Съботен бис

Азис е новият Купидон, 70-годишни "избухнаха" в седмицата на любовта
Обновена: 18 фев 2012 22:09 | 18 фев 2012 17:35,
162
Съботен бис
Новият Купидон на поздравителна картичка за Свети Валентин. Снимка: Диапазон рекърдс

Започваме обзора на седмицата с една тъжна новина, която идва от нова дестинация за рубриката ни - Италия.

Един от най-популярните европейски фестивали Сан Ремо вече не е същият. Вместо зрителите да гледат и слушат изявите на певците те станаха свидетели на скандален монолог на Адриано Челентано. Преди това част от медиите разкриха как хонорарът му възлиза на 300 000 евро за една вечер, а ако участва допълнително сумата може да достигне 750 000 евро. Пари, изплатени от държавната телевизия RAI. Ядосан, Челентано поиска да бъдат закрити всекидневника на Конференцията на италианските католически епископи "Авенире" и най-тиражирания католически седмичник "Фамилия кристияна" заради лицемерие. В неговата реч той изтъкна, че светът е загробен от егоизма на банкерите, от свръхбързите влакове, от Меркел и Саркози, които налагат на Европа да им купуват оръжието и танковете. Излиянието му продължи повече от час, вместо да звучат песните в конкурсната част.

Не закъсняха и реакциите, като ви предлагаме портрет на Челентано на известния коментатор Марчело Венециани.

"Отдавна е навършил 70 години, задавя се от пари, живее в околностите на Милано в дворец с парк и басейн, има малко коса и голям клан, женен е за красива жена бивша актриса, навремето
свиреше на китара, но все още епизодично пее, смята се за Господ, гледа да се хареса на околните и държи да диктува законите на телевизията. Не става дума за Берлускони, а за Челентано и неговото възнесение на Сан Ремо".

Друг 70-годишен легендарен певец - Пол Макартни, обяви, че окончателно спира с марихуаната. За да бъде добър родител и да насочи вниманието си към своята 8-годишна дъщеря Беатрис. Странно как не му е хрумнало да бъде примерен баща през последните осем години...

От 70-годишните преминаваме към младата Адел. Тя бе звездата на вечерта на 54-тото издание на Грами, грабна шест статуетки, а няколко часа по-късно хвърли в шок своите почитатели. Певицата заяви, че се оттегля от сцената за 5 години, за да може да обърне внимание на личния си живот, да създаде семейство и деца. Е, по-късно сама се опроверга и намали петте години на 5 дни. Сигурно е разбрала, че само с любов няма как да плаща наема от 15 000 лири месечно за имението, в което се нанесе. То разполага с 10 спални, външен басейн, отделни сгради за обслужващ персонал.

Алабалистиката й за нейната кариера е нищо, в сравнение с новината, която се появи на корицата на френското списание Public. Според папарашкото издание, скоро в Интернет ще се появи порно клипче с Адел, като се предполага, че е направено от нейно бивше гадже. Дано все пак този изтормозен Ромео да размисли, защото не всяко сърце би издържало на подобна гледка.

Изминалата седмица мина под знака на празника на любовта, виното и завръщането в календара на Шампионската лига по футбол. За всеки вкус - повод за празнуване.

Азис се представи за новия Купидон и в типичния си стил отправи пожелание към празнуващите Свети Валентин. Певецът-провокатор пусна клипче в интернет, в което се гали около четирима манекени. Той постоянно тръби как се възприема като жена, говори в женски род, заобиколен е от мускулести мъжаги, но на самия празник налетя да целува танцьорка. Истински полов хамелеон.    

Завършваме с една приятна новина, която е в унисон с любовната седмица. Пореден опит да се ожени ще направи шоуменът, който все повече навлиза и в музикалните среди, Митьо Пищова. След като миналата година той спретна церемония, на която булката така и не се появи, Митьо е решил пак да вдига сватба. И отново на същата дата - 6 май. Избраницата му се казва Рада Петрова, с която по думите му се загаджили в Банско. Пожелаваме му този път да чуе Менделсон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
агне-багне преди 12 години
Съжалявам, но аз не го пожелавам... на Рада!
96
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 12 години
NEMAS LI KOI DA GO IKZTRIE TOZI BOKLYK ,,,,,,,,,,,SRASM ZA DECATA NI
95
1
 
0
 
! Отговори
ahmed aga преди 12 години
do 156;Ti ela mi mini prez onaia rabota :D
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой *** реши да сложи снимка на мазния *** над статията? И да - особено приятна е новината, че топката с лой Пищова щял да се жени... Боже, пробери си вересиите... И журналистите!!!
93
3
 
