Битка за трона: PewDiePie vs. Т-series – кой е по-следван?

Канал за индийска музика на път да задмине шведа в YouTube
10 дек 2018 10:15,
12

С ожесточени кампании и благотворителност се води и една от най-големите онлайн битки - тази за трона на видео платформата YouTube. Кои са главните претенденти за короната и как се стигна до титаничния онлайн сблъсък?

От години видео платформата YouTube процъфтява под властта на един повелител. Безспорно тронът оставаше под необезпокояваното влияние на PewDiePie, познат още като Феликс Келберг - геймър, влогър, а отскоро и социален коментатор, разказва Bulgaria ON AIR.

Абонатите на неговия канал наброяват рекордните 74 милиона, цифра, която непрекъснато се покачва. Видеата му вече имат над 19 милиарда гледания.

И въпреки многократните скандали, разразили се около него, властта му над платформата оставаше неоспорима.

На хоризонта обаче се появи нов играч, първата сериозна заплаха за PewDiePie.

Боливудският канал за индийска музика T-Series от години се скатава в сенките на популярния уебсайт, трупайки слава и абонати, далеч от очите на редовните потребители... До момента, в който последователите на канала им не се доближиха опасно близо до "краля" PewDiePie.

А когато това се случи, цунами заля онлайн средите. Войната между каналите беше моментално обявена, а надпреварата за трона стана по-ожесточена отвсякога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Ооф преди 5 години
Не знаех, че такива сайтове се интересуват за битката между PewDiePie и T-series.Даже едни мои съученици решиха да направят постери с "Subscribe to Pewdiepie" и ги разнасяха навсякъде и питаха хората дали ще се абонират за Pewdiepie.Той, самия Pewds, приема тази битка за шега, но наистина феновете са откачили на тази тема. И доста индийски канали не харесват Pewds, защото феновете спамят hate коментари в техните видеа и заради това Pewdiepie направи тази благотворителност.
9
3
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Трето: Говори се още, че голяма част от феновете на Т сирийс са ботове.Subscribe for PewDiePie!!!"Абе вие всичките сте ботове, ама айде...
8
0
 
10
 
! Отговори
TT преди 5 години
До Бирено мече- Много си прав. В Индия живеят вече над един милиард души... Нищо чудно утре някой филм боза като Слонът-моя приятел да изпревари по зрителски интерес Гладиатор да речем...
7
3
 
9
 
! Отговори
YouTuber преди 5 години
Всъщност на него не му пука и в момента , той пак ще печели милиони долари на година, просто сега създава драма за вниманието(нишата на такова), но всички знаят, че хич не му дреме, даже е радостен, тъй като ще смъкне напрежението от това да е Номер 1, а всъщност да няма кой знае какъв контент. С две думи ще "загине" като мъченик и легенда, но войната вече я е спечелил. Знае как да си го направи определено :)
6
4
 
10
 
! Отговори
YouTuber преди 5 години
3. Твърдите, че Марк ( Markiplier ) е "един от неговите най-големи опоненти", но всъщност е един от сравнително най-добрите му приятели, заедно със Шон (Sean - Jacksepticeye), които редовно се срещат и правят видеа заедно. Преди години се преструваха на опоненти с роуствания (roast и драми), но беше всичко за шоуто, както и много други драми по youtube с цел гледания и печелене на споделена публика/пари.Пак заповядайте :)
5
4
 
8
 
! Отговори
YouTuber преди 5 години
Благодаря на Боряна Павлова за статията, но има няколко несъответсвия..1. Името му всъшност е Феликс Кшелбърг2. Това не е първата благотворителност на Феликс, нито го прави за абонирания и битката му с T-Series.. През годините е събрал над 10млн долара благотворителност от различни негови кампании.3. Твърдите, че Марк ( Markiplier ) е "един от неговите най-големи опоненти", но всъщност е един от сравнително най-добрите му приятели, заедно със Шон (Sean - Jacksepticeye), които редовно се среща
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ем това са канали за хора с много свободно време ... или хора които ги мързи да мърдат или да правят нещо полезно за тях ... и гледат някакво типче ... какво говори или играе ... или чупи разни работи ... унищожава храна ... но ... това е днешното време ;/ ... вече хората не могат да издържат сигурно и 3 дена без смарт телефона и простотията в нета ... и от там се промиват на всякакви разделения ...
3
8
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
И какво ни интересува това нас, нормалните хора?
2
1
 
6
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Браво на касапина- много точно.
1
3
 
16
 
! Отговори
месара преди 5 години
мдаааа ето че еволюцията спря, даже тръгна назад. Човечеството застрашително оглупява, не без помощта на марули като тази