Нумерология за 2024 година - осмицата ще управлява живота ни

Какво означава числото на безкрайност и какви възможности ще ни осигури
1
Нумерология за 2024 година - осмицата ще управлява живота ни
Снимка: iStock

 Числата и планетите са свързани и специални числа, като нашите рождени дни, носят специфична енергия, която ни въздейства, точно както планетите ни въздействат. 2024 година ще премине под знаменателя на числото 8. Освен това годината ще има енергията на Сатурн.

Здравето и кариерата, тоест нашата работна зона, ще бъдат най-засегнати. Общо взето 2024 г. ще бъде време за съд за всички.
 
Всеки заслужен тласък на вашата увереност е на хоризонта с нумерологията на 2024 г. Честно казано, след 2023 г. е време за колективно вдишване на облекчение, знаейки, че е нова година, нов късмет.
 
Какво е универсално число на годината?
 
Нумерологията е форма на духовност, която може да се използва за получаване на яснота, по-висше знание и вътрешна информация за вашите желания. Мислете за това като за езотерична математика. Универсалното число на годината е като гигантски хороскоп, от който всички ще сме засегнаи. Обърнете внимание на универсалните числа на годината, защото те ви дават идея как да оформите своите намерения и цели за следващите 12 месеца. Това годишно число също ви дава общо разбиране за предстоящите попкултурни събития и как да идентифицирате личния си растеж за годината.
 
Какво ще ни донесе осмицата може да видите на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нещо като телефонен номер!