Музикални предложения на месеца

Отново спокойно начало на годината на музикалния фронт
Обновена: 31 яну 2013 10:03 | 31 яну 2013 10:03,
0
Музикални предложения на месеца
Ели Гулдинг. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Януари за поредна година продължи традицията да не ни изненадва кой знае колко с големи количества нови продукции и албуми. Звездите все още си почиват, очакват да получат някоя друга награда през февруари, а до лятото има прекалено много време, за да издават големите си хитове за тази година още сега. Все пак леки проблясъци имаше, както винаги.

A$AP Rocky например е едно от младите имена, за които трябва да внимавате. Той започна да завладява класациите още с първия си албум "LiveLoveA$AP" от 2011, а сега с новото си – "LongLiveA$AP", успя да се закове дебютно на първото място в класацията за албуми на Билборд в Съединените щати.

Естествено, там при днешните тенденции всеки млад и обещаващ рапър има шанса да се завърти по върховете на чартовете, но критиците възлагат големи надежди на таланта от Ню Йорк. След като пилотното парче от албума – Goldie, бе представено отдавна, сега, покрай излизането на самия албум, последното му за момента актуално парче се казва "Fucking Problem".

 

 

И докато рап влеченията може и да останат неразбрани за много у нас, то следващото парче е трудно да не ви омагьоса още с първото слушане. "Figure 8" идва от прекрасната вокалистка Ели Гулдинг, която в последните няколко години започва все повече да се очертава като любимка на критиците с невероятно силните си изпълнения, съчетани и с много магнетично звучене.

Англичанката беше приятелка доскоро на страховития Скрилекс, но двойката се е разделила, което може би й е дало възможността да напише подобни трогващи парчета, каквито са и повечето от последния й албум – "Halcyon" (2012).

Утре пък ще ни зарадват ексклузивно с най-новото от титаните Depeche Mode – легендарната банда ще пусне първия сингъл от задаващия се нов албум – "Heaven", на 1-ви февруари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари