2
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
германия е с територията на Полша от нея не зависи нищо!
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата седмица бяха комунисти, сега нацисти....В коя година живеете драги журналясти?
30
2
 
28
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Минал през ада на ПСВ... този човек успява да събере народи след себе си...А сега плюещите го - ще оставят след себе си - храна за чepвеите.Лош... Или визионер... Зависи от гледната точка... Нарежда се до Чингиз хан..... . Александър.. И останалите пълководци... Такива са фактите - безкомпромисен в убежденията си.. неподкупен... Водач
29
7
 
15
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Не знам дали е бил или не е бил евреин Хитлер, но само знам и съм сто процента сигурен, че без чужда финансова помощ от частни банки зад океана, икономическия растеж в Германия и нацисткия проект щеше да бъде обречен на провал!!!Следователно, някой е имал нужда от Хитлер, и е имал нужда и от Сталин, да се разпали световна война, хем да се раздели света на противоположни блокове, които в генезиса са си един велик шовинистичен проект за свобода на Великия Извънземен Масонски Разум!!!Барнабал!ЦРУ
28
5
 
31
 
! Отговори
Значи... преди 4 години
... Холокост не е имало. Всички тези арести, концлагери и Втората световна война са били разчистване на сметки МЕЖДУ СВОИ . Като се има предвид че Ленин има еврейска жилка , както и Сталин , както и 97% от болшевишкото Политбюро са били ЕВРЕИ . Рузвелт също е имал евреи в рода си . За Чърчил също се носят такива слухове.... а наскоро беше потвърдено че фамилията Ротшилд е главен спонсор на АБСОЛЮТНО всички военни конфликти от времето на Наполеон до днес .
27
6
 
9
 
! Отговори
Ха ха ха ха ха преди 4 години
Те и нашите червенушковци много усърдно разпространяват баснята, че Яшар Правешки бил принц по произход, само защото ...... Маруца слугувало в двореца. Даже пускат две версии - според едната правешкият *** бил чедо на цар Фердинанд, а според другата - подрастващият престолонаследник Борис уж бил навестявал ...... и то забременяло от него.Как не! Как си представяте да допуснат малолетна *** да роди принц Сакс Кобург Гота?С гореизложената басня пък Синедрионът се изложи тотално.
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да си евреин трябва поне *** да е еврейка щом баба му не е била еврейка няма как и той да е.
25
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитлер е бил Социалист като Корнелия Нинова и Румен Радев.
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хитлер е прозелит това са най-ранните християни-юдеи, те са извън юдаизма преследвани от евреите, прозелитите също са еврeи, но християни-евреи. Евреите-Зохар воюват срещу прозелитите-християни.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА БЕ, ЗАТОВА ПРЕДИ ДА СТАНЕ ВЕГЕТАРИЯНЕЦ ЛЮБИМАТА МУ ХРАНА Е БИЛА СЪС СВИНСКО МЕСО.
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
днес бг...... Всеки ден по 10 статии за ницизъм и ВСВ.
21
0
 
8
 
! Отговори
До цини преди 4 години
Да вярно е.Дори и в САЩ е имало натиска партия.Спомнете си филма с Лайза Минели-Кабаре.Но след войната по времето на Президента Хари Трумън всичко се покрива.
20
3
 
23
 
! Отговори
Пфф преди 4 години
Не знам баща му дядо му и той, ама е пределно ясно кой спечели най много от войната - евреите. Не знам как ги измислиха тези 6 млн.жертви, а още по невероятни са историите за деца под 10г които преживяват години в същите тея "лагери" в които милионите възрастни евреи "не оцеляват".
19
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прерадович бил ревностен нацист, който се почувствал обиден от факта, че някой предполага, че Хитлер е имал еврейска жилка. И силно заблуден. Истината е, че не само Адолф Шиклгрубер, но и почти цялата нацистка върхушка е имала еврейска жилка. Нацистът сътворил холокоста е чист евреин и също се казва Адолф,
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Конструкции от рода на "доказа ли е" доказват единствено ниската езикова култура на труженичката.
17
1
 
33
 
! Отговори
Циник преди 4 години
За сведение на илитератите - Хитлep е бил мъж на годината (1940) на Англия!Има го на корицата на сп. ФорбсПобедителите пишат (лъжат) историята
16
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Злото никога не може да победи доброто,защото дявола винаги го предава,за да спаси рогата,копитата си опашката и кожата си.Хора съблазнени от дявола,вършат злините,за да може дявола да подържа Ада.Всеки които продаде съвестта си на дявола един ден се озовава в Ада,даже и да е живял добре сред хората.