Съботен бис

Фолк певица анонсира клип с ц..а, досадната вече Елица и как опърлиха Човека Глас
Обновена: 21 апр 2012 16:58 | 21 апр 2012 16:58,
56
Съботен бис

През тази седмица в нашия обзор превес отново има попфолка, но какво да се прави, като тружениците от този жанр бачкат дори по време на Великденските празници. За разлика от своите колеги, които с промоция на нова песен веднъж годишно са преизпълнили плана си.

Първата, която ни направи впечатление, е певицата с няколко години стаж Траяна. Тя трудно изпъква с хитове, но за сметка на това не се свени да развява изпъкналия си силикон.

През седмицата пусна нов клип към песента "Частен случай". За да предизивка нужния интерес, ден по-рано в интернет "случайно" изтекоха нейни голи снимки. И се заговори за втора версия, която да се върти след 23.30 часа. После фолкаджийките се обиждат като ги сравняват с порно актриси.

Мадамата обаче трябва да е наясно, че този трик се поизтърка, а и няма артистизма на Камелия. Това че е наблъскала стотици кубици силикон, няма да направи парчето по-добро или по-лошо. И ако се хвали с незнам колко си хиляди пъти гледане на клипа, то със сигурност не е заради неземния й глас.  

И докато Траяна се чуди как да бъде забелязана, то Милко Калайджиев си е популярен не само у нас. Заедно с Нелина те прокараха път за нова фолк дестинация - Йоханесбург, ЮАР. Досега сънародниците на Нелсън Мандела и немалкото емигранти не са имали щастието да слушат на живо "Я елате пиленца при батко", но чудесата естествено се случват на Великден.

На всичкото отгоре изпълнителите имали и запомнящи се за цял живот срещи. Те били поканени на сафари, където се запознали с жирафа Жоро (не звучи много африканско), а по-късно и с три лъвчета. За съжаление до нас не достигна информация за техните имена.

Съботен бис
Милко и Нелина с лъвчета. Снимка: Пайнер

След като в неделя бяхме информирани от пиар, че Коко Динев и Емилия ще кумуват на Весела Тотева и футболиста Елин Тупузаков, в понеделник инфото бе опровергано. Но целия шум ни помогна да разберем каква сватба са ни подготвили тези известни люде.

Стилът на тържеството щял да бъде френски прованс. Защо тогава не се венчаете във Франция? Докога ще робуваме на чуждото? Защо да не е в стил български прованс? Все логични въпроси, на които не очакваме отговор.

И ако някой все пак не знае как изглежда френския прованс, от сватбената агенция внесоха пояснение. Агентите ще превърнат двора на софийска резиденция в същинска приказка в екрю, пепел от рози и злато. Основен акцент ще имат кристалите - специално построените шатри ще бъдат със златни полилеи, като ще се докарат и допълнителни дървета, обсипани с кристали. Защо ли забелязваме някакви родни нотки, но за да не ни обвинят в пристрастие ще изчакаме до 10 юни. Тогава вече ще дадем мнение за стила.

Винаги сме знаели, че в Краси Аврамов дремят неподозирани таланти. Не е само глас. И няколко медии ни разкриха през седмицата част от неговите паранормални възможности.

Четем: "Опърлиха дупето на Краси Аврамов", след което започва една трагикомедия. "Голото тяло на Краси Аврамов предизвика токов удар!", смее се собственичката на соларното студио, в което замалко не опърлили Човека глас преди дни.

Не е ясно какво е толкова смешно на собственичката, още повече, че не само лампите в солариума гръмнали, но и спрял тока на цялата улица.

Аврамов имал късмет, че не са го пипнали служители на ЧЕЗ. Ех, какви истории се раждат в българския шоубизнес...

