Дебют с допълнения

Метъл машините и носители на Грами Slipknot преиздават дебютния си албум
29 юли 2009 14:45,
1
Дебют с допълнения
Корица: Virginia Records / RoadRunner Records

Метъл машините и носители на Грами Slipknot обявиха преиздаването на едноименния си дебютен албум.

Специалното CD/DVD издание отбелязва 10 години, откакто първото отроче на бандата излезе през 1999.

Албумът ще се появи на 9 септември 2009 и освен оригиналните песни, ще съдържа и редки демо записи, ремикси, неиздавани досега парчета и още много изненади за феновете.

Придружаващото албума DVD ще включва ексклузивния документален филм оf the (sic): Your Nightmares, Our Dreams”, пълен със записи на групата от 1999.

Филмът съдържа над час неиздавани досега кадри от личните архиви на групата и на режисьора на проекта  Shawn “The Clown” Crahan.

Филмът е за ранните години на Slipknot и най-съдбоносните моменти в кариерата им.
DVD-то включва както лайв изпълнения и задкулисни кадри, заснети по цял свят, така и всички клипове на групата от периода 1999-2000.

Ще бъде издадено и лимитирано колекционерско издание на албума, озаглавено подобаващо „Slipknot - 10 years of life death love hate pain scars victory war blood and destruction”.

Опаковано е в специална стоманена кутия, съдържаща Slipknot 10th Anniversary CD/DVD, тениска, нашивка, картички, ключодържател и още няколко изненади.

През изминалите 10 години Slipknot успяха да променят лицето на метъла, да продадат над 10 милиона албума , да спечелят Грами, да бъдат хедлайнери в Madison Square Garden и на Download Festival и да постигнат дебютен #1 албум в класацията Billboard Top 200. Но Slipknot няма да спрат дотук. Ще продължават да печелят нови фенове и да бъдат неукротима сила в музиката.

Пълния траклист на албума виж тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари