Радост и емоции за България на детската Евровизия

Крисия, Хасан и Ибрахим доволни от представянето си
Обновена: 16 ное 2014 14:50 | 16 ное 2014 10:19,
122

Снимка: junioreurovision.tv

На пресконференцията след края на детската Евровизия, на която България се класира на второ място, нашите изпълнители Крисия, Хасан и Ибрахим изразиха радостта си от доброто си представяне.

Крисия сподели, че много се радва от постигнатия успех и благодари на Хасан и Ибрахим за "невероятно прекараните дни в Малта". Близнаците на свой ред благодариха на малката певица, че е споделила таланта си с тях.

Още по темата
Припомняме, че Крисия, Хасан и Ибрахим останаха на крачка от първото място на детската Евровизия в Малта. Тяхната песен "Планетата на децата" завърши втора на финала със 147 точки.

Конкурса спечели представителят на Италия Винченцо Кантиело със 159 точки с песента "Tu Primo Grande Amore". Трета остана Бети от Армения с песента "People Of The Sun" само на точка след България.

Разгледайте снимките от конкурса за детска песен в галерията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BulgarinБългарите носят различни имена и това не е причина да се мразят един друг, а живеят в мир и уважават правото на име и религия. Ако българите бяха като теб щях да се срамувам да се нарека българин.
78
4
 
3
 
! Отговори
Bulgarin преди 9 години
Pitam se, kade sa Bulgarite vav foruma...? Bravo na Krisi, bravo na decata ! Za talant - talantlivi sa.Tova e groteska, dragi mi Andreshko ! Ako Ibrahim & Hasan sa liceto na Bulgarskata identichnost, to mnogo zle za nas. No, nali veche nyama tursko robstvo v uchebnicite po istoria i vsichki igraem po svirkata na Dogan....ebati darjavicata sme ! Dogodina zashto shte prashtame Krisi, day napravo Ibrahim, Hasan i Fatme da predstavyat Bg - da udaryat edno maane za gordost na vsichki Bulgari !!!
77
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе *** такива,вие не забелязахте ли че трите деца ги няма никъде държащи заедно българското знаме.*** нация сме и това е .
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на нашите деца! Но тези, които облякоха Криси на финала като за *** сватба, заслужават не знам какво! Толкова ли нямат естетическо чувство и култура, та на всичко отгоре сложиха на детето и коронка върху хубавите му коси? Къде бяха майката, учителката, да се противопоставят, или те са инициаторките за тоалета? Все се надявах, че ще излезе с красивата къса бяла рокличка или дори с панталонките от клиповете по телевизията, като малко момиченце,но възрастните я превърнаха в малка дамичка
75
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО НА ДЕЦАТА! РАБОТЕНО Е МНОГО ДОБРЕ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ С ТЯХ! БРАВО!!!!
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименНе ми остана място да поздравя хората, които ценят стойностните неща.Хасан Игнатов - Александър Владигеров "Дилмано Дилберо" https://youtube/watch?v=VrXKL-4fDJk
73
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на тези деца, невероятни таланти, вокални и инструментални виртуози!Колкото до Хасан и Ибрахим Игнатови, гордея се че са Българи и че са ми сънародници. Баща им е гъдулар, а двете им сестрички (също близначки) пеят български автентичен фолклор. Ако в България имаше повече хора като сем. Игнатови които да тачат, съхраняват и прославят българските културни ценности, реалността щеше да е съвсем различна. До гуша ми е дошло от туршиеноракийни "патриоти" и чалга ***.
72
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудесни деца! Как не ви е срам да показвате такава злоба и да помрачавате и малкото радост в днити ни!
71
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крисия, Хасан и Ибрахим са невероятни таланти! Пожелавам им успех!
70
6
 
