Симфоничен сблъсък: Таря Турунен и Stratovarius у нас

Британците от Serpentyne подгряват шоуто на 29 октомври
17 окт 2018 15:23, Красимир Ангелов
26
Симфоничен сблъсък: Таря Турунен и Stratovarius у нас

Едва ли за някого има съмнение, че Таря Турунен е една от големите любимки на родния метъл фен. Доказателство за това са концертите на финландската прима на родна земя, които винаги се радват на огромен интерес.

Само след по-малко от 2 седмици бившата вокалистка на Nightwish отново ще зарадва родните фенове, при това заедно с пионерите на финладската метъл сцена STRATOVARIUS. Големият концерт ще се проведе в столичната зала "Универсиада" на 29 октомври от 19:00 часа.  

Шоуто ще бъде единствено в региона, а специални гости на събитието ще са британските симфо-метъли Serpentyne, съобщават организаторите от BGTSC.

Ако все още не сте се сдобили с билети за шоуто, може да го направите в мрежата на Ивентим и техните партньори. Промо билетите на цена от 45 лева се разпродадоха за часове. В момента и до деня на концерта цената е 50 лева, а в случай на останали места в деня на събитието и на място в залата цената на входа ще е 55 лева.

Организаторите на събитието уточняват, че деца до 7 годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца. Декларация за придружител можете да изтеглите от тук.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Жената прави каквото и харесва,много хора също я харесват!
9
1
 
8
 
! Отговори
Arch Enemy преди 5 години
До ГробокопачФен съм на Найтуиш - със или без Таря. Тя е готин човек (мъж ми я беше срещал), но наистина все повече не може да избяга от операта. Доро е легенда за нас, които сме се родили твърде късно, но пък момета като Alissa White-Gluz вдъхват надежда.
8
18
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Ба,тия са срам и позор....за дебеланата даже не ми се пише ама тия Стратувариуса не се ли бяха разпаднали завинаги.....лудия да не се е стабилизирал ? O father O satan O sun!
7
2
 
5
 
! Отговори
Абориген преди 5 години
Ама само видни експерти тука врели и кипели ...
6
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбира се че е по-близо до рок-опера, което обаче не означава, че не е добро.Таря е страхотен глас. Такива се раждат 1 на 100 милиона.Ама на булгаристанеца му харесва повече квиченето на Глория и извиването на умряло на Ивана, Петкана, Драгана, Нае бана и не знам какви още ги имаше там на село.
5
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Куца и работата без Nightwish.
4
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая буля е пълна щета, а творчеството й е завършена еманация на клозетното изкуство!
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са голема работа - и Таря и Страдиварите.Скандинавско качество - като ГРИПЕН.Там съм.
2
15
 
7
 
! Отговори
айтоски селяк преди 5 години
Глория ще пее ли?
1
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не.