Съдбоносен албум от Роби Уилямс

Reality Killed The Video Star ще реши пътя ми - призна певецът
4 сеп 2009 11:40,
7
Съдбоносен албум от Роби Уилямс
Снимка: Virgin Records/ EMI/ Animato Music

Роби Уилямс разкри списъка с 12 песни и кой ще бъде пилотният сингъл от новия му албум Reality Killed The Video Star, който ще излезе на  9 ноември.

Първото парче, което ще чуем на 12 октомври е Bodies.

В изданието заедно с него ще има и 3 специални микса - Trevor Horn single mix, extended mixот Trevor и Fred Falke Full Length Remix.

Луксозната версия на албума пък ще съдържа и DVD с документални кадри зад сцената.

В по-голямата си част Reality Killed The Video Star е създаден в домашното студио на Роби в Лос Анджелис и записан в Лондон.

Продуциран е от Тревър Хорн, а в творческия процес се включват Soul Mekanik, Брандън Кристи, Ричард Спенсър и Скот Рудин, Чаз Йенкъл, Гай Чембърс, Фил Айслър. Стилистично Reality Killed The Video Star е богат и разнообразен.

„Имам различни и много вкусове” – казва Роби. „Не знаех, че не може така или не трябва така. Но всяко правило си има изключение. Аз бях точно това  – изключение от всяко правило.”

Аз съм изключение от всяко правило

Темите и звученето на парчетата също се простират в широкия спектър от апокалиптично-конспиративния първи сингъл Bodies до химна за низвергнатите (Morning Sun); от епидемията по славата в наши дни (Starstruck) до Won’t Do That To You (“моята най-първа любовна песен”).

„Много от парчетата, които пея, след това ме връхлитат в живота” – забелязва Роби – „Като прекараш известно време на тази планета и като са минали малко години от началото на кариерата ти досега, няма как да не се връщаш назад и да се питаш къде изтече цялото това време, какво се случи? Все още се чувствам на 23. Нищо не се е променило. И всичко се е променило.”

Нищо не се е променило. И всичко се е променило.

На 9 ноември ще видим резултата от всичко това.

„Искам да го направя точно сега” – споделя Роби за него. „Значението му за мен е, че идва в повратен момент в кариерата ми. Този албум ще реши пътя ми.

Направих няколко хубави парчета през годините. Но хората забравят. Забравят какво си направил.

Всичко остава в миналото. Малко съм изплашен, защото нищо не съм вадил от три години, а и винаги съм изплашен какво ще се случи, като вадя нов албум, просто съм си такъв. Нямам търпение да започна да правя новите си неща на живо и да видя с очите си реакциите на хората.

Искам те да ликуват, да са весели, да танцуват, да забравят кои са и какви са поне за 50 минути и за това време да се почувстват и обвързани.

Никога нямаш идея какво ще донесе на хората това, което правиш, докато не стигне до тях. Но аз вярвам, че това е магия.

Не казвам, че това е невероятен албум. Това е албум, по който аз лично съм супер зарибен и с който съм много горд – мамка му, брилянтен е!

Това е албум, по който аз лично съм супер зарибен и с който съм много горд – мамка му, брилянтен е

И искам много хора да се съгласят с това. Искам това да е албумът, с който хората да ме свързват.

Като си помислят за Роби Уилямс, да се сещат за Reality Killed The Video Star’.”

Траклиста виж тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
кра преди 14 години
Роби имаше добри неща(Feel, Angels), но това беше доста отдавна. Откакто се премести в ЛА май "прихвана" от американците разни неща, което му промени и стила. Според мен е изплашен, защото кариерата му залязва. Е, изненади винаги има, разбира се...
6
0
 
0
 
! Отговори
Take That преди 14 години
дано му е последен
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Виж какво и аз не съм му фен, но не съм тръгнал да плюя по такъв гаменски начин. Като не ти харесва не го слушай. Запази *** си коментари за себе си.
4
0
 
0
 
! Отговори
красен преди 14 години
...и той ***, и музиката му ***... !!!...и пари да ми платят пак няма да ида да го слушам...!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
- преди 14 години
Нищо не се е променило. И всичко се е променило.=====================Tитан на мисълта...Цялата улица се гордее с теб, Роби...
2
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 14 години
Успех Роби, страхотен си!
1
0
 
0
 
! Отговори
Lulu преди 14 години
Много го харесвам