Жана от X Factor пуска първи сингъл в началото на 2014 г.

Чакаме първото видео на победителката през февруари-март
Обновена: 21 дек 2013 15:56 | 21 дек 2013 15:55,
21
Жана от X Factor пуска първи сингъл в началото на 2014 г.
Снимка: Χ Factor

Утвърдено име в родния музикален бранш вече работи и по новия сингъл на рап сензацията в шоуто – Наско

„Вече имаме селектирани песни за Жана и ще колаборираме с интересни български и чужди автори” – така Саня Армутлиева обяви, че работата по първия сингъл на новия X Factor на България – Жана, вече тече.

Тя обеща, че още през февруари-март може да очакваме и първото й видео. Пътуване до Лондон също е част от бъдещите планове на новия победител в музикалното шоу. Там Жана ще бъде представена на екипите на Syco и Sony Music, които отговарят за артистите на X Factor по целия свят, като най-вероятно ще се срещне и със създателя на шоуто – Саймън Кауъл.

„Това беше моята цел – да стигна дотук”, заяви развълнувана самата Жана. В студиото на „Събуди се” тази сутрин победителката призна, че за нея това е сбъдната мечта и в началото дори не е подозирала, че ще стигне толкова далеч.

В ефира на Нова телевизия тя заяви, че иска да покаже на България нещо ново, да вкара в песните нещо различно и да комбинира различни стилове. „Няма какво да ме спре”, допълни уверено тя.

Сериозни музикални планове предстоят и за втория финалист – рап сензацията в шоуто Наско, който днес празнува своя 17-и рожден ден. По повод рождения му ден Саня Армутлиева го изненада със специална новина за него – той също ще пътува до Лондон, за да се срещне с екип от световни музикални специалисти. Утвърдено музикално име у нас също вече работи по неговия първи сингъл, който се очаква да излезе през първите месеци на 2014 г. След вчерашното успешно изпълнение между Ана-Мария и Богомил третият финалист в шоуто – Ана-Мария, може да очаква своя първи дует с финалиста от първия сезон Боги.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: ЖанаX Factor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
11
 
20
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
Дадоха наградата на тази наркоманка,вместо на българските деца като Наско,Ана Мария....Поредната пародия.
17
2
 
30
 
! Отговори
reni_89 преди 10 години
Защото имат гласови данни. Жана просто беше страхотна през целия сезон и заслужено спечели. Толкова бях щастлива, че няма на къде. Нямам търпение за песента и смятам, че ще успее. България има нужда от такива изпълнители като нея. С тази гнусна чалгия българите затъпяха отвсякъде.
16
1
 
27
 
! Отговори
reni_89 преди 10 години
Жана беше моят фаворит още от кастингите. Още като я видях си казах, че това е МОЯТ ЧОВЕК. Просто ме грабна с изпълнението си и ме прикова до самия край. Всеки друг, който съм харесвала е бил след това. Единствено Жана, Петър Петканов, и едно друго момче ме грабнаха още от самите кастинги. Само Жана продължи от тях, но се надявам и двамата да са добре и да не са се отказали да пеят, защото имаха прекрасни гласове. Само като се сетя, че можеше те да са на мястото на Атанас и ми става супер тъжно
15
0
 
28
 
! Отговори
хмм преди 10 години
Жана нямаше конкуренция. Съвсем заслужено победи. Добре пеещите мъже ги сложиха в група и ги провалиха още в началото. От жените Теодора и Ана-мария също се справяха отлично. За Наско няма смисъл да говорим. Това момче не става за певец и само вота на слабоумните тинейджърки, и обожанието на Саня го добута до финал. Все пак Жана си заслужи първото място. Весело посрещане на празниците на всички!
14
20
 
21
 
! Отговори
po4itatel преди 10 години
жана е наркоманка и е куку ! няма по фалшива певица от нея толкова нагласено я сложиха от х фактор,тази некадърна певица Ужас ! всички които са гласували за нея,ще разберат колко заблудени овце са,особено от х фактор-като отиде при Саймън в Англия-човека ще каже ,,какъв е този вампир който сте ми довели,че даже не може да пее/
13
5
 
34
 
! Отговори
Дилова преди 10 години
Като чета какви "специалисти" се изказват си представям колко и какво са постигнали за себе си.За успокоение на всички негативни писачи ,да си неудачник не е диагноза ,а временно състояние....с две думи - Има надежда....и за вас :) А Жана Бергендоф Е ПОБЕДИТРЛ в Х Факрор България 2013-това е ДОСТАТЪЧНО И ВСИЧКО!
12
18
 
28
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
До Анонимен 13Съвсем без злоба, Жана няма никакви шансове за музикална кариера защото е дървена, крещи и е демоде. Най-добра според мен беше Теодора, а Наско ще направи фурор.
11
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жана е самороден талант - няма музикално образование! Артистична е! А за пишещият под 6 - българка е, омъжена за датчанин (фамилията й), искаща да не бъде само домакиня и затова вече отново е в родината си! Успех, Жана! Много злоба и завист има в сънародниците ти! От шопската поговорка: " Не гледам аз да съм добре, а на Вуте да му е зле"!
10
8
 
43
 
! Отговори
janeXXX преди 10 години
Много се радвам за Жана, страхотна е! Наистина заслужаваше да спечели. Дано да успеят да й направят хубав сингъл и още по-хубав албум, защото само да пееш не е достатъчно, музиката е бизнес и трябва всички компоненти да са на място ,за да стане работата. Но Жана е прекрасна певица, със страхотен глас, излъчване и заразна емоционалност.
9
7
 
45
 
! Отговори
някой преди 10 години
Жана има най-малкото и нежно носле от всички участници, уникални зелени очи, чаровна усмивка и пропорционални черти на лицето. Има и глас. Няколко пиърсинга и татуировки не я правят куку, всъщност нищо не я правят. Тя винаги се раздаваше на сцената и на публиката. Моята тройка беше - Жана, Теодора, Таня. Не е нужно толкова злоба.
8
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя хубаво ще го пусне сингъла, обаче ще има ли кой да го хване?
7
9
 
42
 
! Отговори
:) преди 10 години
Уникална! Очаквам първия сингъл с нетърпение! УСПЕХ, ЖАНА!!!
6
24
 
31
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Не ми харесва гласът й .
5
32
 
25
 
! Отговори
emos преди 10 години
Kато гледам тая е доста куку и бая грозничка така,че вероятноста да е спечелила само заради певческите си качества е близо до стоте процента.
4
38
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само с крясъци не става, но явно хората са на друго мнение...Ана-Мария е изградена певица с прекрасни гласови данни.
3
9
 
55
 
! Отговори
Y- factor преди 10 години
Много талантлива, дано Амутлиева по обичайния си прийом не я подведе жестоко, както направи с Невена Цонева преди време! Иначе бутаха през цялото време това недоразумение Наско! Ана- Мария я подведе нестабилния и фалшив партньор.
2
18
 
49
 
! Отговори
бг преди 10 години
Тая не я знам,гледах малко снощи финала и ми хареса Ана Мария най-много
1
16
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наблюдават се известни музикални заложби и дадености в това ексентрично моме, но гласът й трябва да претърпи старателно ошлайфлане. Тоновете ги усеща и хваща, но не се получава само с това за да си истински певец.