Маникюр за Коледа: празнична класика в червено и зелено

Няколко идеи за всеки, който не иска да напуска зоната си на комфорт
21 дек 2023 20:05, Дарена Найденова
6
Маникюр за Коледа: празнична класика в червено и зелено
Снимка: iStock

Коледа е само на няколко дни разстояние, което означава, че вероятно тичате по магазини, за да вземете подаръци в последния момент, да проучите нови рецепти за вкусни бисквити и да търсите най-бляскавите тоалети за парти.

Докато правите всичко това, може би гледате ноктите си и се чудите какво може да направите с тях. Просто е – изберете маникюр в червено и зелено. Това е класическа коледна цветова комбинация, с която просто не може да сбъркате. Но вместо само да лакирате ноктите си в плътно зелено и червено, ние сме тук, за да ви предложим малко по-разнообразни версии на класиката.

Коледен маникюр – празнична класика в червено и зелено

Гринч арт деко

Ако търсите комбинация от класика и забавление, това е вашият маникюр. Гринч е също толкова популярен герой за Коледа, колкото и Кевин Макалистър. И докато момчето, което остава само на всеки 25 декември трудно може да се нарисува върху ноктите, то историята с Гринч е съвсем друга. Зеленият герой, който уж не обича Коледа, може да послужи за чудесно вдъхновение за празничен маникюр.

За пресъздаването на този дизайн у дома ще ви трябват няколко пособия и много търпение. Съветваме ви да се запасите със самозалепваща се лента, с която да разделите нокътя на две равни части. Първо почистете основата добре, след което поставете самозалепващата лента толкова надолу, колкото искате да е голям френският ви връх. Лакирайте го в червено и изчакайте да изсъхне. Махнете лентата и може да я използвате за разделяне на нокътя, но този път по вертикала. На едната страна нанесете бляскав зелен лак, който да преминава и през червения връх. Готови сте.

Още идеи за празничен коледен маникюр можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: коледен маникюр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е, вчера дадохте други съвети. Обърквам се вече! Кажете най-накрая какъв маникюр ще ми отива най-много на изпочупените нокти, шлосер съм все пак. Дайте съвет.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е аз на снимката виждам най-много жълто.