Съботен бис

За Мария, глупомера и секс подвизите на талантите
21 яну 2012 15:25,
154
Съботен бис
От промоцията на Мария най-същественото бе целувката с новия й приятел Християн Гущеров. Снимка: Булфото

Започваме обзора тази седмица в стил "началото на 90-те", когато на легендарната Магура и всяка уважаваща себе си гара, се разполагаха едни картони и се играеше на "Тука има, тука нема".

Музикални сензации заиграха по тънките струни на феновете на великата банда Deep Purple, която щяла да пее на 100-годишнината на футболния Ботев Пловдив. Бе съобщена дата и място - 12 март, стадион "Пловдив". За нашите ширини в началото на март температурите не са особено подходящи за шоу навън, а още по-учудващо бе обявеното мястото. На стадион, на който няма разрешително за подобен род изяви. Е, оказа се, че това е само слух. През март "нема" да има Deep Purple.

Все пак, по наша информация, групата ще пее в Пловдив, но на друго място и по друг повод в края на лятото. И поканата е отправена от Общината, начело с втория голям кметъл у нас Иван Тотев.

От Ботев Пловдив са категорични, че голям рок концерт ще има, ние им стискаме палци групата, която са поканили да им отговори утвърдително.

Антипода на рока - чалгата, ще трябва да се примири с агресивността на две девойки, които претендират да са българското Тату. Поредните имитаторки, които си мислят, че ако се целунат няколко пъти и лесбовъзходът им е в кърпа вързан. Мишел и Анабел представиха втората си песен "Дишай ми прахта”, надяваме се слушателите да са снизходителни към гласовите им данни.

 


За по-издръжливите предлагаме да видят и дебютното видео на дуета от миналата година "Милиардерче".



Двете могат само да дишат прахта на далеч по-известната им колежка Мария. Тя направи промоция 3 в 1 - на албум, парфюм и мъж. От всичките само мъжът се стори по-интересен на публиката. Мария и Християн Гущеров позираха в някакви пози, които са типични за хормонално разстроените тийнейджъри.

Промоция като промоция, но Мария не бе казала последната си дума. През седмицата тя гостува при Слави и замалко да счупи глупомера. Тя обясни как си е намерила мъжа. В клуб, когато е било тъмно и всички изглеждали по-красиви. Как ли се чувства новото й гадже? Все едно той да се появи в ефир и да заяви, че е харесал певицата на три големи...

Младите звезди и те бързо прихващат максимата, че като няма какво да предложиш започваш да се хвалиш с креватни изпълнения. Поразсърдилата се от третото си място в X Factor Александра реши да трупа популярност със секс подвизи. Докато във Великобритания колегите им от едноименното шоу са превзели местните класации, правят нови песни и записват албуми, нашите си играят на безсмислени звезди. Само преди десетина дни Рафи обясняваше как няма да прави дует с Николета Лозанов-Божинова. Александра обаче го задмина с признанието, че е спала с бившия мъж на Теди Кацарова - финландецът Макс. Но не тя била причината да се разделят. Макс просто намерил утеха в чаршафите й. И докато той се надявал на нещо по-сериозно, родният талант чистосърдечно признава, че всичко е било само секс. Единственият съвет, който можем да дадем на Макс е да си потърси булка извън българската сцена. 

И накрая, нека задоволим любопитството ви с верния отговор на играта на Джина Стоева. Сигурни сме, че много хора не са спали добре докато налучкват кой ще бъде партньор в новия клип на русенката. За да не се стига до депресии ето го и него - фокусникът Ненчо Илчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
3
 
! Отговори
юнак гюро преди 12 години
Тая Мария е страшен ***! Това е женския еквивалент на Бай ***"..келепир да има,другото е бошлаф".И не пропуска да пробута някоя лигавщина за Марая...пази, божесляпо да прогледне!
113
0
 
6
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Маро да знаеш,че Бойко строи магистрали за теб като станеш дърта *** да не умреш от глад,а на магистралата да препечелваш като обслужваш загорели турски тираджии))
112
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То добре че нема глупомер, че ако има Мара направо ще му откърти пружината!
111
0
 
