Съботен бис

Най-щекотливите музикални новини от седмицата
Обновена: 7 яну 2012 14:59 | 7 яну 2012 14:58,
19
Съботен бис
Бионсе почерпи опит от Елена Паришева как да финтира медиите. Снимка: Reuters

От днес стартира новата ни рубрика "Съботен бис", в която ще ви предлагаме най-любопитните, фрапиращи, тъпи, недоумяващи и сърцераздирателни музикални новини от седмицата.

Първият, който заслужи нашия бис е 50 Cent. Рапърът счупи глупомера със серия туитове, от които стана ясно, че прекалява с някакви стимуланти. Нищо чудно да е пробвал капките за нос и сиропа за кашлица, които са на пиедестал във футболния ни гранд ЦСКА. 36-годишният певец разкри, че не очаква да живее много дълго и е притеснен какво ще остави след себе си. Депресивните му мисли прераснаха в разсъждения какъв иска да бъде в отвъдния живот. Желанието му е да се прероди в птица и да обикаля целия свят. Романтично, ако не беше егоцентричното допълнение. А именно, че ако посере някой човек по време на полет той трябвало да възкликне "Какво щастие, това е акото на 50 Cent".

Неговите драми обаче си остават само в социалните мрежи, за разлика от тези на бившите съпрузи Дженифър Лопес и Марк Антъни. Двамата се надпреварват кой ще бъде с по-младо гадже и държат целия свят да следи похожденията им. 43-годишният латино певец сравни своята нова изгора - венецуелската манекенка Шанон де Лима (24 г.), със статуя на свободата. Горкият Антъни, по време на брака си с Джей Ло, е бил окован в златна клетка.

Още един разпаднал се брак занимава световната преса, този на Кейти Пери и Ръсел Бранд. След като обявиха края на своята връзка започна едно пресмятане с колко милиона ще се увеличи банковата сметка на Ръсел. А ние се възмущаваме на 7-те хиляди евро месечно, които иска Алисия от Валери Божинов. Британските таблоиди разкриха каква е причината за развода на звездната двойка. Кейти Пери не била достатъчно освободена в леглото. Ръселе, братко, идвай в нощните клубове на София, родните златотърсачки ще те накарат да се изчервиш. И остави Пери да излива мъката си в нова песен. Тя ще стане със сигурност хит ако съдим по възхода на Адел след несполуките й в любовта.

Като казахме Адел, дали 2012-та няма да е нулева за нейната кариера? Певицата, която изуми света с песните си на няколко пъти призна, че те са вдъхновени от раздялата й с предишния приятел. "Лошите" новини долетяха в първите часове на новата година, папараци публикуваха нейни снимки с ново гадже във Флорида. Ако съдим по солидния външен вид на мъжа до нея, певицата наистина е била закъсала в личния си живот.

Явно началото на годината е време, когато се разпадат връзки или се появяват нови двойки. И ние си имаме приноса в тази тенденция.

Фолкпевицата Мария официализира връзката си с депутатския наследник Християн Гущеров. По примера на Джей Ло и тя се настани до по-млад мъж, от сой. Странно или не, Мария явно има афинитет към синове на известни българи.

Нейната колежка Антонина пък даде нов тласък в защита на правата на гейовете у нас. С песен и клип, в който се кълчат родни травестити. Песента вече е тотален хит в периметъра на земеделското министерство, със сигурност скоро ще се тананика и в шоу средите. Защото и там има доста онеправдани.

Тази седмица ни "вдъхнови" за бис и новия клип на Виктор, известен с това, че някога е бил шофьор на Галена. Певецът пусна някакво подобие на видео към песента "Как е да си шеф". Замисляме се колко организации има за защита на охлюви, костенурки, мечки и други животински видове, колко важно е да осиновиш лалугер, и как нито една не взе отношение как един хлапак е сниман сред море от силикон.

Певецът е прегърнал невръстно момче, което размята ръце, декориран с очилца на долари. А в останалото време някакви едрогърди участнички от силиконови конкурси вият тела, мъже пробват дали импантите им са от прословутата френска компания. С такива клипчета и песни жанра отново се връща с петнайсетина години назад, когато простотията бе на мода.



