"Вълшебен ден" отива на Детската Евровизия

Малката и красива Лидия Ганева отправя послание към света
5 окт 2016 07:44,
12
"Вълшебен ден" отива на Детската Евровизия
Кадър: YouTube

Лидия Ганева ще представи България в Малта на "Детска Евровизия".14-то издание на песенния конкурс ще се проведе на 20-и ноември във Валета.

"Вълшебен ден" е дело на Владимир Ампов - Графа. Посланието на песента е за силата на детските мечти, които могат да превърнат света в по-добро и светло място за живеене. Във видеото участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта.

"Радвам се, че песента ми вече не е тайна, защото преди, когато си вървях по улицата, не можех да си я пея. Тя ми се забиваше в главата и ми беше много гадно. Но сега ще мога да си я пея от край до край", обяви пред БНТ малката Лидия.

Вижте и самата песен!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
108
 
! Отговори
МЕН преди 7 години
горкото дете принудено е да се излага с тоя музикален буламач,наречен песен,цялото творчество на ампето е с ниска художествена стойност-***,
7
1
 
84
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Като представянето ни чрез Крисия и близнаците не бяхме имали, едва ли и ще имаме. Беше велико, откъдето и да се погледне. Сегашното ни представяне ще е слабо. Момичето има чуден глас, но песента изобщо не е за конкурс. Просто песен- леко приятна, но много слаба. Според мен.
6
0
 
83
 
! Отговори
До 5 преди 7 години
Напротив, по-зле е от Мюзик Айдъл!! Конкурсът JESC няма никаква репутация и гледаемост в Европа, нещо повече -Той е пред закриване заради нулев рейтинг. Децата които участват са с посредствени данни, но са деца на богати родители -главно от Източна Европа. И тук-там Малта, Кипър, Холандия, Италия. Никой не иска да домакинства този измислен конкурс, освен Малта и България. И Швеция се оттегли. Затова очаквайте догодина да го докарат пак у нас!: )хаха То и голямата Евровизия е пародия, ама детската е направо "мижи да те лъжем"(едни пари трябва да се вземат, това е )
5
2
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С тази евровизия не се спряхте. Това е нещо като Мюзик Айдър - пеят някакви си изпълнители един път през живота на голяма сцена и то само, защото го има този конкурс.
4
1
 
118
 
! Отговори
166 преди 7 години
Девойчето е супер. Песента е слаба. Просто не може да стане хит. Не грабва.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесно дете, дано има успех!
2
48
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Супер успех страхотна песен и певица !!!!
1
2
 
124
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Песента не е хубава, много тромава мелодия, трудно се слуша.