Според зодията: Какъв домашен любимец да си вземете?

Има определени животни за всеки човек
1 окт 2019 19:13, Екип на Tialoto.bg
2
Според зодията: Какъв домашен любимец да си вземете?
Снимка: Pixabay

Планирате да си вземете домашен любимец? Ако още се чудите какъв, може да попитате звездите. Според астролозите зодиакалният знак върви ръка за ръка с определен питомец. А именно:

Овен
 
Овните са спонтанни и авантюристични натури. Те обичат да стоят на открито и се нуждаят от адекватен компаньон, който да смогне на темпото им. Ето защо за тях кучето е най-подходящият домашен любимец. По-добре да си вземат някоя по-едра порода, която да обича разходки и да има много енергия за горене.

Телец
 
Представителите на този зодиакален знак са по-мързеливи и търпеливи. За тях са подходящи хамстерите, които не изискват почти никаква поддръжка, освен храна, вода и подмяна на стърготините в клетката от време на време.

Близнаци
 
Близнаците са социални, обичат разнообразието и диалога и ще се чувстват чудесно в компанията на говорещ папагал. Тези животинки са забавни, интелигентни и могат да общуват!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази статия е адската тъпота.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе я си вземете по един ***,за да не се чудите,какъв да вие "любимеца" - какъвто си го наречете,такъв ще бъде,даже няма нужда той да се определя и ще бъде ХЕПТЕН ПОЛИТКОРЕКТНО!Добре че ви дадоха джендъризма,че да може да си изтриете съзнанието и живеете съвсем бе ум!Щях да кажа,"по ***",ама се сетих,че няма смисъл да ви сравнявам с тази суперинтелигентна за вас порода!Бе-е!!!

Спонсорирани публикации