И за да няма обвинения от привържениците на масовия жанр, нека завършим как и той даде нещо на света. Следейки българските медии, световната звезда Бионсе взе пример от Елена Паришева и обви в пълна мистерия датата на раждането си. В края на ноември у нас плъзна "новината", че булката на Ивелин Попов го е дарила с дете, прилагаха се и някакви снимки. Целта бе кой ще съобщи първи. Е, Елена роди син чак на 17 декември. Бионсе върви по същия път. В края на миналата година медиите в геометрична прогресия съобщиха, че певицата и Джей Зи имат наследник. След седмица мълчание, сестрата на изпълнителката обяви, че щастливото събитие е чак през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
разпран гъш преди 12 години
mnogu talantlif mladej niviroaten glas i super klip
16
0
 
6
 
! Отговори
Златокоска преди 12 години
Много добре написана статия. За съжаление пошлостта и абсурда няма да изчезнат... Жалко, че няма наложена цензура на клипове правени с цел да подтикват към педофилия, проституция и пр. Чудим се защо с всяко следващо поколение нацията ни се изражда и тийнейджърите са като с промити мозъци. Докато се въртят такива клипове - ще затъваме все повече...
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дето се казва: strip-tease water.
14
0
 
7
 
! Отговори
проклети уроди преди 12 години
Ако имах възможността, бих хванал един нож и бих разчленил всичките *** от това видео. Друго не заслужават. Какви бяхме, а докъде стигнахме."Българите - велик народ" - ето докъде ни стигна величието. Дано ни затрият всичките по-скоро!
13
2
 
8
 
! Отговори
?! преди 12 години
Когато не знаете значението на определена дума защо просто не я проверите в интернет и не сте доволни, че днес разбрахте нещо ново, както направих аз!
12
3
 
20
 
! Отговори
До pl и филолозите преди 12 години
"Щекотлив" не е диалектна дума драги. Има речници в помощ на такива с по-бедни знания. Но явно или ти самия си от село или в училище си попропуснал доста от материала по български език. Че и шутове ще раздава юнака - просто един ярък пример за войнстваща простота. Съвет от мен - пробвай сам да си набиеш един шут в ***, може и да успееш да се върнеш оттам откъдето си изпълзял ...
11
16
 
5
 
! Отговори
pl преди 12 години
Щекотлив?!... Тоя селски диалект от кой край е? Просто питам като чуя някой *** да използва тази дума да знам от къде идва и да го върна пак там с шут.
10
8
 
4
 
! Отговори
Тракиец преди 12 години
Татарска простотия и иидиотщина. За никъде не сте, бе диво азиатско племе!
9
4
 
4
 
! Отговори
Редакцията преди 12 години
Какво мислите вие,е най-малко от значение за нас.
8
1
 
3
 
! Отговори
bai ivan преди 12 години
Очаквах повече от тази рубрика. Не ми харесва статията и няма да чакам с нетърпение съботния бис. Вероятно дори няма да чета тези ви статии.
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква хубава дума, в иначе грамотния сайт днес.бг- щекотлив.... А сега ни блокирайте ИП-то за 2 седмци
6
5
 
4
 
! Отговори
Залюхан Ставри преди 12 години
Как е пичове - нещо за доебаване?
5
2
 
8
 
! Отговори
COOOLVN преди 12 години
От днес стартира новата ни рубрика "Съботен бис"...........моля това да е и последната!!!!!!!!Bull shit!!!!!!!!!!!!!!
4
11
 
14
 
! Отговори
Българин преди 12 години
"ЩЕКОТЛИВИТЕ" ??? МОЛЯ ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ДУМИ !
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От доста време не бях слушал "новите хитове" на България, защото са абсолютна помия, но този Виктор мисля, че е върха. Върха на помията. Или пък може би по-добре да напиша "дъното". Нема оправия с тая простотия.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е истина какви *** претендират да ни бъдат идоли!А тоя Виктор да оставя микрофона и да хваща пак волана че, иначе тежко и на бг музиката!
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И голямо местене на химикалки, моливи, фломастери имаркери ще падне.