10 стилни летни дрехи, които винаги са актуални

Какво да носите в по-топлите месеци
13 май 2024 23:45, Дарена Найденова
8
10 стилни летни дрехи, които винаги са актуални
Снимка: iStock

Модата носи много лица. И когато говорим за ежедневен стил, към който много от нас се придържат, наистина има две основни идеологии или субкултури, които влияят на навиците ни за обличане.

Тези две много различни и привидно противоположни модни тенденции са както следва. Първо, субкултура, която се стреми да остане на мода. Това е страната, която е приливи и отливи, нетърпелилов поднасяйки нови идеи за облекло, модни "правила" и естетика почти всяка седмица. От другата страна е модата, която е трайна. Тя се гордее със своята неподвластност на времето - никога не прекалява и винаги е шик.

Въпреки че е забавно да се занимавате с различни стилове и тенденции, да изпробвате различните естетики, които се появяват в социалните мрежи, или да копирате новите любими тоалети на звезди и инфлуенсъри, има нещо напълно зряло, удовлетворяващо и успокояващо в изграждането на гардероба ви около класиката.

Малко преди официално да навлезем в лятото, е лесно да бъдем пометени от вълната на най-новите тенденции, но тази опция не винаги съвпада с месечния ни бюджет. Ако вместо това искате да обогатите летния си гардероб по по-внимателен начин, който е по-малко вероятно да ви разори, тогава възприемете манталитета на капсулния гардероб. С други думи, вземането на съзнателен избор за стратегическо изграждане на гардероб, който е съставен от вечни, качествени дрехи, които не само ще бъдат на мода, но и ще се комбинират добре, ще ви позволи да смесвате и комбинирате безброй тоалети с малко усилия.

10 класически летни дрехи, които винаги са на мода можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: летни дрехи
Още от Миш-маш
За дома, за градината... Да пазаруваме изгодно в една "Супер седмица"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 седмица
Озадачен съм от простотата на новите тенденции в облеклото. Освен, че хората масово носят дюс, изработката на дрехи е като в час по трудово обучение. Без красиви и качествени детайли или закачки в лройките. Пълни гардероби с нищо. И после викат "Ми няма какво да облека". Ми като си купуват обикновени ***, нямат кво да облекат. А такива се имат и за модни гурута. :))) А си нямат и на идея колко са постни.
3
0
 
5
 
! Отговори
Мутрасуит преди 1 седмица
Жапанки с чорапи или чехли, бермуди с неопределен цвят и потник с мускули. Ланеца и цайсите разбира се са задължителни аксесоари към този стилен ансамбъл.
2
2
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 1 седмица
Летоска ***'ам гол. Че ти 'одим с дре'и на четирисЕ градуса, я па то'а! СъседетЕ зияят и ме пс'уват, деца ималО. Е па прибирайте ги тея деца и да не ме гледат! Кой го е стра' от мечки, да не 'оди в гората. Стринка Вуна всеки път ми се радва кога ме види да друсам дедовия по пътА.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Приятни сънища!