Самопровъзгласила се гадателка предсказала COVID-19?

Сестрите Кардашиян предизвикаха истерия
16 мар 2020 17:45, Нели Христова
29
Самопровъзгласила се гадателка предсказала COVID-19?
Снимка: Twitter

Ако направиш 1000 предсказания за бъдещето, най-вероятно поне едно ще се окаже вярно. Така се случва и със самопровъзгласилата се гадателка Силвия Браун, която пише няколко книги.

Последната й творба от 2008 година "Краят на дните ни: Предсказания за края на живота" се оказва особено актуална днес, тъй като в нея Браун предсказва епидемията, предизвикана от коронавируса.

В книгата си тя пише: "Около 2020 година ще се появи болест, подобна на пневмонията, която ще се разпространи по целия свят и ще атакува белите дробове и дихателните пътища. Тя ще бъде устойчива на всякакво лечение."

Вниманието към тази книга предизвикаха сестрите Кардашиян, след като Ким публикува в Twitter снимка на страниците, на които се намира предсказанието, изпратено й от сестра й - Кортни. След това, всички фенове се втурват да купуват труда на Браун. Продажбите са толкова много, че книгата влиза в топ десет на най-продавани продукти на Amazon.

Разбира се, експертите бързо се втурнаха да опровергават Браун, тъй като COVID-19 може да доведе до пневмония, но не е болест, която е подобна на нея.

От предсказанието на Браун става ясно, че болестта ще отшуми бързо, както се е появила, и ще се появи отново след десет години. Твърдение, което предстои да разберем дали ще се окаже вярно.

Ала преди смъртта си Браун има култ от последователи. Ироничното е, че гадателката така и не е познала нищо. Дори успява да унищожи живота на цяло семейство. Тя казва на майката на отвлечената Аманда Бери, че дъщеря й е мъртва. Съсипана, жената умира. През 2013 година Аманда е намерена... жива, но майка й е издъхнала с мисълта, че детето й е убито. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 4 години
Баави Ванга не се ли е произнесла още по въпроса?
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам на гадатели,но имам предсказанията на Нострадамус в книга,издадена от в.Труд през 1995 година.В предходни предсказания познал двете световни,Хитлер,Сталин.В сегашно време " *** планини близнаците....на еди кой си паралел или меридиан( по памет цитирам).Тълкователя казва,че там се намира Манхатън,къфето няма планини?Сбъдна се! "С лодки от Африка ще идват в Италия и Гърция..." Сбъдна се.Разпада на СССР( позна) Русия ще тръгне с мюсюлманите...( сбъдна се)
20
0
 
0
 
! Отговори
ДЖИБРАТА преди 4 години
Сестрите Кардашиян предизвикаха истерияОТ ИСТЕРИЧКИ КВО ДРУГО....
19
0
 
1
 
! Отговори
ДЖИБРАТА преди 4 години
"Около 2020 година ще се появи болест, подобна на пневмонията, която ще се разпространи по целия свят и ще атакува белите дробове и дихателните пътища. Тя ще бъде устойчива на всякакво лечение."МИ ТООО СЪМ ГЛЕДАЛ ПОНЕ 10 ФИЛМА С ТОЯ СЦЕНАРЙЙ....ОСВЕН ТОВА Е ЛОГИЧНО ДА СЕ ПОЯВЯВАТ ТАКИВА ВИРУСИ...ПИТАЙТЕ САЩ
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В книгата("Очите на мрака" от Дийн Кунц) също така се разказва за вирус, наречен Ухан-400. Този вирус се счита за идеално биологично оръжие, което засяга само хората и не може да оцелее без приемащия го човек повече от минута.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нострадамус пита майка си:- Мамо, какво си сготвила тази вечер?- Ти ли не знаеш бе?
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предсказан е , само , че не в книги , а в Библията , в Откровение. В момента сме на петия Тръбач от седем тръбача . След седмия Тръбач мача приключва . Само праведните и чистите по сърце ще оцелеят след идването на Христа.
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Книга, публикувана през 1981 г., предрича епидемията от коронавирус през 2020 СНИМКИ"https://blitz.bg/svyat/kniga-publikuvana-prez-1981-g-predricha-epidemiyata-ot-koronavirus-prez-2020-snimki_news728666.htmlНякой е гепил идеята и я е реализирал на практика
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Книга,която е била публикувана през 1981 г.,е предсказвала по удивителен начин появата на смъртоносния коронавирусПреди време специалисти публикуваха статия, в която се говори за книга,наречена Очите на мрака.В нея се разказва за военна лаборатория в Китай,в която се занимават със създаването на вирус, който действа като биологично оръжие.Може ли тази книга да е просто съвпадение или всъщност е предсказание отпреди 39 години?
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо е яйцето,след това кокошката,някой е откраднал тази идея и я е реализирал - "Книга, която е била публикувана през 1981 г., е предсказвала по удивителен начин появата на смъртоносния коронавирус, който се разпространи по целия свят през 2020 г.,съобщават световните издания.Преди време специалисти публикуваха статия, в която се говори за книга,наречена Очите на мрака. В нея се разказва за военна лаборатория в Китай, в която се занимават със създаването на вирус, който действа като биолог
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако познаваха щяха първо собствения си живот да оправят, да не се налага да гадаят. В 21век при 7-8 млрд население набутано в мегаполиси, беше очаквано беше да се случи. Въпрос на време
11
0
 
5
 
! Отговори
Настрадинус преди 4 години
И как им е помогнала книгата като са я купили?И аз мога да им предскажа че всички дето са я купили ще умрат.Някой ден
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алена умря от завист!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Врачки и баячки са ортаци на Сатаната. А лековерните са толкова много че едва ги издържа земята. В Библията ясно и точно е написано. Свършека на света щее тогава когато дойде Спасителя. А това време никой неможе да каже кога ще дойде. Даже и Ванга не си е позволявала да дава предсказания. Така че не слушайте врачки и баячки.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А може и някой да е взел идеята и от книгата,превръщайки я в реалност.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Ванга също беше врачка... но нея я издигат и досега в култ.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде сега, Библията е казала също какво да правим с мъжеложците, ама антихристите не зачитати Светото писание.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тю, да му се не види, какви начетени момичета тези арменки.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Библията пише много ясно и категорично - "А врачка жива да не се оставя". :)
3
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Силвия започва професионалната си кариера на медиум на 8 май, 1973 г. с малко събиране вкъщи.В рамките на 1 година практиката ù се разраства извънредно много.Успешните прогнози и пари от феновете помагат на Браун да отвори собствен уебсайт през 2008 година. Кариерата й върви нагоре,но през 2011 г. тя има обширен инфаркт, докато е на Хаваите,а през 2013 г. Силвия Браун умира.А може и да са я самоубили.