Същински Жокер: Джаред Лето се опитал да спре заснемането на "Жокера"

Той бил недоволен, че не са избрали него за ролята
20 окт 2019 17:45, Нели Христова
15
Същински Жокер: Джаред Лето се опитал да спре заснемането на "Жокера"

Джаред Лето може и да не влезе повече в ролята на Жокера, след като стана ясно, че се е опитал да саботира създаването на едноименния филм на Тод Филипс.

Преди няколко седмици стана ясно, че Лето, който се превъплъти в ролята на злодея за "Самоубийствен отряд" бил нещастен и разочарован от решението Warner Bros да дадат зелена светлина на самостоятелен филм за Жокера, който да не включва нето.

Според Hollywood Reporter, музикантът стигнал и по-дале - той първо се оплакал на мениджмънта си, който представлява и Хоакин Финикс, когато разбрал, че новият Жокер вече е в продукция. След това се обадил и на музикалния си мениджър Ървинг Азоф, един от най-влиятелните хора в Холивуд, за да го помоли да направи нещо и да спре заснемането на филма.

След този случай, Лето и Азоф са прекратили отношенията. Капризната звезда се е разделила и с агенцията, която го е представлявала. Е

Едва ли ще видим неговият прочит на Жокера отново, тъй като той не е включен в нито един от предстоящите филми под шапката на Warner Bros и DC.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жокерът на Лето е много слаб. Джак Никълсън играе добре, но пък не пасва на персонажа физически и психически. Най-добрият жокер е на Хийт Леджър, ясно е. Хоакин Финикс също играе брилянтно, но неговият жокер съвсем умишлено се дистанцира от вселената на DC, тъй като е доста различен - за прототипи на ролята са ползвани "Шофьор на такси" и "Кралят на комедията", както и истински психопати от живота, така че финиксовият Жокер е по-скоро разказ за един психопат, отколкото комиксов филм.
10
0
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
първите два батмана ги игра Майкъл Кийтън
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джарет Лето да си гледа работата. Негодия Жокер беше много лигав и напудрен. Кокона-Жокер.
8
5
 
34
 
! Отговори
Истината си е истина преди 4 години
Няма какво да се лъжем-жокера на Лето е най-зле изиграният от всички.
7
2
 
5
 
! Отговори
ЖОКЕРА > БАТМАН преди 4 години
Но е факт, че за да създадеш анти-герой, злодей се изисква по-голямо майсторство! Защото по памет без да проверявам в гугъл, мога да кажа повече актьори които са изиграли жокера, отколкото които са изиграли батман! Жокера- Никълсън, Леджър, Лето, Финикс. Батман - помня името само на Ван Килмър! Даже не си спомням името на актьора които го изигра 89-та...,,Като деца сме запленени от героите като Батман, но като възрастни разбираме анти-героите като Жокера"
6
0
 
18
 
! Отговори
ЖОКЕРА > БАТМАН преди 4 години
Във всеки един жокер изигран до сега има своя блясък! Този жокер изигран най-рано и този на Джак Никълсън са по-скоро по комиксите! На Хийт Леджър е психо терорист, този на Лето е по-скоро модерен извратен хип-хоп тийн от новото време, а този най-новия жокер не съм го гледал, но впечатленията ми са, че той пресъздава как се е стигнало до личността на жокера! И до какво човек може да се докара заради тъ,пото общество!
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Лето най му отива ролята му от Александър на мека китка.
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лето е ***. Уокин Финикс е Жокера.
3
0
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Какво момченце? Джаред Лето е на 47г. Хоакин Финикс на 44г. Верно че е младолик. Ама чак момченце хаха.
2
7
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Уффф, първосигнална кратуно, която определя всекиго по себе си! Джаред Лето е мултимилионер, не е като теб стотинковец. Та в случая, става въпрос най вече за манията му за величие. Разбрахме, обаче за какво му завиждаш.
1
8
 
8
 
! Отговори
Нормално е .... преди 4 години
... губи пачка момченцето . Губи фенове ... Губи бъдещи участия .... но основно става въпрос за ПАРИ... за много ПАРИ .