Свършва Голямото междучасие!

На финалния концерт в четвъртък специални гости ще са Милена Славова, Wickeda и миналогодишните победители Savage Ravage
Обновена: 11 май 2011 09:55 | 11 май 2011 09:54,
1
Свършва Голямото междучасие!
Снимка: Голямото междучасие

На 12 май в Swingin’ Hall ще се проведе финалният концерт от конкурса за най-добра училищна песен „Голямото междучасие 3“, организиран от Столична община, D2 и Gravity Co.

Първоначално събитието трябваше да се проведе в Борисовата градина, но поради неблагоприятната прогноза за времето, организаторите го преместиха в клуба.

В концерта ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най-голям вот при гласуването, което приключи на 8 май.

Това са: група Accident с парчето „Само за теб”, Random Station с баладата „За да остана”, бандата 818 с ”Без изход”, Voor De Wind с песента „Тук-Сега” и Enslavement със “Справедливост”.

След като пребориха своите 32 конкуренти финалистите ще трябва да убедят и журито в лицето на D2 и Gravity Co., че заслужават голямата награда по време на живите си изпълнения.

Тази година организаторите поканиха като специални гости на концерта Милена Славова и Wickeda. Освен тях публиката ще види и победителите в миналогодишния конкурс – група Savage Ravage.

Водещ на събитието ще бъде Дидо от D2.

Още по темата

Победителят и най-добрата ученическа песен за 2011 г. ще бъде обявен след края на концерта. Голямата награда е за него е продуциране и запис на песен в професионално студио.

Тази година ще има и две специални награди за участниците в конкурса.

Едната от тях е участие на група от конкурса в концерта по повод 10-годишнината на Teenproblem.net. Втората е артистичен промо пакет на стойност 1000 лв. от MusicSpace. Освен тях ще има и още изненади за участниците от спонсорите и организаторите.

Входът за събитието е свободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Дан преди 12 години
Да подкрепим децата ЗА ДА ОСТАНАт в БЪЛГАРИЯ ! Random Station успех Марто !