Тандемът Димитрова - Дамянова с послание за живот

Новата песен на Белонога е насочена срещу войната на пътя
21 май 2018 11:52,
1

Гергана Димитрова, с псевдоним Белонога, и Красимира Дамянова искат хората да обърнат внимание на стотиците животи, които се погубват всяка година. Красива музика и ритми, но наситени със социални послания са изпълненията.

Авторска музика на народната певица кара зрителите да се замислят за многобройните жертви на пътя. Гласът й и усилията на продуцента Красимира Дамянова са именно да се обърне внимание на стотиците животи, които се погубват.

"Първо се роди песента "Sunbeams" и след това я обвързахме с войната по пътищата. На клипът аз съм небесен ангел, който отнася детските души на едно по-добро място", категорична е Димитрова пред Bulgaria ON AIR.

Според продуцента Красимира Дамянова идеята за клипа идва много отдавна, липсвала е само подходящата песен, която намират в социалните мрежи.

"Искам да провокирам зрителите, не да им поднесем нещо на тепсия. За съжаление, посланието не е достигнало до всички хора, защото все още умират невинни по пътищата", твърди тя, защото темата е доста тежка и не всеки иска да чуе песента и да види клипа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Клара Абрашева преди 5 години
Кога някой млад български режисьор ще изведе националната символика, образи и мотиви в търсене на собствен облик на визията? Все копираме чужди модели и то познати. Банално и ненужно еклектично. Същата е и музиката, имитация на чужда бленда, въздушни вокали... Нескопосен опит за модерност и различност...