Миро спечели битката с алкохола, молел се цяла нощ

Пиех стандартно като всички българи, заяви певецът
9 дек 2019 11:00, Петя Славова
48
Миро спечели битката с алкохола, молел се цяла нощ
Снимка: архив, Булфото

Музикантът Миро направи равносметка на живота си за изминалата година като сподели, че тя е била най-успешната в живота му, защото е преборил алкохолна зависимост.

"Пиех стандартно като българите, в един момент освен че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея", сподели певецът пред bTV.

Той коментира, че е усетил, че проблемът е сериозен в началото на тази година. "Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин: Или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна".

Миро призна, че при него консумацията на алкохол не е била нормална. Обясни, че не е пиел по време на участие, но в момента, в който знае, че остават само 40 минути е започвал с бирата. По думите му, не само твърдият алкохол може да повлияе на човека, но и лекия, ако е в голямо количество.

"Пиех методично и това беше ежедневие", разказва още той и допълва: "Работата е много зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол, което си изпил. Методично си изхвърлях бутилките, ако ги бях събрал на едно място, можеха да направят една торба с бутилки, изпита за 24 или 48 часа. А те са пълни с отрова, която замъглява мисълта", категоричен бе музикантът.

В момента Миро се чувства добре и благодари на Бог всеки ден за това, че е трезвен. Той споделя историята за битката с алкохола, за да помогне и на други хора в неговата ситуация. Миро бе категоричен, че не смята да се връща към тази зависимост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинските алкохолици в изкуството вече измряха. Имаха цирози и всичко друго. Този е менте алкохолик.
20
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е да се пребори човек ,вътре всебе си за себе си и за света около него.Иска много воля,но повечето пъти акълът идва, когато другаде няма.И аз мислех ,че няма да стигна до гредата,ала я нацелих,спрямо друга клада.След-ва труден преход и както се писа10 год.най малко за да е сигурен.
19
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аллах му забранява да пие.
18
0
 
44
 
! Отговори
C2H5OH преди 4 години
Повечето дето са писали им пожелавам да преборят злобата защото тя яде отвътре повече от алкохола.
17
3
 
13
 
! Отговори
НестандартенБългарин преди 4 години
Като ти изплющя един, ще ти покажа стандарта.Ще говориш от името.на всички.
16
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви имам битките, да ви имам волята. Хората за какви неща се борят, тоя с чашката не може да се пребори и герой го направихте вече.
15
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"стандатно каво всички българи..." хахатова може да е стандартно само за алкохолиците
14
3
 
57
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Дали е хомо или не, той си знае. Все пак не забравяй че е женен. А и гейове които не се натрапват на обществото със сексуалните си предпочитания с с талант и работа са си достойни за уважение. *** са тези, които се натрапват и искат ние да им ръкопляскаме за това, че са гейове а не за това какво са направили в професионален план. А Миро е талант и не е честен коментара ти.
13
35
 
12
 
! Отговори
Джендю преди 4 години
А, с *** та и хомосексуалност, кога ще се пребориш...? Това са още по-лоши болести.....
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
11
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, Миро!Спечелил си трудна битка, но гледай да спечелиш и войната!Чочо, Ласкин, Баташов не успяха ...
10
2
 
24
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
И бившата му дуетна партньорка Галка също се пропи.А от пиянството никой не се е отървал.Може временно да спре ,но само временно.След 10 години евентуално, ще може да твърди че е спрял.А до тогава има много време.
9
15
 
18
 
! Отговори
Митев преди 4 години
За мен това си е ПР-акция. Нали трябва нещо да се говори за него. СПРЯЛ АЛКОХОЛА СЛЕД КАТО СЕ Е МОЛИЛ ЦЯЛА НОЩ !!? И как не са му израснали крилца вече? И защо трябва да ни занимава с проблемите си? Сигурно защото е " Звезда " ?! В България се напълни със звезди, пророци, спасители и т.н., като само те си знаят, че са такива. И за да разберем и ние ни занимават с простотиите си.
8
24
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Бивш алкохолик няма...
7
1
 
21
 
! Отговори
Деян преди 4 години
ами - Наздраве!
6
27
 
9
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Никой не се е отървал от алкохолна зависимост.Никой.Спрелите да пият са по-рядко от белите лястовици.По-възможно е да откаже дрогата.Сбърканата му сексуалност също е завинаги.Иначе пее хубаво и песните му са стойностни.Но този контраст с личността на певеца Мирослав Костадинов е убийствена.
5
3
 
16
 
! Отговори
Всички се друсат преди 4 години
До xxxПълни смешници са всички, с поведението си, с афтър-нравите си.. правят се 4в1 - Цигари, Трева, Алкохол, Наркотици + като добавим лошата храна и то... ко стаа, ша бъде Смрът!
4
24
 
10
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
А обратната си сексуалност и наркотиците кога ще пребори?
3
2
 
51
 
! Отговори
На пазар преди 4 години
Бих казал само Успех тази битка е за цял живот.
2
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с тези молитви е за храм, а после и за патриарх!