Съботен бис

В Арбанаси лъскат за Азис, Хана Монтана засенчи порно звезди
Обновена: 28 яну 2012 18:47 | 28 яну 2012 15:14,
90
Съботен бис
Бисът на седмицата е за Азис. Снимки: Dnes.bg

За радост, тази седмица не ни налазваха музикални капацитети като Деян Неделчев, Митьо Пищова или пък някоя пропяла манекенка. Но определено беше интересно.

Добрата новина дойде отвъд Океана. Поулегналата "Дисни" звезда Селена Гомес обяви на всеослушание, че през тази година ще загърби сцената за сметка на два нови филма, в които ще участва. Тъй като щастието никога не е пълно, на нейното гадже Джъстин Бийбър и през ум не му минава подобна мисъл.

И докато 10-годишните леят сълзи по Селена, нейната колежка от детските филми - Хана Монтана, отново влезе в светската хроника по умопомрачителен начин. Майли Сайръс правеше опити да изчисти името си, след като бе хваната да пуши трева, но изцепките й продължават. 19-годишната певица се развихри на партито на гаджето си Лиам и показа завидни умения с език. Обект на нейните страсти бе торта във формата на пенис. Поведението й може да засенчи дори най-големите звезди, които правят какво ли не по време на церемонията за порно Оскари. А Майли е един от идолите на тийнейджърите и примерите, които дава са поразителни. Снимките от партито могат да бъдат разгледани тук.

Международния ни обзор няма как да бъде цялостен без Блу Айви Картър. Бебето на Бионсе и Джей-Зи, която още няма и навършен месец, се "срещна" с толкова знаменитости, колкото американския президент на САЩ не е видял за целия си мандат. Някои като Кели Роуланд дори изпаднали в амок докато гледали бебето. Толкова било красиво, че за няколко минути направо онемяла. Вчера пък стана ясно, че кръстница на Блу ще бъде най-популярната тв водеща Опра Уинфри.

Репутацията на Блу Айви обаче има и друга страна, след като на нея кръстиха нов вид медицинска марихуана.

Независимо от изцепките на световните звезди, за пореден път иновациите са с марка BG. В лицето на Андреа, или по-скоро на режисьора на нейния клип към песента "Лоша". Той бе представен в началото на седмицата, в деня, в който фолк певицата отбеляза и четвърт век. Личи си, че Андреа не е пестила средства, но сюжета е доста странен. Този, който може да ни разкрие идеята сме готови да го почерпим с нещо отлежало в малцов цвят. Независимо, че има доста силни думи в началото. В кадрите има препратки към филма "300", но с герои от друга епоха. Феновете с по-голямо въображение могат да припознаят и сцени от "Хари Потър" с магическите способности на очилаткото, както и със змията, която изяжда войник. За да бъде пълна главоблъсканицата, Андреа е разпъната на кръст, а накрая отлита с ангелски криле. И всичко това в рамките на малко повече от 4 минути и на фона на балкански ритми.



Бисът на седмицата обаче е за Азис. Дали е негово хрумване или престараване от страна на нечий пиарски мозък, но в средата на седмицата станахме свидетели на най-култовото съобщение.

Само първото изречение в него е достатъчно да разбие психиката на всеки нормален българин. "Старопрестолната столица на България Велико Търново посреща Азис този петък. Още от сега в Етнографски комплекс "Българка" на архитектурен резерват Арбанаси, тече трескава подготовка и лъскат всеки един елемент за скъпия гост." Брей, дали в Арбанаси ще лъскат така ако отиде президентът Плевнелиев? Жалко само, че не става ясно какви точно елементи ще блеснат...

Всъщност Азис щял да бъде там, за да се изнесе далеч от софийската светска суета. За първи път чуваме как някой парадира своето уединение. В края на съобщението обаче става ясно, че изпълнителят и самотата са несъвместими. Защото баровци от София предварително капарирали сепарета в местен клуб за да им пее Азис. Ако трябва да перифразираме един футболен коментатор бихме възкликнали - Каква поредна музикална драма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам да бъде въведени акцизи за всички поп-фолк продукти, всички издания на звукозаписните компании, занимаващи се с поп-фолк към днешна дата, както и за излъчването на новини, свързани с тях! И ТО ВЕДНАГА!
56
0
 
