17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
3
 
2
 
! Отговори
до 240 преди 8 години
Сега от ГЕРБ пуснаха троловете и те се движат по опорните точки, да плюят по Слави, който здраво се подиграва с политиците, най-вече с Б.Б, Ц.Ц. и Президента, само да им на помня на троловете, че преди да се скарат Слави и шефа ви, Борисов често ходеше на концертите на Слави, значи като фен на дългия плюете и по шефа си, междудругото да вметна, че на видео се вижда как шефа на КТБ и шефа на БНБ пеят точно на фона на изпълнение на Слави и те ли са ***? В пъти, пъти са по умни от вас!
193
4
 
8
 
! Отговори
Лелелеле преди 8 години
17 хиляди *** се събраха.Е няма да прокопса България.Сигурно има поне още 50 000 хиляди дето не са успели, а са искали да си купят билети.При такава гъстота на кретенизма, не се учудвайте че сме на такова дередже !!!
192
7
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
229, а ти, сега, днес, на колко хора даваш работа? С какво се занимаваш, г-н Отворко?
191
3
 
2
 
! Отговори
айде накажиии меее, преди 8 години
до: П.Петровпоздрави с каквоооо? едно ферар с цвяр червеееенн...
190
4
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Чалга, шопска салата, ракия и простотия до шия. Просто идеал за "човешко" съвършенство !Поздрави с "Тъмна земя" на Нова генерация ...
189
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
славчо даже не може да пее. Годжи е по-умен и по-добър музикант от славчо, обаче славчо е използвач. славчо е *** като човек, с голямо его е, иска винаги той да обере славата, даже и да е незаслужено. Злобар е, а и вече остаря, наркотиците го съсипаха. С този плешив череп ми прилича на оглозган кокал. Нито визия има, нито талант. Единственият му талант е да използва таланта на по-кадърните от него. Използвач и селски тарикат е славчо.
188
7
 
21
 
! Отговори
redordead преди 8 години
един случайно попаднал там чужденец ми сподели, че се чудел в коя държава е, защото хората масово мятали гюбеци и той се зачудил дали не е в Турция...
187
10
 
8
 
! Отговори
Ще ви кажа.......... преди 8 години
....защо обичам Слави. Защото съм *** безмозъчен ***. Защото майка ми се ръга със всичко живо и ми хвърля 20 кинта да се изнеса от къщи. А баща ми ръга само комшийката Стойка и ми хвърля и той 20 кинта да се изнеса от къщи. Чудех се какво да ги правя и се събрахме с другите *** от махалата и отидохме на културно мероприятие. Слушахме чичо Слави. Дадох му парите от майка ми и баща ми "със кръв и *** напоени". Със здраве да ги яде!!!
186
7
 
7
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
Слави много е отслабнал,пожелавам му много здраве и дълги години зад екран:)
185
7
 
18
 
! Отговори
История преди 8 години
Познавам тази личност още от студентските години.Жалък *** и авантаджия,който обаче имаше едно качество-да се прилепва към по кадърните от него и да ги експлоатира.Някой задава ли си въпроса защо никой от старите му колеги не поддържа връзки с него?Ами защото всички без изключение е прецакал.Иначе умее да прави пари,въпреки отвратителното си скъперничество,но това не го прави нито артист,нито певец.Затова е обречен на жалка самота.
184
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ем концертите на Пайнера понамаляха и се изсипали 17 хиляди верни чалгари,пък и събитието в зала,където да скандираш селски рефрени е далеч по-престижно,а и свирят най-яките музиканти в света,световно признати и известни извън някакво шоу.По-голямо падение да редуваш долни чалгии с патриотични песни няма.но явно това е културата на "феновете" му,изпростяли и умствено недоразвити във времето.Па и друго си е да кажеш "еййй,кво яко беше браат,много извисено!" на деня след мега събитието.
183
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слави Трифонов е емблематична фигура в българския шоубизнес,харесван ,мразен ,но ярък и със собствен почерк.Кукубенд са музиканти от класа.Предаването му създаде плеада от добри актьори.Но с певците нещо му куца.Там му е слабото място
182
22
 
3
 
! Отговори
ИСТИНСКИ Е! преди 8 години
СЛАВИ Е ВЕЛИК И ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА БЪЛГАРИ. МНОГО БИ МУ ПОДХОЖДАЛО ДА Е И ПРЕМИЕР, И ПРЕЗИДЕНТ И ДА СЕ ЗАХВАЩА ВЕЧЕ С ПОЛИТИКАТА. ТОЗИ ЧОВЕК СЕ Е ДОКАЗАЛ, В МИНАЛОТО МУ НЯМА МУТРЕНСКИ ПРОЯВИ, САМ СИ ИЗГРАДИ И БИЗНЕСА И ПОПУЛЯРНОСТТА И МИСЛЯ, ЧЕ Е ПОЧТЕН И СПРАВЕДЛИВ. ОСВЕН ТОВА Е ПУБЛИЧНА ЛИЧНОСТ И НИЩО СМУЩАВАЩО НЯМА В БИОГРАФИЯТА МУ.
181
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kakav e toq be pishete za dostoini balgari kato Stanishev,Petkov,Mikov,Dogan,Mestan,Peevski,Kutev,Manolova,Maslarova,Biserov,Dancho mentata
180
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На всички на които гроздето им е кисело мога да кажа едно: завистта и злобата са присъщи на безсилния, некадърния и неграмотния.
179
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочетох доста от коментарите и не заемам ничия страна, нито на защитата, нито на нападателите. Но мисля си, че, ако се препълни такава зала за да се чуе една лекция за огромната сила, която всеки един от нас притежава (мисълта и словото) тогава България ще възкръсне! И както е казал великия Достоевски: Ако един народ не вярва, че истината е единствено в него, ако не вярва, че единствено той е способен и призван да възкреси всички със своята истина - той тутакси престава да е велик народ и тутакси се превръща в етнографски материал, а не във велик народ. "Бесове"
178
7
 
20
 
! Отговори
11111111111111111111 преди 8 години
СЕДЕМНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ -Браво- ето това е поколението възпитано от Слави- НА ЧАЛГА После искайте успехи от България Но други нарочно направиха това Да бъде унищожена държавата
177
22
 
21
 
! Отговори
аз преди 8 години
Не само че някои хора се пукат от завист, ами и и гроздето им кисело (билетите свършиха за 2 дни) - мога да ви кажа, че на по-як концерт скоро не съм ходил - а ходя на много. Слави и целия екип зад концерта ме върна в детските ми години...може да е всякакъв но знае как да прави шоу! И ще нарека *** всички, които смятат, че песни като "Йовано, Йованке" и "Моя страна, моя Българя" са чалга и че Ку-ку Бенд са махленски оркестър..страхотно шоу - професионално, експлозивно и зареждащо! Благодаря!
176
4
 
12
 
! Отговори
Глупак преди 8 години
До Анонимен17 000 *** и нито един гнусен хейтър като теб, представи си колко им е било приятно на глупаците без "анонимни" ГНЪСОВЕ...
175
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 17 000 !? Изненадан съм, глупаците в България са много повече!