Криско и Михаела Филева грабнаха призовете на БГ Радио

В събитието се включиха и East 17
Обновена: 24 май 2015 09:55 | 24 май 2015 09:45,
9
Криско и Михаела Филева грабнаха призовете на БГ Радио
Снимка: архив, Булфото

Пред 20 000 зрители в Благоевград и в Бургас бяха връчени годишните музикални награди на "БГ Радио", съобщава БТА. За първи път отличията се връчват на две сцени, едновременно в два града. За първи път в музикалното събитие, на което за трета поредна година Благоевград е домакин, участваха и международни звезди - британската група "East 17".

Големите победители, избрани чрез слушателски вот, които получиха своите призове от сцената в Благоевград, са: за "БГ Текст 2015" - "И аз съм тук" - Михаела Филева, за "БГ Албум 2015" - "Защо" - Б.Т.Р., за "БГ Изпълнител 2015"-Криско, за "БГ Изпълнителка 2015" - Михаела Филева, за "БГ Дуо/Трио 2015" - Крисия, Хасан и Ибрахим, за "БГ Дебют 2015" - Жана Бергендорф, за "БГ Видеоклип 2015" - "Планетата на децата" - Крисия, режисьор Мартин Макариев, за "БГ Песен 2015" - "Видимо доволни" - Мария Илиева и Криско, за "БГ Група 2015" - Б.Т.Р.

Тази година единствената статуетка, която се определя от eкипа на "БГ Радио" - наградата "Ана Мария Тонкова" за "БГ Вдъхновение" - символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, бе връчена на Тони Димитрова от сцената в Бургас. Чрез видеовръзка зрителите и в Благоевград станаха свидетели на събитието в Бургас.

На сцената на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград освен Рафи в новото му амплоа на водещ, публиката аплодира изпълнения на Б. Т. Р., на Крисия в компанията на 20 деца и на още много обичани изпълнители.

Сред гостите на церемонията бяха министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова и председателят на СЕМ Георги Лозанов.

Днес празничните събития в Благоевград продължават на площад "Георги Измирлиев" с британската група "East 17". Концертът от 20 часа е с вход свободен и е по повод празника на града - 24 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
5
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Никак не се учудвам на продължаващото опростачване, щом и БГ Радио подкрепя тази мощна " вълна "! Начело с Криско + Мария Илиева + Видимо доволни - БГ песен за 2015??? Пък Криско - БГ Изпълнител на 2015? При положение, че се надигнаха толкова много хора ПРОТИВ Криско и " шедьовъра " му? И просташкия текст? И голямята певица Мрия Илиева? Гнус ме е от така " рапределени " награди! И ми е жал за музикалната обреченост на младите хора!
8
6
 
6
 
! Отговори
Дяволът преди 8 години
Еми отново Филева, понеже видиш ли е безумно талантлива, отново арменското джудже Ръфльо, отново Наско БТР-а, отново Мара Илиева.... и естествено перлата в короната ДРИСКО ! Те, впрочем, очевидно съставляват 90% от претендентите за измисления приз на това измислено радио. Нищо, догодина ще заменим някой от сегашните победители с "пресен" - важното е да са на щат там и парите да вървят. Пък това, че издават 1 песен на година и че кокошките ги научиха - майната му..
7
1
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Странно как Графа не е взел. Нито Любо от Те. Мария Илиева и БТР, кактои винаги обаче са взели.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чалга
5
2
 
3
 
! Отговори
Орнитолог преди 8 години
До 24 МайЩом "грабват", значи са грабливи ;)
4
4
 
5
 
! Отговори
24 Май преди 8 години
НЕКЪДАРНИ ПСЕВДО певци
3
5
 
7
 
! Отговори
ФАКТ преди 8 години
Щом Дриско е призьор, значи толкова и радиото има нещо общо с БГ! ***...
2
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крисия, Хасан и Ибрахим - прекалено посредствен са. Неможах да им изгледам клипа до края.
1
2
 
2
 
! Отговори
mouth wide open преди 8 години
тази е нон стоп гладна