Съботен бис

Имаме си фолк Мадона, Блек Златка и тя щяла да пее
25 фев 2012 12:00,
55
Съботен бис
Черната Златка е готова да отстреля конкуренцията. Снимка: Dnes.bg

Бяхме позабравили напоследък Джъстин Бийбър, пък и Селена Гомес ни е далеч по-симпатична. След като Адел го детронира като лице на различните музикални награди, тийн идолът реши да напомни за себе си. Този път в поредното му амплоа - това на писател.

Едва на 17 години той е готов с втората си книга, озаглавена "Justin Bieber: Just Getting Started". Тя по-скоро е нещо като фото роман, който ще разкрие любопитни подробности от бекстейджа по време на турнетата му, снимките на клипове, срещите му с фенове. Още отсега можем да прогнозираме, че книгата, която ще бъде на пазара ще подобри рекорда от дебюта му. "Джъстин Бийбър: Първата крачка към славата” се появи преди близо две години и е продадена в над 1 милион тираж. 

Бийбър вероятно ще стане най-продаваният автор в неговата възрастова категория, направо ни побиват тръпки от разностранния му талант.

Неговата по-възрастна колежка Шиниъд О'Конър отново влиза в новинарския поток с трудно смилаеми изказвания. От някогашната бунтарка не е останало нищо, със сигурност психолози и психиатри с радост биха я изследвали. Последните дни тя се забавлява и си прекарва страхотно, тъй като настоящият й съпруг Бари Херидж смятал, че ще умре до 3 години. По-добре двамата да кандидатстват за роля в "Семейство Адамс", та да ни забавляват и нас. Разбира се, личният им живот си е техен, но при лошо стечение на обстоятелствата О'Конър скоро може да внесе дисбаланс в нашия личен живот. Британските медии съобщиха, че тя е решена да осъществи една своя нереализирана мечта - да се снима в "Плейбой". Дано подопечните на Хю Хефнър проявят разум.

Тъй като с всяка изминала новина покачваме възрастовата граница, ето ни и при Шер. През 2002 година тя реализира своето турне "Living Proof" и обяви, че ще е последно, тъй като вече била възрастна за нова световна обиколка. Е, тя зарадва почитателите си, че през тази година планира турне. Явно за обявената за гей икона певица времето върви наобратно. За което можем само да й завиждаме.

Това, което ни притесни през седмицата е, че "фешън" иконата Златка Димитрова, със звучния прякор Черната Златка, е решила да пропее. Явно е решила да затъмни дебюта на Николета Лозанова, чиято кариера на сцената, за радост, затихна с бременността й. Единственото положително в новото начинание на Блек Златка е, тя няма намерение да се задържа в музиката. Парчето щяло да бъде RnB и ще е нещо като самоподарък за рождения й ден. За сметка на това еротичната моделка се вижда като актриса, след като участва в два филма. Дори се надява във втората част на "Корпус за бързо реагиране" да получи по-голяма роля.

Нищо чудно и да успее, след като напоследък в сериалите е пълно с певци като Софи Маринова, Устата, Бони, Орлин Павлов, Десислава. Все утвърдени актьори...

Емануела и тя спада към пеещите актриси, досущ като Мадона. През седмицата тя ни предложи новия си клип, в който според информацията се превъплъщава в Мадж. Доколко е успяла и дали вече можем да се гордеем с българската фолк Мадона, всеки може да прецени от кадрите във видеото към песента "Пак скандал".   


В края на седмицата дойде една наистина добра, макар и позакъсняла новина. Рафи готви първия си сингъл в лондонско студио, който трябва да стане факт в средата на март. За съжаление, докато чакаме неговия официален дебют чуждестранните му колеги вече са с албуми на пазарите и продават милиони копия от тях. Британците от One Direction дори се сдобиха с награда Брит за най-добра песен на церемонията преди дни.

