Повторно булка – Силвия Кацарова пак каза: "Да!"

Певицата се врече на любимия си Любомир
Обновена: 23 авг 2011 14:48 | 22 авг 2011 14:26,
218
Повторно булка – Силвия Кацарова пак каза: "Да!"
Младото семейство. Снимка: сп. "Story"

Емблемата на група LZ Силвия Кацарова стана повторно булка и се омъжи за своята нова любов - Любомир.

Двамата си казаха "Да" на градинска церемония в хотел във Велинград, като на тържеството присъстваха над 100 гости от България и чужбина.

Кметът на Велинград Иван Лебанов и неговата съпругата също уважиха събитието, а самата церемония бе поверена на позабравения тв водещ Драгомир Драганов.

57-годишната булка бе отведена до олтара от шотландец, който бе облечен в традиционна пола и перука.

В ролята на шафер пък влезе дъщерята на Силвия Кацарова - Теди. Неин кавалер беше Мистър Турция 2002 Мерт Кълъч, с което още един път даде повод да се заговори, че връзката им е сериозна.

Силвия Кацарова и бившият й съпруг Милчо се разведоха през 2010 година след 30-годишен брак. Двамата обаче ще продължат да бъдат тандем на професионално ниво, те притежават звукозаписното студио "Силвия мюзик".

Новият съпруг на изпълнителката - Любомир, дълги години е живял в Австрия. Младото семейство ще отложи със седмица медения месец, тъй като Силвия Кацарова е част от турнето на музикалната телевизия Фен тв.

Още музикални новини четете в MP3.Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
0
 
! Отговори
Obektivna преди 12 години
Каквото търси - намери си го Силвенцето.То не бяха криеници с мястото на т.н.сватба,то не бяха преструвки.Като не иска да се разчува,защо опищя света с този ориенталски цирк!!!Всеки се излага според възможностите си, а тук излагацията е невиждана!"Младоженци",чиито обща възраст е около150,т.н."булка" се представя с името на предишния си съпруг,облечена е като евтина танцьорка, а т.н. младоженец"сияе" - друг път!!!
206
0
 
1
 
! Отговори
Tanq преди 12 години
Добре,да плюете чалга испълнителките разбирам,но защо бълвате жлъч по тази голяма и талантлива певица Силвия Кацарова ,това не мога да разбера.
205
0
 
1
 
! Отговори
Люба преди 12 години
Силвия Кацарова е една от моите любими певици.Била съм на неин концерт с група -LZ.Страхотен глас.Това че се жени на тези години, за мен лично не е от значение, щом се чувства човек със заряд, човек ,който има какво да даде .Пожелавам и здраве, нека твори, нека се радва на живота.Нейният бивш съпруг за мен е много способен човек, желая му здраве и да му се случват неща,от които да се чувства щастлив!
204
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оф,що ни занимавате с глупости?
203
0
 
0
 
! Отговори
Ре-Даниела преди 12 години
Дано не си толкова елементарна колкото изказването си!Този т.н. блясък в очите,по-точно м мини очетата, приличащи на двуценка, дали е от любов,а... При всичките претенции на двете грозотилища това ли е представата на възрастното за хубам мъж!!! Ами ако се окаже ,че и парици няма,блясъкът ще изчезне моментално.То бива лицемерие,бива ама тази прекали...
202
0
 
8
 
! Отговори
Даниела преди 12 години
Хайде някой от всичките умници тук, да ми обясни - до кога ми е възрастовата възможност за влюбване, за да си планирам нещата, така че да "не ставам за резил" и добре, че не съм от друг етнос, че май тогава, каквото и когато и да правя ще е все "*** работа"... Майка ми е на 57 и не е нито Баба, нито Смешна, а прекрасна жена и много бих се радвала да видя подобен щастлив блясък в очите й! Силвия Кацарова е една талантлива и щастлива Дама и дано не обръща внимание на псевдо-мъдростите на това ПРОСТО-людие!
201
0
 
