Тест: Как държите ръцете си и какво издават жестовете?

Разберете повече за себе си
18 апр 2024 21:53, Надежда Бочева
3
Тест: Как държите ръцете си и какво издават жестовете?
Снимка: Istock

Много наши жестове и мимики издават черти от личността ни, без дори да го осъзнаваме. Неслучайно езикът на тялото се изучава в много школи и центрове, защото издава нашето подсъзнание, онова, което е скрито надълбоко, но намира начини да се прояви. Ако ви е любопитно да узнаете нови неща за себе си, вижте какво може да говори за личността ви начина, по който държите ръцете си. Нещо съвсем простичко на пръв поглед, но многозначително.

Ако слагате дясната ръка върху лявата...

Тъй като повечето хора в света използват предимно дясната си ръка, съвсем естествено е в жестовете си да я използват по-често, отколкото лявата ръка. Ако и вие сте от хората, които слагат дясната ръка върху лявата, вижте какви любопитни детайли издава това за личността ви.

Вие сте с нежно и добро сърце. Преди да вземете каквото и да е решение, обичате да го обмисляте внимателно. Любопитни сте, добронамерени, екстровертни. Създавате приятелства с лекота. Отворени сте към хората и обичате да сте полезни. Добри слушатели сте, умеете да давате ценни съвети на близките си хора и те често се допитват до вас. Отговорни сте към хората, които обичате и сте истински приятел, който откликва в трудности.

Но качествата ви не са само позитивни. Понякога можете да сте доста уязвими и да попадате в недобронамерени капани и користни планове. Това се случва най-често заради вашата доброта и наивност на моменти. Тъй като обичате да се раздавате, без да претегляте кой колко е дал на другия, това понякога ви прави да изглеждате по-наивни в очите на другите. Затова вслушвайте се по-често в интуицията си относно хората около вас и не се предоверявайте с лекота.

Слушайте сърцето, но и разума.

Още по темaта може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А евроатлантиците като ходят с пръст заврян отзад - тогава какво ?
2
0
 
0
 
! Отговори
ъблю преди 1 седмица
И на кочана, все така красиви
1
0
 
2
 
! Отговори
Зъбльо преди 1 седмица
На мен ръцете ми винаги са с изпънат среден пръст и свити останалите, за да мога бързо да реагирам, когато някой ме извика. Винаги си ги държа така. Ако с едната ръка ям или правя нещо друго, то другата е подготвена. Иначе може да ме подмине някой преди да мога да реагирам.