Галена и нейният син Александър са с коронавирус

Двамата са под карантина в апартамента им в София
Обновена: 7 юли 2020 17:50 | 7 юли 2020 17:43, Камелия Цветанова
68
Галена и нейният син Александър са с коронавирус
Снимка: Facebook

Поп-фолк певицата Галена потвърди, че тя и синът й са заразени с COVID-19. Изпълнителката написа в официалните си профили, че причината за отсъствието й е именно заразата.

„Здравейте, мили мои, мисля, че е редно да спра да ви тревожа с отсъствието си и да ви разкажа какво точно се случва. Знаете, че преди няколко седмици беше възобновена работата на нощните заведения, съответно и нашите участия в тях. Няма да скрия, че изпитвах известен страх отново да започна да се срещам с хора, но си давах сметка, че животът трябва да продължи под някаква форма, и че не може да живеем в страх.В стремежа си да задоволя желанието на хората да се забавляват, особено на такъв специален повод, какъвто е абитуриентският бал, реших да се върна на работа с ясното съзнание за риска, който носи това за мен и моите близки. За съжаление, това се превърна в поредното изпитание, пред което съм изправена в момента. В средата на миналата седмица почувствах леко неразположение и веднага си направих тест в Търново, който беше отрицателен.

Това ме успокои и отдадох неразположението си на умора и претоварване. В петък, обаче, се събудих с температура, главоболие, липса на вкус и си направих втори PCR тест в София, който се оказа положителен.

Обясниха ми, че първият тест е бил отрицателен, тъй като симптомите се развиват след 4 ден от момента на заразяване и тестът не е достатъчно сигурен преди това. Съответно веднага направихме тестове на цялото ми семейство и хората от екипа.

Малкият ми син Александър беше единственият, който също даде положителна проба и двамата с него сме под карантина в апартамента ни в София от петък насам. Галин, Стефан и моят озвучител, с които също имах контакт през последната седмица, са напълно здрави, без симпотми и с отрицателни тестове.

Алекс и аз се чувстваме много добре, за щастие вирусът минава леко при нас, лекуваме се вкъщи и се надяваме скоро всичко това да е зад гърба ни. Искам да призова всички хора да спазват законовите предписания, да бъдат разумни и да пазят себе си и близките си, тъй като както виждате, нищо свързано с вируса не е строго дефинирано и никой не е застрахован. Благодарна съм на феновете си за цялата загриженост и благопожелания за скорошно оздравяване! Желая ви здраве!“, написа Галена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе аз ако съм и приятел по-бих се страхувал да няма венерически болести отколкото корона.
31
7
 
31
 
! Отговори
Поскан Салза преди 3 години
Първо... никого не си "разтревожила" с отсъствието си, даже напротивВторо... куpвалъка по заведенията не е "работа"Трето... ти не "забавляваш" а задоволяваш низки, първобитни страстиЧЕТВЪРТО.... мистерия е как сте решили че статус на галене е ТОП новина... ако исках да знам нещо за тая, щях да я следвам у фейса и вече да съм запознат с тази "новина"Единственото любопитно за мен бе, признанието с колко човека е правила секс през последната седмица:- Галин- Стефан- озвучителЕвала *** како
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си болен от корона вече е реклама...
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А с Тити какво става?Как е днес сабален, има ли температура?Редовно ли се изхожда?
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А хламидиите как са?
27
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тя да беше само на К-19 разпространител... всички чалга певици заработват и като класни компаньонки, но тарифата не е по джоба на всеки. Черепа обаче ги е тествал всички, някои даже неколкократно, а на Марийчето Илиева за специални заслуги в леглото цяло Бентли!!!
26
4
 
16
 
! Отговори
Тинки Динки преди 3 години
Те такива жени са преносители на всякакви вируси. Лошото е, че понякога последиците се отлагат с години. Дори не се ръкувайте с такива, а наи-добре този архаичен ритуал тотално да се зачеркне. Ще се изненадате колко неприятни изненади може да си спестите с това просто действие. Медицинско лице съм.
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво от това?
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е участвала в групов е напълно нормално, сред тези среди хората участващи в групов с*кс са не по-малко от 10 човека, но си заслужава, тръпката е уникална!Аз Баце съм по- запознат! Групов секс е до пет човека, оттам на горе му се вика оргия!
23
1
 
15
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Дано се оправите бързо и напълно моме,но...То това,да не е рекламна кампания,само?!Днес,си третата известна...Тити,онова момче плувеца,сега ти.До вчера си мислехме,че само по назе простосмъртните ходи,пустия му вирус...
22
6
 
14
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 години
С какво е известна тази пъпчива лелка?По улиците има далеч по-хубави и по-умни девойки от нея ,които също имат някакви проблеми ,но не занимават хората с тях.
21
4
 
10
 
! Отговори
Скърбящ преди 3 години
Ужас.Духовният ни водач е болен!На кого ни останяш :(
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22Ти пожела ли бързо оздравяване?
19
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зачетох се в коментарите, и си мисля при толкова първични и злобни хора какво хубаво да се очаква в тази държава. Злоба и злоба, какъв е тоя изтрещял и толкова циничен народ или по голямата част от него. Толкова ли е трудно да се каже само - Бързо оздравяване?
18
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Галина Вичева Генчева от с.Смядово не е нищо повече от писукащо селянче.Другото е реклама.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали точно Галена разказваше как още ноември е изкарала вируса... била първата знаменитост с коронавирус хахах
16
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро трипер е фанала от някоя коронясана мутра.
15
1
 
8
 
! Отговори
Дс преди 3 години
Аххаха за екшъна по морето нито дума за галена писали на първа страница хахахаха
14
3
 
10
 
! Отговори
Готик чалгар преди 3 години
Това на снимката не е ли Преслава ?
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Галена, джесика симпсън, деми ловато....... Всичко друго, само да не видите самоуправството на НСО бандюгите на доан. Мдааа.