1
 
! Отговори
ahmed aga преди 12 години
do 153;Eto vi oshte edin izduhan.To bulgaria za tova niama da moje da stigne nikade dokato ne uspee da se ottarve ot takiva maloumnici kato tebe :D
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
****алска - мутренска чалгария
91
0
 
12
 
! Отговори
До Светозар Гледачев преди 12 години
Пожелавам ти същото за сина ти или дъщеря ти, щом това е култура за теб! Това не е Българска култура ние сме Европейци а не Азиатци?! А ти какъв си?
90
15
 
0
 
! Отговори
Светозар Гледачев преди 12 години
Аз съм финансов анализатор към вестник МАРИЦА. Искам ДЕБЕЛО да подчертая ,че АЗИС е явление в нашата култура и който не го приема е лаик.
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гнусно !!!
88
0
 
6
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
Какви естрадни клубове сънуваш бе козар! Ти за други музикални жанрове чувал ли си или си "мислиш", че има само чалга, турбофолк и естрада? Кой нормален мъж и коя нормална жена ще харесат тва отгоре на снимката?! Даже и да се мъча, не мога да бъда толерантен към това което извращава морала на българските деца! Содом и Гомора!
87
1
 
0
 
! Отговори
x4 преди 12 години
наш *** да слуша чалгаи това екръвта вода не става:)
86
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
въпреки зависта на някои азис е номер едно в страната,чалга клубовете са препълнени за сметка на естрадните клубове
85
1
 
4
 
! Отговори
до 140 преди 12 години
Джанъм, верно че турците обесиха Васил Левски, ама я кажи кой спомогна за залавянето му и от коя националност е бил?? ;)
84
5
 
1
 
! Отговори
ahmed aga преди 12 години
do 140;Na tebe ne ti e miastoto tuk be maloumniko,ti begay kum ludnicata :D
83
4
 
12
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
Тоя гад с турското знаме защо не го изтриете,бе АДМИНИ!В ТУРЦИЯ ако сложите българското знаме в някоя медия Е ПРОСТО НЕВЪЗМОЖНО! Стига с тази толерантност! Точно 139 години от обесването на най-великия българин ВАСИЛ ЛЕВСКИ,вие ме карате да гледам във вашия сайт турското знаме на някакъв си резак! НЕ ВИ Е СРАМ!!! Били българи....РЕЗИЛ!!!
82
0
 
9
 
! Отговори
стефан преди 12 години
защо не забранят снимките на тоя мазен и миризлив ***....такива трябва да се трепят с камъни на стадиона,а не да стават пример за *** и пошлост на децата ни..
81
0
 
4
 
! Отговори
до 132 преди 12 години
Абе, ходи бери тютюн бе, кюрд мазен :)
80
3
 
2
 
! Отговори
ahmed aga преди 12 години
do 135:razbiram te chedo 4e ne ti e lesno,vrakali sa vi go vednuj i sa go izkarali chak sled 500 godini
79
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 12 години
ДО КОГА ЩЕ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ПРОСТОТИЯТА НА ПОДОБНИ ****** ?!!! НЯМА ЛИ С КАКВО ДРУГО ДА СИ ЗАПЪЛВАТЕ СТРАНИЦАТА?
78
0
 
15
 
! Отговори
т.м-ма. преди 12 години
ЩО НЕ ПРОУМЕЕТЕ ЧЕ, ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО. НАБИВАТ ВИ В МАНЕРКИТЕ ЦИГАНИИТЕ И ПРОСТОТИИТЕ ,ЗА ИСТИТСКИТЕ БЪЛГАРИ НЯМА И ДУМА ДОРИ.ЯСНО ЛИ ВИ Е ЧЕ НЯМА ПОЧТИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРЩИНА. САМО ***,ПЕДАРИ, *** И РАЗГЛЕЗЕНИ И ПРОПАДНАЛИ И ПИЯНИ "ФОЛК ДИВИ"-СМРАД И ПОМИИ ПО МЕДИИТЕ . ВАЖНО Е ДА СЕ *** И ИЗВРАТИ ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ.НА ЕВРОПА И БОГАТИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ПОСЛУШНИ СЛУГИНАЖИ. МЛАДИТЕ ЗА ДЪРЖАНКИ И ДЪРЖАНКОВЦИ А ПО СТАРИЧКИТЕ ДА МИЯТ ЧИНИИ,СЛУГИНИ,ДЕДО И БАБО ГЛЕДАЧКИ,ГРАДИНАРИ .ДА.