6
 
! Отговори
Хахааа преди 12 години
Петко СлавейковНе сме народ,а ***.Азис президент:D
55
6
 
21
 
! Отговори
намерено в нета преди 12 години
ЕМИГРАНТСКИ РАППрощавай, Родино България,с вулгарните си чалга-певици.С *** с имплантирани цици. С травестити и сифилистиции роми възпяващи крадени жици.С ученици на наркотици.С *** в крайпътни редици,а журналистите пишат за жрици(нали са си сродни душици)С трагични актьори комиции комични актьори трагици-легион сексуалексцентрици.С измислени псевдо класици.С "екстрасенси",с клошарки-"светици" и полковници вместо владици.С телевизионните си склеротици.С *** мулти критици.С взривени четиринадесет войници от марсианци или от лунатици.С бандити вместо политици-прагматици с паници,с лъжиции милиони тютюн-фанатици.С още толкова алкохолици.С нелекувани шизофрениции емигранти като мен-мъченици... Дано магически антибиотициизлекуват те-сбогом България!
54
1
 
11
 
! Отговори
Прекалихте, Днес.бг! преди 12 години
Абсурд след абсурд. Азис в старопрестолната българска столица. Достолепните боляри го очакват в истеричен захлас. И прекрасното Арбанаси, и то в жертва на пошлостта и безумието. Чак от София ще се вдигнат "баровци" и от сепарета ще се възхищават на изпълненията на това чудо на природата. ДНЕС.БГ, престанете да разпространявате тъпотии и да култивирате примитивността! Нещо не виждам при вас вести от света на сериозната музика и истинските културни изяви на български творци.
53
19
 
4
 
! Отговори
член на БСП преди 12 години
Мръсни хейтъри! Ето това е истинската музика. Азис го уважават в Русия даже, а Андрея песните и текстовете и са супер. Всички ние, от БСП, които работим на Позитано по цял ден слушаме само радио "Веселина" и това ни повдига духа. А и си е наша, българска музика поп фолка, не се кланяме на евреите капиталисти и на узурпаторите от САЩ.
52
2
 
8
 
! Отговори
Проблем! преди 12 години
Ако кажеш на мазния *** на снимката да го духа, той вероятно няма да има нищо напротив........
51
0
 
2
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
А някой сети ли се да натисне линка в статията "Снимките от партито могат да бъдат разгледани тук." и да види за какво става дума :)))
50
0
 
3
 
! Отговори
В преди 12 години
Интересно. Заинтересува ме клипа...Изключих си звука и си изгледах клипчето. Приятно направено и очевидно скъпичко клипче. Иделно се гледа с изключен звук:)
49
1
 
0
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Алоу! Авторчето, много хилави напъни за саркастично есе!Я по-остро! Или ***...Простащината ще ни погълне!
48
0
 
6
 
! Отговори
Задълбокомислен преди 12 години
Не разбирам що ****чийките от Пайнер и пр. се напъват и да пеят....те и така си докарват достатъчно пари
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Олигархията толкова ли не можа да разбере, че с такива ***-турски пошлости няма да успее да убие българския дух?
46
0
 
2
 
! Отговори
Иво преди 12 години
занимавам се с 3d анимация,доста са се постарали с клипа, ако не беше скапаната песен бих казал че е доста добър,глътнал е една камара пари,
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Свастики по стените не може, а голи задни части може. Демагогия. Затова България линее и се самоунищожаваме. Нито едното нито другото е естествено за българина.
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още ли има хора, които да слушат чалга ?! Абе хора вдигнете си малко културата и себеуважението!!!!
43
3
 
2
 
! Отговори
Blizzard преди 12 години
Тоя клип да не е официалния трейлър на Diablo III?
42
18
 
4
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Успех на Азис!! В България няма да го оценят, за жалост!!!
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледах клипа....всички са били на бяло и са омешали сценариите според мене
40
1
 
8
 
! Отговори
Търновец преди 12 години
Концерт/На кого(какво)?! Не съм чул за никакъв концерт.... сигурно защото в *** махала не стъпвам
39
2
 
38
 
! Отговори
писна ни от простоти преди 12 години
*** до шия.Време е за изхвърляне на ***!
38
1
 
4
 
! Отговори
пожарникарят преди 12 години
Добре изглежда пожарникарят на снимката.