Гвардията на Бон Джоуви да се готви – идва рожденият ден на Джон

Да поздравим съседите си с песен на 2 март!
Обновена: 28 фев 2013 11:27 | 28 фев 2013 11:26,
2
Гвардията на Бон Джоуви да се готви – идва рожденият ден на Джон
Бон Джоуви. Снимка: Вирджиния рекърдс

На 2 март и в България се празнува една знакова дата – рожденият ден на Джон Бон Джоуви! Ето защо организаторите на концерта на бандата в София пред май "Болкан Ентъртейнмънт" призовава всеки фен да се присъедини към „официалното парти” по случай 51-вата годишнина на фронтмена!

На 2 март, точно в 20.45 часа, когато е роден Джон, нека всеки от нас поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi! Нека във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи "Blaze Of Glory", "It’s My Life" или "Because We Can".

Да отдадем заслуженото на любимия ни фронтмен и да се позабавляваме с музиката на любимата банда. Но помнете – нека песента да е само една – не искаме да ядосаме съседите, а да ги поздравим, нали?

Партитата също продължават. Вече се проведоха три кръга от "Bon Jovi" караоке турнира в София и Бургас. Репетициите за концерта на бандата на 14 май обаче продължават! Следва шумно празненство по случай рождения ден на Джон Бон Джови в клуб "Полинеро" в Пловдив на 23 март, съпътствано и от караоке.

Последният кръг ще е на 26 март в клуб RockIt в София, както и „гранде финале” на 26 април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 02.03.2013 във Варна също има Bon Jovi парти в клуб Spirit of Rock!