5
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Маро голямо мнение имаш за себе си.Виж са ква си грозна и злобна,затуй си дребна ,не си расла от злоба.И се мислиш че си голямата работа.Да такава си ,да расмиваш алкохолиците в селската кръчма.Научи се да пееш,всичко ти е фалш.
110
0
 
6
 
! Отговори
Candy преди 12 години
Харесва ми как ги осмиват!
109
0
 
11
 
! Отговори
Уроди преди 12 години
Какво ни занимавате с вмирисания бит на една *** и временното и протпоне. Бащата на тоя сгази човек но в БГ това не е проблем ако си от нарочените милионери. А за ку..вето е ясно, то освентрите дуди друго няма, но и това е достатъчно за да смуче *** на татини и мамини пишлемета или застаряващи партийни каси.
108
2
 
14
 
! Отговори
Смукачката преди 12 години
Яз сам приателка на Мара и требе ви кажа она е супер секси и ногу яка и кара жипка и има бодегарде и е трепачка. она мое да *** два банана на еднаж и е ногу умна от мое да чете от веснико на еднаж цела страница
107
2
 
9
 
! Отговори
Хахааа преди 12 години
Това са българките за пари всичко правят!Много *** в една малка държава:)))
106
0
 
3
 
! Отговори
do130 преди 12 години
prav si v taq darjava jiveqt samo mutri *** prostakesi kradtzi tzigani 4algari koito mislqt 4e peqt i mrasnite komunisti4eski oligarsi koito okradoha bg a taq debela svinq s mara otvara4kata ili mara s vulva na litzeto ako ne se be6e pokazal nikoi nqma6e da go komentira kolk e prost debel i ne4istoplaten
105
0
 
2
 
! Отговори
vili ot chicago преди 12 години
kato gledam tiq dve kuhi leiki i taq mara otvara4kata s toq debelak kolko sa ne6tastni si mislq kade li otiva bg samo prostotiq 4alga razvrat proistakesi ot klasa i kak li tova dete na taq mara 6te se 4uvstva kato porasne i razbere 4e maika mu e edin *** nqma da si idvam v sledva6tite 5 godini i savetvam vsi4ki normali hora jivee6ti izvan bg da vnimavat kato si hodqt tam 4e prostotiqta i prostitutziqta e ujasna
104
1
 
16
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
Мара го засмука със тези вендузени устни,шопара Хриси.Маро *** мамина гугутке колко хора ти казаха да ходиш на село в кръчмата там да квичиш.Да пееш на колената на чичковците.Ти си много грозна и смешна
103
2
 
17
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Не знам да ли има нещо по-гнусно от това на снимката ?
102
0
 
26
 
! Отговори
Cesar преди 12 години
Защо, пишете за разни безизвестни кифли??? Само им правите реклама??? Оставете ги да си пасат и да си дишат прахта... Тия бас държа, че никой не ги беше чувал до днес...
101
0
 
10
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Поздравления! С титаничен напън успяхте да убиете минута-две от времето ми с изключително безсмислени истории...
100
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
докато беше с Митко,Мария спазваше някакво приличие от както се разделиха го удари през просото,по-голяма простотия не може да бъде ,а тоя булдог от къде го изкопа не знам ...а така нареченото нейно творчество е пълна помия ...
99
0
 
47
 
! Отговори
пак 121 преди 12 години
Три пъти ми трият краят на поста 121 цензорите на днес-а...........не знам, какво толкова не им харесва.Писах само, че произвеждаме вече само мутри и ***............
98
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Простотията все по-вече започва да ходи по хората. Мишел, Анабел на дядо ми хвърчилото, на баба ми кормилото пълно порно.
97
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
sled kato izgledah 20 secundi ot "Милиардерче" nqmam nikakvo jelanie da se pribiram v BG tazi godina a moje i sledvashtite 2-3..ste povurna..
96
7
 
6
 
! Отговори
1 преди 12 години
ЖурлалЯТЯ.....ЖАЛКИ сте!!!
95
2
 
27
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Тези са от най-дразнещия тип жени- без никакво покритие, мисли си, че като има и цици и целия свят в краката й ще лази. Доста такива *** има и извън сцената. Доста от тях заслужават бой, въпреки че никога не съм посягал на жена.