Kojey Radical: Супергероят-поет от Лондон с шоу в София

Концертът е на 18 май от 21:00 часа в столичния Mixtape 5
2 май 2017 12:30, Петя Славова
2
Kojey Radical: Супергероят-поет от Лондон с шоу в София
Снимка: Mixtape 5

Второто издание на музикално-лирическата среща на The Word  by Falshimento, посветена на майсторството в боравенето с градска лирика е планувана за 18 май от 21:00 часа в столичния Mixtape 5.

Музикалното събитие е само 4 дни след съвместния концерт на калифорнийския хип-хоп супергерой Gonjasufi и софийската мистерия Стругаре (14 май)

Специален гост  на вечерта е едно от най-актуалните имена в момента на сцената на Острова. Kojey Radical -  артист с тежки лондонски рими, дълбок звук и магнетичен артистичен заряд, отбелязват организаторите.

Преди него пък родните хип-хоп фаворити  Григовор/ Гена ще припомнят на публиката как се избухва от раз на "Фалстарт" - едно от двете убийствени зимни издания на So Called Crew. Безкомпромисния афиш допълва Zulu, още едно име от лейбъла Push Crayons.

Kojey Radical e хип-хоп артист, поет, остър, но съвестен spoken word мъдрец, моден и арт законодател от Източен Лондон. Нещата му се случват определено във възходяща линия - освен сетовете му за Boiler Room, той прави и прекрасни колаборации както с най-горещите нови имена в Лондон, така и като главно действащо лице в реклами за световни брандове.

Начело е на арт-колектива Push Crayons, който е и зад въздействащите му клипове. Миналата година издаде сингъла 23Winters - (в TOP 50 албуми на 2016 на Boyscout под #16) - а вече излязоха и видеа към Gаllons и Look Like – двата му най-нови проекта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЛондонKojey Radical
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари