Лейди Гага – кралицата на видеонаградите на MТV

Певицата шокира с тоалета си – плат като парчета месо
13 сеп 2010 09:55,
65
Лейди Гага – кралицата на видеонаградите на MТV
Гага на церемонията. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Лейди Гага стана кралицата на наградите на американската музикална телевизия MTV за видеоклипове – тя спечели осем отличия, включително и наградата за видео на годината, съобщи Ройтерс. 

Тя грабна отличието за "най-добро женско видео" за клипа на песента си "Bad Romance". Клипът бе награден и като "видео на годината", "най-добро поп видео", за "най-добра хореография", "най-добро танцово и музикално видео", "най-добра режисура" и  "най-добър монтаж".

В пет от категориите Лейди Гага остави на второ място силни съпернички като Бийонсе, Кати Пери и Тейлър Суифт. 

Екстравагантната изпълнителка бе избрала за церемонията тоалет, който със сигурност ще предизвика гнева на защитниците на животните – певицата се появи с рокля и шапка, които изглеждаха като направени от парчета месо. 

Американският рап изпълнител Еминем получи наградата "най-добро мъжко видео" за песента "Not Afraid", както и отличията за видео в стил хип-хоп.

Рапърът откри шоуто, но след това бързо напусна залата, преди да получи статуетката си.

За най-добър дебютант на годината бе обявен 16-годишният канадец Джъстин Бийбър, извоювал си огромна популярност сред тийнейджърите.

Най-големият победител на вечерта обаче всъщност бе телевизията MTV, собственост на Ваяком, защото тазгодишната церемония за раздаването на наградите в театър "Нокиа" в Лос Анджелис привлече вниманието на 9 милиона зрители, с 6% повече от миналата година, отбелязва Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
1
 
! Отговори
Киприяна преди 13 години
Виж , незнам какво се опитваш да кажеш с тези обидни думи , но ако си нормален човек би си задържал/а мнението , отколокто да обиждаш ! Някой хора много я харесват , други пък я мразят - всеки си има вкусове , но това не означава , че трябва да обиждаш . По този начин правиш лошо впечатление на тези , които я харесват . Ти сам/а правиш така че хората да те мразят ! Ти си го правиш ! Не можеше ли да кажеш , че просто не я харесваш ? Нужно ли беше да използваш тези думи ? Помисли си добре!
64
1
 
5
 
! Отговори
изтрещел преди 13 години
И кво от това? Като е взела награди да е жива и здрава. Не съм и фен и никога няма да и бъда. Просто не мога да оценя нейното "изкуство". Прекалено ненормална визия има. Прилича на наркоманка в напреднал стадий, която медиите са захапали като парче месо. Обаче това парче месо не може да бъде преработено от нормалните хора. Явно е ГМО.
63
1
 
2
 
! Отговори
изуМен преди 13 години
Ще трябва да измислиш нещо също толкова тъпо и за Brit Awards, щото Леди Гага взе тази година 3 награди и там.
62
1
 
3
 
! Отговори
УжасТен ! преди 13 години
Охлювче, МТV отдавна се е превърнала в мерило за промитите мозъци като теб!МТV не е това което беше преди 15 години, сега е телевизия за лузери.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От месо била направена дрехата-хахахахаааа,ама пише ли някъде "Стара планина"?Не.Значи не е месо...
60
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Казват,че това същество преди няколко години е било мъж....Много е грозна за жена но би била готин мъж,пролича на Принс.
59
1
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Хубаво си е....момичето,независимо от ....парцалките които си е сложило ихубаво.....пее провокативно;не случайно ми е идвала на гости в Кривунделово ими обеща да дойде....пак.
58
6
 
12
 
! Отговори
Гавра преди 13 години
Природата се е изгаврила с нея, тя пък се гаври с нас. И се намират ***, които да я харесват :)
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Порядъчно е грозничка, но трябва да оправдае очакванията и да се появи облечена в нещо откачено, кой би приел този крокозъбел с блестяща бална рокля, много добре си е тоялета и за физиономийката и за реномето и.
56
2
 
3
 
! Отговори
sis преди 13 години
хахахахах ти си луд, какво да пробваме бе, травестити ли?как го каза, все едно е нещо нормално :( отврат
55
1
 
5
 
! Отговори
drun drun преди 13 години
по-скоро Кралицата на крокодилите...не стига, че не е особено хубава, но и се загрозява допълнително
54
3
 
7
 
! Отговори
чочо преди 13 години
Ако този екземпляр пееше през 60-те и 70-те щеше да стигне само до кварталната кръчма.Никакви достойнства.Никога не чувала Diana Ross,Connie Fracis,Patsy Cline,Brenda Lee,.Поне да беше послушала Suzi Quatro или как си Areta......
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази идеално става за бостанско ***.По- отвратителна е и от Азис.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По - гнусна рокля няма ли, тази чалнатата.
51
3
 
4
 
! Отговори
0т 50 преди 13 години
дънките тип шалвари на момента в който я видя да влиза в тях. Ако ще и до развод ще стигна,но жена ми в шалвари няма да гледам.
50
2
 
4
 
! Отговори
Lady Garga преди 13 години
Тая рокля сигурно мирише ужасно! Сякаш остана една възможност за понататъшно "шокиране" на плебса - да се омажеш в ***. Ще чакаме и това да стане...Защо ли си мисля, че си е оправила нослето? Бая по красив ми се вижда от обикновенното. А за илюминатите - възможно е, че е правда, който не знае - да иде на Ютуб - да види за себе си. Много неща съвпадат. Това, което правят иначе, като облъчване на младите не можеш да наречеш.
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е въпрос на вкус. Аз не мога примерно да я слушам тази. Бърка ми не знам къде.Ако ще и 10 години да е на първо място, за мен ще си е елементарна певица с лъскаш имидж. Много хора обаче я слушат,понеже била много, нестандартна, иновативна. Ще ме извинявате,но не съм на принципа- щом е иновативно,значи е хубаво. Те и съдраните дънки преди няколко години бяха хит и сума ти млад народ започна да си нахлузва тея парцали,но аз и за пари няма да си обуя такова нещо или пък бих съдрал на жената
48
2
 
2
 
! Отговори
Don Ivano преди 13 години
до Анонимен:Приятелю, не се засягай аз съм също в тази категория, но % на умозамъглението в тази насока е много по голям до този набор който посочих, от 80 ти набор започва друго поколение което се мъчи да е самостоятелно, и започва да отрича налаганото от това до тогава, също е и с политиците, България ще се оправи когато изпукат тези закостеняли и сраснали със столовете на НС едни и същи муцуни.
47
2
 
3
 
! Отговори
Радо преди 13 години
От тая рокля какво барбекю ще стане, направо не ми се мисли. Ще изкривим металаната щипка от обръщане на пържоли :)
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еленко - рептилче такова спри да пълниш форумите с твоите глупости за илуминати!!!!