Според зодията - кои могат да срещнат любовта на почивка?

Някои са доста общителни, други я намират неочаквано
6
Според зодията - кои могат да срещнат любовта на почивка?
IStockphoto

Някои звездни знаци са настроени за романтика по време на ваканционния период много повече от други, особено пък ако са и необвързани. Без значение дали тръгват на почивка импулсивно или се отправят на отдавна планирано пътешествие, представителите на четири астрологични знака винаги имат идеята, че им предстои да създадат нови контакти и познанства, именно докато са далеч от дома. А защо някое от тези познанства да не прерасне в любов?

Хората от въпросните зодии притежават очарование и магнетична аура и честно казано, освен че самите те са винаги готови да се влюбят, също и привличат и хората към себе си. Освен това, личностите от тези знаци често полагат по-големи усилия да завързват нови контакти със забавни хора, които да освежат живота им. Това често им гарантира романтични емоции именно докато са на почивка.

А ето и кои са тези зодии:

Скорпион
 
Скорпионите са страстни и смели създания. Те обикновено не си падат по класическите, пренаселени туристически дестинации и затова често предпочитат да предприемат пътувания на по-спокойни места, с един-двама верни приятели, така че да могат да се насладят на компанията им, както и на заобикалящата ги природа. Дори един уикенд в провинцията или на някое интересно кътче в планината, където обаче предлагат вкусна храна и забавления, може да помогне на Скорпиона да се отпусне напълно. Като се има предвид, че хората от този знак презират рутината, всеки ден от почивката им ще бъде пълен с вълнуващи дейности като парапланеризъм, каране на джет, офроуд приключения с ATV, трекинг и други. Скорпионите са и най-дружелюбните хора, когато са в режим на почивка. Те ще посетят много нови места и ще живеят пълноценно докато са във ваканция. Това ще увеличи шанса, а и мотивацията им да потърсят истинската любов. Факт е, че ако срещнат интересен човек докато са напът, те няма да се поколебаят и ще предприемат първата крачка към него.
 

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Козирог
 
Козирозите невинаги изпълняват плановете си докато са на почивка. Така че пътуването с тях далеч няма да ви бъде скучно. Разглеждането на забележителности също може да бъде последната точка от дневния им ред. Хората от този земен знак много лесно се отегчават и не обичат да се придържат към определен график, поне не и докато са в отпуск. Така че, по средата на почивката си те внезапно могат да променят плановете си и да се впуснат в нещо по-завладяващо като изживяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Майна - На пейките пред блока.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зелето ми се вмириса и вони!
3
0
 
2
 
! Отговори
Прозтаг преди 10 месеца
Според зодията, от господата на който му е по тлъcтa банковата сметка, а от дамите на която и са по големи цuцитe.
2
0
 
2
 
! Отговори
Майна преди 10 месеца
А тия където нямаме пари ,как ще я срещнем
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това няма общо със зодията. По време на почивка ще срещне любовта онзи, който знае правилото - каквото се случи на морския бряг, си остава там. Ако ти е писано това да бъде твоята голяма любов, сърцето ще ти го подскаже. Противопоказно е да си поставиш задачата непременно да чакаш само голямата и единствена любов, за да я срещнеш като по поръчка.

Спонсорирани публикации