7
 
! Отговори
Ралица преди 12 години
Само един нещастен човек, неспособен и страхлив да се пребори за собственото си щастие може да пише подобни, злостни коментари. Но вие всички си го знаете това, нали?
200
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 208.Това е твое мнение.На мен лично никога не ми е харесвала.Но съм съгласна че всеки има право на личен живот .Но всеки има право и на мнение особено когато някой от личен живота си го прави обществен,всъщност това което в момента прави самата тя.А моето мнение е че освен че е смешна е и досадна. Горката заедно с дъщеря си трябваше да привлекат с нещо вниманието ни защото от доста време са толкова безлични че никой не ги забелязваше.
199
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Силвия Кацарова е една от най-добрите наши певици. Останалото си е нейна работа. Всеки има право на личен живот! Да им е честито на младоженците!
198
3
 
11
 
! Отговори
pff89 преди 12 години
aaa i su6to za vsi4ki koito ne znaqt smisula na mladoto semeistvo ..... semeistvoto e mlado ,toku 6to sa stanali semeistvo ,nikoi nqma predvid 4e te sa maldi ... pla6a se kolko ni e prost naroda ........................
197
2
 
9
 
! Отговори
pff98 преди 12 години
abe moje li da ste tolkova ograni4eni vsi4ki ???? kakvo vi pre4i na kolko godini e jenata ? ili puk 4e mujut i e po mlad ? ima si pari i moje da si go pozvoli ,kvo zlobeete vednaga grozna bila ........ dostavila si e udovolstvie i to4ka ,ako iska i gola moje da se poqvi ,nein si e izbora .i do go6o tupoto -- mnogo hubav nikname si si izbral ,qvno naistina si dosta tup za da si pomisli6 4e se jeni za da si vurne mladosta ili talanta.Qvno ne razbira6 zelta na svatbata ..... pone ne se izlazvai
196
10
 
13
 
! Отговори
пако преди 12 години
Теди Кацарова се развела с мъжа си защото много я ревнувал!!!!!!!!Ами когато му даваш поводи за ревност и одиш да се шляпаш наляво и надясно ,как няма да те ревнува!!!!!!!!
195
7
 
3
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Силвия стана ...известна,като Кацарова.Дали ще се...омъжва още няколко...пъти;това няма да върне таланта и...младоста.
194
6
 
11
 
! Отговори
Емилия преди 12 години
Колко злоба и жлъч има във вас, които пишете и мислите, че само вие сте истински. Не не сте. Одтавете личния живот на Силвия, той е неин. Вие нямате такъв и затова завиждате-мили първенюта!!!!!!
193
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо я пишете Кацарова, питам се.Аааааа, сетих се!Защото няма български вариант на Нури.Силвия Нури не върви.А Силвер не звучи по "австрийски".
192
9
 
25
 
! Отговори
pazza преди 12 години
Като погледне човек коментарите под такава прекрасна новина и му става ясно що "България никога нема да се оправи". Защото, вярно, че "всяко стадо има ***", ама комай българското е сал "***".
191
4
 
26
 
! Отговори
От Приятел преди 12 години
Човешката злоба няма граници.Те наистина се обичат и живеят щастливо ,независимо ,че той изглежда като момче ,а всъщност е по голям от нея.Има напълно законен бизнес в Австрия но не е милионер.Любовта им е взаимна .Пътуват,купонясват и живеят щастливо ,на него не му пречат нейните години ,както на повечето от форума ,на които пожелавам да изпитат това щастие.Техен приятел съм и го виждам с очите си.
190
2
 
15
 
! Отговори
Милена преди 12 години
До 190:Не мисля,че да се омъжиш за по-възрастен мъж е по-добре,отколкото жената ако е по-възрастна.Срамно е дори,че този коментар го пише жена.Сигурно е много хубаво дъщеря ти да я приплющява някой дърт мераклия с мек член и мостове в устата си-нали? Колкото е грозно възрастна жена с млад мъж,толкова е и обратната ситуация.Що се отнася до Силвия-нека е жива и здрава жената и дано е щастлива.Никой не знае как е живяла 30 год.с Милчо и дали е била добре.Нейното поколение са свикнали да търпят.
189
4
 
2
 
! Отговори
wohlgesonnen преди 12 години
Този като го гледам ...май тези милиони не ги е направил от много чист бизнес а и вероятно затова вече не е в Австрия.
188
2
 
9
 
! Отговори
111 преди 12 години
''голямата звезда'' и тя PR си пуснала, това е за да си в публичното пространство...