3 в 1 с Улф Линдеман и The Smugglers Collective

Електро суинг, хип-хоп и балкански ритми през декември
Обновена: 5 ное 2012 16:45 | 5 ное 2012 16:45, Петя Славова
0
3 в 1 с Улф Линдеман и The Smugglers Collective
Снимка: София Лайв Клуб

Улф Линдеман или по-добре познат като [dunkelbunt] ще гостува на 1 декември в София Лайв Клуб. Шоуто му обещава нечувани електро суинг, хип хоп и балкански ритми. За първи път на българска земя The Secret Swing Society ще покажат на какво са способни.

Българските музиканти, които ще се включат в шоуто са The Smugglers Collective. [dunkelbunt] със сигурност се нарежда сред едни от най-влиятелните трубадури на ранния 21-ви век, отбелязват организаторите. Известен е като композитор, продуцент, диджей и мулти-инструменталист, както и със своите изискани ремикси и взаимодействията си със световни артисти като Balkan Beat Box, Amsterdam Klezmer Band, Boban Markovic Orkestar, Fanfare Ciocarlia, Watcha Clan, Harry Stoijka, 17 Hippies и Waldeck.

За музиката си той споделя: "Светът предлага многообразие от музика, което спира дъха. Не би ми минало през ума да се спра на един стил от музика.".

Улф Линдеман е музикален пътешественик, неговата мисия е да търси хармоничното цяло в света. Следователно, той обикаля планетата, въоръжен с отворени очи, съзнание и микрофон, събира звуци, цветове, ухания и всякакви други сетивни импресии. Въпреки влиянието от югоизточните райони на Европа, слушателите му могат да се радват на звуци от цял свят: от Виена до балканите, през Анатолия и средния изток до Индия.

През 2011 година най-накрая осъществява своята дългогодишна мечта - да изпълнява своите композиции на живо с банда в пълен състав, включваща перкусии, клавишни, кларинет, китара, бас китара, бийт бокс, духови инструменти, вокали и разбира се, той самият на пиано и елекстроники. Ражда се динамичното The Secret Swing Society. Неповторими и неподправени музиканти, които те вдигат на крака за секунди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари