Ларс Улрих за Джеймс Хетфийлд: Ще се завърне по-силен!

Музикантът от "Metallica" бори зависимости в клиника
Обновена: 16 окт 2019 10:42 | 16 окт 2019 10:42, Петя Славова
21
Ларс Улрих за Джеймс Хетфийлд: Ще се завърне по-силен!
Снимка: архив, Reuters

Ларс Улрих от "Metallica" увери, че колегата му от същата група Джеймс Хетфийлд ще се завърне по-силен и по-здрав отвсякога, след като бандата бе принудена да отложи концерти от турнето си поради постъпването му в клиника за лечение на зависимости, съобщи Контактмюзик.

Изпълнителите на хита "Nothing Else Matters" трябваше да изнесат концерти в Австралия и Нова Зеландия от 19 октомври до ноември, но отложиха шоутата си, за да може фронтменът им да се подложи на лечение.

Барабанистът Ларс Улрих сега поясни, че Хетфийлд прави всичко, което е по силите му, за да се излекува от зависимостта си към алкохола. Улрих и другите двама членове на бандата, басистът Робърт Трухильо и китаристът Кърк Хамет били развълнувани от подкрепата на феновете. Улрих обеща, че бандата ще изнесе отложените концерти следващата година.

"Джеймс прави каквото е нужно и е на път да се излекува - каза той пред в. "USA Today". - Съжалявам за несъстоялите се концерти, но ще се върнем по-силни и по-здрави отвсякога."

Борбата на Хетфийлд с пристрастяването му към алкохола бе показана в документалния филм "Metalica: Some Kind of Monster" от 2004 г. През 2017 г. той увери, че не е близвал алкохол от 15 години и че страхът го е мотивирал да се възстанови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха, Метъла бил мъртъв! Металика били мъртви след Бъртън... СмехВсе още събират по 50-60к по стадионите, майсторите по 500 човека у кръчмите...Пожелавам му да се оправи и да ги видим поне още 2-3 пъти у Бг
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До BurzumИ ти кат одъртееш ще си смениш вкусовете.
15
17
 
7
 
! Отговори
бай дърт металист преди 4 години
Много ми харесват металика.Ама нямам желание да ги слушам.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Другите са ***.Ти си много хубав и умен.
13
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До глупаците в коментарите, метъла не е мъртъв даже си е много жив.Няма друг жанр с такова огромно разнообразие и толкова много групи,които наистина свирят и сами си пишат музиката, за разлика от поп шитните.Естествено има и разбирачи които знаят само Металика, Слейър и Мегдет и за тях жанра е мъртъв като мозъка им.По-добре ми е да си слушам групи с по 2000 гледания и истинско майсторство отколкото да отида на концерт на металика и там да срещна Галина или Томи стораро.
12
10
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До Solar PowerА пък аз и пея и свиря народен фолклор ;))) Но, Металика отдавна не са това, което беха. Тотал комерс са, нема го оня дух, начин на композиране на песните, въобще няма я визията на Бъртън върху творчеството на групата;))) Неслучайно те и досега си плачат по него, както Ахат за запопеният Главев, който сега, напълно се самоанатемоса;)))
11
7
 
9
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
До 11: Написъл си пълни глупости. Аз също слушам Death, Sepultura, Venom ... Металика.Дори слушам и народна музика и обичам много класиката като Вивалди. Слушам всичко което се свири и пее :) Не съм инвалид и ограничен да слушам например само D.R.I. !Последните години няма по добра хард/метъл група от Металика ако измерим продажбите на албуми. А това е най-добрия и лесен начин да измериш колко е добро едно нещо :)
10
11
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименЗначи през 80-десетте те бяха с голямоз начение, понеже и албумите им бяха силни. Зависи на кой жанр в метъла си любител. Ако си на коравият и брутален ***, естествено Металика, нема те удовлетворяват напълно,а само донякъде. Отиваш на други групи. Ако си на Блека и Дета, то е ясно, че за теб, тия с абоза и комерс отсейде, а Мейдън са си диско;))) или метъл за жени. Металика се опитаха да държат Златната Среда и до едно време, успяваха, но конкуренцията стана голяма.
9
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8В момента метъл жанра е мъртъв. Ако така продължава Металика дълго време ще са на върха.
8
20
 
5
 
! Отговори
селянин преди 4 години
Хич не го жалете, червив е с пари.
7
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази група винаги за мен е била надценена. Песните им не са нищо особено.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зяпах наскоро S&M 2, страшно одъртели Джеймс и Кърк. А Ларс си е рептил като Том Круз.Все пак, от 30 години по-големи от Металика няма )
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бяха много яки в Цюрих през май, тази година! 55 000 фенове на стадиона! Нито следа от проблеми...
4
0
 
13
 
! Отговори
RTL преди 4 години
Ride The Lightning - най-добрият им албум
3
18
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Вижте ся, Хетфийлд е Пътник, отива при великият Клиф Бъртън да му прави компания. Хетфийлд си е пияница, още от създаването на групата и оттогава е от клиника в клиника;))) Неслучайно концертът в Castle Donington 1985 г., който неслучайно наричахме "Пияният концерт";)))
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе едва ли е само алкохола...
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за Хетфилд. Дано се оправи и пак да ни радва.