Детето-чудо на Пловдив отива на Евровизия

Лидия Ганева ще ни представи на 20 ноември в Малта
Обновена: 12 юни 2016 08:22 | 12 юни 2016 08:02,
27
Детето-чудо на Пловдив отива на Евровизия
Снимка: БНТ

Лидия Ганева от Пловдив е победителят в конкурса "Децата на България са супер", който определи българския представител в Детската Евровизия.

На финала децата пяха по 2 песни - една на български и една на английски език. По Българската национална телевизия победителят беше избран чрез гласуване на зрителите и специално жури. Лидия Ганева ще участва в Детската Евровизия в Малта на 20 ноември.

Журито и телевизионните зрители класираха на второ място Димитрина Германова от град Добрич. На 3-то място е Преслава Петрова от град Търговище. Група Бон- Бон остават четвърти, а на пета позиция се класира Симона Кръстева от София.

Наричат Лидия детето-чудо на Пловдив. Тя успя да спечели сърцата на журито с невероятните си изпълнения, особено като се вземе предвид, че е едва на 10 години. Лидия съчетава в себе си невероятни гласови качества и страхотна харизма.

На финала на конкурса "Децата на България са супер" Лидия изпя песента на Майкъл Джексън "Who's Loving You" и вечната "Рапсодия" на Роберта, с която грабна сърцата на зрителите.

Вижте "Рапсодия" в изпълнение на Лидия:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да не е дете-чудо, но е сладка и чаровна, пее добре, надявам се дав представи добре България
25
1
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
е на това не може да се каже дете-чудо
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чаровно момиченце, но като глас харесах повече момичето от Търговище. Мисля, че щеше да ни представи по-добре на дестската Евровизия. Както и да е, изборът вече е факт. Успех!
23
2
 
5
 
! Отговори
люси преди 7 години
това детенце е голяма сладурана, ама не е за голямата сцена в Малта, та то като пее на моменти почти издъхва, жалко че ще се изпрати много слаб представител от България. Лидия бъди жива и здрава и продължавай да се учиш да пееш, но да ме извиниш не ставаш на Евровизия 2016. Само ще се разходиш до Малта и толкоз, има много по-кадърни деца за това мероприятие, но каквото ни беше журито, такова бе избраното дете - калпава работа.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не пее фалшиво Лидия, тази песен си е такаваЧуйте и другата песен
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момиченце Лидия има чар, има данни, само да му направят някоя по-весела танцувална песничка и да го облекат в цветно шарено костюмче /а не в тези дълги рокли като стара мома/ и може да спечели престижно място в Малта
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В интерес на истината Крисия също фалшиви от време на време, все пак това са деца и пеят на живо, не може да звучат като студиен запис на Кристина Агилера
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност Тереза може да свири на Пиано, Крисия не, Но Крисия е два пъти по-голям глас от Тереза. Не случайно тя отиде на Евровизия, а не Тереза..или викаш екипа на Слави са музикални инвалиди за да изберат Крисия пред Тереза? Не ме разсмивай!Тереза има също хубав глас, но е под Крисия като пеене.
18
7
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
Всъщност Тереза,дето също е при Слави, е по-добра от Крисия. Свири на пиано, пее изключително.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
журито тотално се изложи!!! не може уж известни певци да сложат първи човек пеещ фалшиво !! това означава 4е и те не могат да пеят или има нещо друго финансово или връзскарско !!
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пее фалшиво! от добрич беше по - добра!! никакво чудо не е!
15
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ясно, че втора Крисия близките 100 години няма да се роди, но и това дете си го бива
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На моменти наистина е малко фалшиво. Но предполагам ще работи със специалисти и притеснението е виновно.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега и аз да си кажа мнениетоВярно е, че Димитрина от Добрич беше най-добра и много се колебаех да гласувам за неяно гласувах за Лидия, защото е по-малка, има повече харизма, има повече шансове. Все пак това е детска евровизия, хората очакват по малки сладки дечицаПрости ми Димитрина, че не гласувах за теб, признавам че си изключителен талант и вярвам ще постигнеш много в музиката
12
3
 
7
 
! Отговори
Двойкар по пеене преди 7 години
За мене, вечния двойкаджия по пеене, откак се е родил, най хубаво пее момичето от Добрич. След него - първото, което пя. Това са нежни и мелодични гласове, а не стряскащо крещящи. Докога в България ще се избира не по качеството на пеенето, а по възраст и симпатия. Ако избраното малко момиченце не смени начина си на пеене, ще бъде след десето място. Най-после, сравнете я с мелодичния глас на Крисия, щом искате да бъде толкова мъничка. На Евровизята не избират по възраст, а по глас и артистичност.
11
3
 
8
 
! Отговори
Робко преди 7 години
Моля дежурните *** да не си показват магариите поне в тази статия.Става въпрос за 10 годишно дете, което е положило много труд и има всички качества да ни представи добре. Аз гледах конкурса и гласувах за нея, тя наистина спечели честно. Като не сте гледали и не сте гласували, с какво право я критикувате?Успех ти желая Лидия!
10
0
 
7
 
! Отговори
abe преди 7 години
Не гледам това предаване, но намерих клипове с изпълнението на детето. Според мен хубаво пее и има мног плътен глас. Успех. Какви са родителите му? Никой не си ги избира.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Детето-чудо" ми звучи като спонсорирана статия...
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой да каже кои са майката и таткото на това дете и тогава ще стане ясно защо са избрали нея. Мирисът на парите се усеща даже и от телевизионния екран
7
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 5 То че като Крисия не можем да намерим друго дете е ясно, но поне малко да се доближава до таланта й. Това дете Лидия няма нищо общо с музиката. П.С. Вие глихи ли сте бре? Музикални инвалиди ли сте?