13
 
! Отговори
до да живеела русия преди 9 години
А ти как точно си обясняваш заслуженото уважение. По тяхната логика/ на видни руски политици/ ние БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА И СЕ ТЪРКАЛЯМЕ ВЪВ КРАКАТА ЧЕ НИ БИЛИ ОСВОБОДИЛИ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ. А ти знаеш ли че АЛБАНИЯ НИКОИ НЕ Я ОСВОБОДИ а самите вече Турци не Османци през 1911г. ги освобождават. А да ти прави впечетление неграмотните коментари под тази статия на платените от РИСИ провокатори на прорускта партия АТАКА ДЕТО ОБИЖДАТ И ПЛЮЯТ ЕДНИ НЕВИННИ ДЕЦА. Вие за много наивни ни имате бе .
69
0
 
15
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Децата ни са в Европа,ние възрастните не знаем къде сме и на кой свят.
68
0
 
34
 
! Отговори
ази преди 9 години
Трябва да сме над низшите страсти и да отдадем своята благодарност на НАШИТЕ ДЕЦА представили България на Евровизия. Браво на малките - големи българи - Крисия, Хасан и Ибрахим , които ни заредиха с малко самочувствие и гордост !Желея им още много успехи с името на България .
67
1
 
15
 
! Отговори
коментар преди 9 години
Аз съм против грозните коментари за деца изобщо - и това се отнася както за коментарите по адрес на Ибрахим и Хасан, така и за коментарите по адрес на Винченцо от Италия - дори и Италия да е спечелила със "задкулисие", той лично какво е виновен?
66
4
 
25
 
! Отговори
Тракийски преди 9 години
Хасан и Ибрахим не са български имена така ли ? Защото някъде има неписано правило как трябва да се казват българите, коя вяра трябва да изповядват, а в последно време, даже и за кой отбор трябва да викат...щото в Разград имало турци...или може би защото като си си кръстил отбора на Апостолът на Свободата имаш много общо с него. Браво сънародници! Обяснете на децата, които прославиха страната ни, защо не са българчета. Обяснете на няколко стотин хиляди българи защо не са българи. За какво ни е ДПС, че ние сами им вършим работата.Вчера видях как две небългарски имена прославиха страната и как д
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
sèpred mene decata sa unikalni pokazva che sa deca i ne sa spoliri za etnosa tova e celta i na pesenta , no vie vijdate samo loshto bravo deca vie ste 1 za nas
64
6
 
24
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Пичове, двете момчета с турските имена се държаха много достойно и интелигентно. Освен това са невероятно талантливи музиканти. Да отдадем заслуженото на Ибрахим и Хасан. Те също допринесоха за големият успех на Майка България !Яд ме е само за едно - ако не бяха психопатите русофоби, които хулят Русия щяхме да получим 12 точки и от братска Русия. Тогава щяхме да сме първи, а не втори.Но ..., каквото повикало - такова се обадило. С нищо не сме заслужили на този етап уважението на руснаците.
63
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много симпатични деца са нашите, има още надежда за България
62
14
 
4
 
! Отговори
до 56 от Ашколсун преди 9 години
Къде видя да се "фуклева" с демократично мислене и как отиде до комунизъм и фашизъм, не ми стана ясно...Иначе, четейки повечето от коментарите мога да кажа само едно: нека всички да плеснем с ръце, да се прегърнем и да запеем заедно We are the world ! Заради тая ваша толерастия, след 30 години Ибрахим и Хасан ще таковат вашите дъщери и внучки !
61
2
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 9 години
До Анонимен 69-ти не си китаец,Ти си индианец.
60
3
 
7
 
! Отговори
2+2=5 преди 9 години
До 69 Хм , а дали си"чистокръвен" българин е друга тема !) Едва ли си знаеш родословното дърво -да не би имаш някоя "връзка" я с власи,я с гръци ,я с готи ,я с хуни ...) черкезите са били светли хора със сини очи и някой ако СИ мисли ,че като е светъл е славянин -то дълюОко се заблуждава )