На финала завършваме с искрени ръкопляскания към близо 3000 души, които подкрепиха Стилиян Петров в борбата му с левкемията. Без да има политици зад каузата, без организатори. Единственото, което подразни в тази страхотна човешка инициатива, бе появата на Елица Тодорова, която държи да бъде на всяко гърне похлупак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
3
 
! Отговори
до 42,43 преди 12 години
не хващате ли ироничната нотка...статията е добра :)
41
1
 
14
 
! Отговори
заразно ЗЛО преди 12 години
за съжаление това е България.....порнография и идиотизъм !!!от това се правят пари!един съвет за младите и знаещи БЯГАЙТЕ И НЕ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ !!!!!!!
40
2
 
5
 
! Отговори
Rocko преди 12 години
Милко Калайджиев прилича много на Чарли Чаплин ::::)))
39
1
 
3
 
! Отговори
BIX преди 12 години
Wee to the Jungle.
38
2
 
12
 
! Отговори
Добро начало преди 12 години
Сега показват пласмасови балони да привлекат внимание, а скоро пайнерките ще въртят кавал на всеки ,който си купи билет за концертите им...........
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
снимката е направена от начинаещ порнофотограф, моля да го извините!
36
1
 
7
 
! Отговори
деса поетеса преди 12 години
Нито мисъл, ни движение, без нашто вдъхновение!
35
2
 
25
 
! Отговори
? преди 12 години
До уважаемата редакция на днес.бг,Бих искал да изразя недоволството си от факта, че всенародната любимка Ким не присъства в тази съботна рубрика. Това е лоша поличба за следващата седмица. Настоявам съфорумците да бъдат заредени с особата на Ким :)
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кви са тия безмислени напъни да създадете "шоубизнес класа" ? Тия нит на интересуват нит трябва да знаем кои са. А пък въобще не ни интересува къде ходят и какво правят извън така да се каже професионалните им изяви. То нито са изяви като изяви..а пък професионални са в една друга област....Ае и у лево и у десно...
33
3
 
13
 
! Отговори
abs преди 12 години
kav silikon be,te cicite i visiat kato chorapi na prostor...
32
4
 
30
 
! Отговори
vvv преди 12 години
Тази статия е абсолютна пръдня.
31
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредната *** и безсмислена статия "Съботен бис"... А заглавието просто е без коментар хахаха Ало, редакцията - да нямате за цел да отблъсквате почитателите си? Справяте се чудесно!
30
1
 
25
 
! Отговори
РРР преди 12 години
Абе що ни занимават е тези чалгари??? Аре у лево... Местим го! Това ли е БГ елита вече и достойни хора за подръжание??? *** държавата скапана... Остана само Терминал 2 за алтернатива. Както и го правим де... Мъчим се да се отдалечим от простотията и ***...
29
1
 
24
 
! Отговори
Л. преди 12 години
Идеята на фотоса на тази *** к'ва е ?
28
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че с какво друго да промоцира клипа си една чалгаджийка освен с ц*ца? е някои от по-напредналите в бранша го правят и със слива - във вид на порно уж случайно изтекло в интернет. то така е този бранш
27
8
 
10
 
! Отговори
н преди 12 години
само глупости пишете
26
2
 
31
 
! Отговори
NEL преди 12 години
...ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА НАПРАВИМ РАЗЛИКА МЕЖДУ И Ц..А И СИЛИКОН...
25
1
 
19
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Абе да съберем някой и друг лев, много смачкан на тая силикона, да и го оправят!!! То се видя, че се въдят такива като ***, ами поне да ги спретнем отвън !
24
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой ли би се учудил на факта, че в някои страни си пускат като еротичен /без звук, разбира се, не биха го понесли/ канала Планета. Гадното е, че чалгата дава тон в модата, обект е на младежки въжделения. И е "светъл" пример за подражание. Момичета на 18 си слагат силикон, сякаш той ще реши всичките им проблеми и ще сбъдне всичките им мечти. Щеше да е смешно, ако не беше толкова страшно.
23
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия фолк ку**и отблъскват тотално , тва е срам , позор и резил за нацията.