Ето как премина първото издание на семейното събитие Day Off - Family Time

Малки и големи създадоха заедно истински семеен празник
14 май 2024 12:08, Инна Ангелова
4
Ето как премина първото издание на семейното събитие Day Off - Family Time
Снимка: az-jenata.bg

Първото издание на семейното събитие Day Off - Family Time, организирано от Az-jenata.bg, част от Investor Media Group, събра стотици деца и техните родители.

Семейният празник, който се проведе в София на 11 май, събра множество посетители на едно цветно, шарено изложение с разнообразни кътове с вълнуващи занимания, активности и игри. Всички гости на събитието имаха възможност да обиколят множество красиви шатри, в които да се забавляват заедно с нашите партньори.

В рамките на деня имаше организирани зони за здравословен начин на живот, в които посетителите получаваха полезна информация как да се грижат по-добре за своето здраве и това на семейството си. В някои от кътовете гостите можеха да проверят нивото на кръвната си захар, да получат подаръци и ценни препоръки за здраве и красота.

За децата имаше възможност за много занимания - ателие за приказки, зона за виртуално шофиране с гейминг волан, кът за спорт, в който децата се упражняваха да правят лицеви опори и коремни преси. На няколко места бяха нарисувани игри "Дама", които също привличаха малки и големи, за да си припомнят заедно тази любима игра от нашето детство.

Всички кътове на Day Off - Family Time предлагаха различни възможности за посетителите не просто да се забавляват, но и да научат нови и интересни неща от света на здравето, красотата, спорта, технологиите, семейните инвестиции.

„Решихме да организираме семеен празник, в който големи и малки да се забавляват заедно. Има множество кътове с игри и развлечения: виртуално шофиране, ателие с приказки, в което децата ще могат да създадат своя собствена приказка, ретро кът с игра на дама и още много щандове, на които могат да разберат повече за здравословния начин на живот, спорта, образованието и технологиите“, каза главният редактор на Az-jenata.bg Мария Дуковска.

Томболата с награди беше една от най-големите атракции на семейното събитие. Подаръците са осигурени от партньорите ни и привлякоха внимканието на посетителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от За да се разбираме
9 знака, че няма романтична химия между вас и партньора ви
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Това събитие за преди 2 седмици
англоговорящи преселници ли е, че не ми стана ясно?
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какъв е този празник на чужд език? В България няма ли български празници?
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Почивен ден - Време за семейството
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Мина със сухи майки и загорели бащи....

Спонсорирани публикации