Среден пръст от Адел на британските награди

Звездата се вбеси здраво, че прекъснаха речта й
Обновена: 23 фев 2012 14:43 | 22 фев 2012 10:25,
117

Адел не се поколеба да покаже конфигурация от три пръста. Снимка: Reuters

 

Британските музикални награди успяха в последните години да се развият сериозно в своя статус и за много меломани по света са дори по-важни от раздадените преди седмица награди Грами. Oсобено за хората, които предпочитат  все още не толкова комерсиализираното британско звучене пред американския мейнстрийм поп и хип-хоп.

Късно снощи се проведе и тазгодишната 32-ра церемония по връчване на британските музикални награди в 02 Arena в Лондон. Водещ бе Джеймс Кордън, а вече познатите ни любимци от 2011 г. заслужено получиха поредните си признания.

Пищната церемония беше открита от Coldplay с най-новия им сингъл "Charlie Brown", а малко по-късно те получиха и ключовата награда за най-добра британска група, която спечелиха за трети рекорден път. Големите победители на вечерта бяха двете най-силни имена от британската сцена за последните 12 месеца – разбира се голямата Адел и новата звезда с чудесен потенциал Ед Шийрън (Ed Sheeran).

Симпатичният британец, който е само на 21 години, грабна приза за най-добър изпълнител и за най-добро ново име, а Адел спечели за най-добра изпълнителка и може би най-важната награда на вечерта – за албум на годината за "21". Интересното е обаче, че поради закъснение в програмата благодарственото слово на певицата бе прекъснато в средата от водещия, който направо представи заключителното изпълнение на Blur. Това събуди недоволството на публиката и на пълничката певица, която гневно показа среден пръст на организаторите.



Много оспорваната награда за британски сингъл на годината с цели десет номинирани отиде при поредната банда, набрала популярност от телевизионното шоу Х Фактор – One Direction. Тяхното парче "What Makes You Beautiful" и статуетката бяха най-дискутираните с оглед на изключително големите сингли през изминалата година. Но в крайна сметка за наградите Брит гласуват зрителите, които са решили, че именно това е най-големият британски хит за последните 12 месеца.



В международната част за изпълнител и изпълнителка спечелиха съответно Бруно Марс и Риана, а за група - Foo Fighters, които имаха една много силна 2011 г. с издаването на новия им албум. Наградата за международно ново име спечели великолепната Лана дел Рей, която още преди да е започнала да блести сериозно, вече получава признания.

Наградата на критиците отиде предварително при Емели Санд, докато наградата за цялостен принос към музиката беше връчена на Blur малко преди тяхното доста силно заключително изпълнение, което включваше бележитите им Girls & Boys, Song 2 и Parklife.

Дължимото беше отдадено и на големите Ейми Уайнхаус и Уитни Хюстън, които ни напуснаха през 2011 и 2012 година.




Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аре стига глупости колко грозни били британците. То пък нашите чалгарки са много хубави. Иначе тая е 100 кила ама самочуствие на супермодел :) Има глас, но не чак толкова мевероятен.
26
17
 
5
 
! Отговори
xaxa преди 12 години
Къв порно клип с тази бе в коя секция ще е Зоофилия.ако си легна с подобна някога ще си намразя онази работа.можела да пее ми ок да го прави кво ме занимават с простотията и отвът това
25
14
 
7
 
! Отговори
пръдльо преди 12 години
тази пръдла много прилича на онази пръдла лора крумова от бтв.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
14-ти, да ти имам критериите......Нещо еталона за хубава жена ти е крив...
23
1
 
10
 
! Отговори
хехехе до t-rock преди 12 години
има много добри български артисти които успяха и в чужбина, ти от тях ли си? :) и не става въпрос за бутане, а за обективна оценка - който може си може и толкова... иначе всеки може да си направи гаражна групичка и да се прави на недооценен "артист" такива бол - така крият некадърността си :)
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не е Кардашан ще е тази ***....Айде стига спам с тия маркетингови *** и еднодневки бе алоооо
21
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Баси кви са грозни тия британци.
20
12
 
11
 
! Отговори
Разумен преди 12 години
На тази мома англичанка, наистина много бързо и порастна работата. До скоро беше скромна и кротка, сега изведнъж се почна - то не са изказвания, не са порно клипове, не са средни пръсти...Барем да беше нещо запомнящо се, а тя прави фонова музика - след 2 години само роднините и продуцентите и ще я помнят, ако утре реши да спре да пее.
19
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво е тва джудже ?
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Днес.бг! Най- накрая бързозареждащо се видео от YOUTUBE
17
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе нали за някакъв порно клип говориха, че ще пускат с тази. Някой не го ли разпространи по нет-а вече, че искам да е видя как е в леглото.
16
29
 
16
 
! Отговори
Ветеринар преди 12 години
Внимание: Женския хипопотам Адел е избягал от зоологическата градина
15
16
 
8
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Do 11:) Ей ***... не е толкова трудно да си правиш музиката и да си мислиш текстовете. Аз също го мога, но разликата е че съм в България и няма кой да ти бутне!
14
17
 
19
 
! Отговори
555 преди 12 години
красиво лице, но доста дебело тяло; каквато и при4еска да си направи, от шията надолу е като 50-годишна лелка.
13
15
 
40
 
! Отговори
Тошко Николов преди 12 години
Що я плюете бре бе?Всичко си има. И глас и цици и дупе.Можете само да и завиждате?Я да ви видя Вас к'во имате?
12
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
seliani- kvo iskate moze da imat kinti ama sa si seltaci
11
5
 
16
 
! Отговори
МШ преди 12 години
"Златният Орфей-2". Империята отвръща на удара.
10
14
 
84
 
! Отговори
хехехе преди 12 години
ей шушлеци - не съм й фен, може да има всякаква фигура но жената си пее и си пише сама нещата - хайде постигнете един 1% от нейното! Не можете нали - злобнички дребнави шушумиги с интернет :) хайде цъкайте минуси ако се чувствате нищожни
9
23
 
14
 
! Отговори
svinshtina преди 12 години
taq svinsk zurla s kysi svinski kra4eta pyk za kva zvezda se pomisli?
8
20
 
17
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Тая и тя голяма звезда стана и много и порасна работата.