Завръщане: Кралят на рока в Лас Вегас

Откриха постоянна изложба, посветена на Елвис Пресли
24 апр 2015 18:05,
3
Завръщане: Кралят на рока в Лас Вегас
Снимка: bgonair.bg

Кралят на рока се завръща в Лас Вегас. Центърът на хазартните забавления и големите казина в Съединените щати приюти постоянна изложба, посветена на Елвис Пресли.

Експозицията се разпростира на площ 2.6 хиляди кв. м. Тук могат да бъдат видени първата златна плоча на Елвис, моторът му Харли Дейвидсън, негови перуки и бижута. Освен това почитателите на Краля на рока ще могат да се вживеят и във възстановките на концертите му.

Изложбата е под мотото "Шоуто-опитът". В Лас Вегас отвори врати и параклис "Елвис". На тържественото откриване беше и някогашната съпруга на рокера Присила Пресли. Тя преряза лентата и се снима с първата двойка, решила да се венчае в параклиса по бързата процедура – една от запазените марки на Лас Вегас.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
31
 
! Отговори
Елвис и Емил преди 8 години
Елвис почина в 1976 или 1977 г и всички още го помнят. И у нас постоянно пускат албумите му. Нашият Емил Димитров, който почина може би около 2006 г. е забравен от всички и песните му нарочно не се пускат от "българските" радиа и телевизии. Пускат единствено "Моя страна, моя България", която няма как да скрият, че съществува и е изпята от него. А той има десетки хитове, които сегашните младежи изобщо не знаят. А беше мегазвездата на България през 70-те години!!! Елвис и Емил-две различни съдби!
1
2
 
35
 
! Отговори
Елвис е жив преди 8 години
Елвис е жив. Видяли са го в Аржентина. Заедно с Джими Хендрикс!