Завършваме съботния бис с надеждата една лична драма, превърнала се в медиен цирк, най-после да приключи. Вихра и Иван си извадиха кирливите ризи пред погледа на цяла България, като всяко второ изречение от техните тиради бе как да предпазят дъщеря си. И направиха точно обратното с разкази за любовници, обидни квалификации и разкрития от "кухнята". Едва ли на някой му пука как ще продължи живота на двамата, но със сигурност много хора съчувстват на детето им. Защото то с нищо не е виновно, за да става свидетел на семейни караници със "селски" привкус. Хубавото е, че май всичко ще приключи, след като Вихра през седмицата излезе с отворено писмо до медиите.  Дано!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
3
 
! Отговори
мбуахаха преди 12 години
@ (\_. - . ./\......', @ (\_. - . ./\......', @ (\_. - . ./\......',
25
1
 
6
 
! Отговори
пикоч преди 12 години
@(\_. - ../\......',
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това на снимката прилича на Азис.
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Черната Златка прилича на травестит ..
22
0
 
12
 
! Отговори
ined преди 12 години
Това на снимката да не е Батуоман?
21
4
 
4
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
Кисело е...киселоооо
20
1
 
0
 
! Отговори
HUICHO преди 12 години
TAZI LI - OOOO GRESHITE , TIA PROSTO SAMO V GAZA SI GO SLAGA-DORI I TOVA DETO I E V RACETE, CIALO SHTE VLEZE MAI VATRE- SAMO MOJEBI PUSHEKA SHTE OSTANE VAN
19
1
 
14
 
! Отговори
М.У. преди 12 години
На Дж. Бибър първата му книга е озаглавана "Мемоарите ми от 0 до 6 години - или как си цоцах бибата" . Втората част "От 6-12 или как се научих да си връзвам сам буйките" и предстоящата трета част, еротичния бестселър, хит за порастналите му фенки " От 12 до 18 или как научих Селена да ми цоца бибата"
18
0
 
9
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
Туй плашило на снимката какво е ??
17
0
 
5
 
! Отговори
Габи преди 12 години
Див Чалгар, ти препинателни знаци нямаш ли?Ето по това си личи, че наистина си див чалгар!(fubar)
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая статийка е представителна извадка за това как прости хорица с пари прогресират чрез простотиите си, а млади интелигентни, образовани, честни хора са се запътили със скоростта на светлината към Терминал 2 с надеждата колкото се може по-скоро да забравят за пародийната държавица наречена България.
15
0
 
7
 
! Отговори
До Вс честни Българе преди 12 години
Да побързаме да регистрираме чалгата ,като трейд марк в Европа преди да са ни изпреварили, както за сиренето и киселото мляко!
14
0
 
11
 
! Отговори
МНЗ Предупреждава! преди 12 години
Църната Злати е мнооого подозрителна ,май крие голям патлак в гащите - изненада за мераклиите. Крачката и са кат на на бат Рамбо в добрите му години......мдааа, пичове внимавайте, после да не се срамувате!
13
0
 
5
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Предлагам на С.Игнатов да въведе подобно работно облекло за учителите. Тогава ще сме поне на ясно за какво бъдеще си мечтаем!!!
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
содомия и чалгия! *** дрръжавата!
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вижда и се пачата!
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Туй проскубано пиле за певица ли се брои? У нас всички фолк. *** са певици , ама тая на голямото пиле се направила...
9
1
 
10
 
! Отговори
:) преди 12 години
Проституцията и порно индустрията са бъдещето на тъпите чалгарки. Ако се вземат в ръце и почнат да си практикуват занаята, без да се правят на певачки, ще измъкнат България от кризата и ще докарат милиарди евра "чужи инвестиции" :)
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам защо ама тая Златка, винаги ми е приличала на травестит.И глас и визия....бляк..
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Черната зУатка беше сервитьорка в едно заведение до къмпинг Смокиня, преди да започне да се разсъблича за пари. Не мога да ви опиша колко е противна на живо...