Helloween идват на Midalidare Rock In The Wine Valley

Хеви метъл легендите закриват фестивала на 2 юли
23 яну 2023 11:10, Александър Попов
9
Helloween идват на Midalidare Rock In The Wine Valley

След Scorpions, вече е ясен и вторият хедлайнер на третото издание на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley. Германските хеви метъл легенди Helloween ще закрият последната вечер в Долината на виното на 2 юли (неделя) със специален фестивален сет.

"Helloween са не само символ на немската метъл сцена, но и пример за постоянно развиваща се група. На фестивала формацията идва с емблематичното трио гласове - Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen, а най-приятната изненада за родните феновете е, че бандата подготвя различен фестивален сет за лятото на 2023-а година", споделят организаторите.

Helloween са една от най-уважаваните немски метъл групи и пионерите на германския мелодичен спийд метъл. Бандата прави турнета от 1984 и през годините е била част от всички мащабни световни рок фестивали като: Rock in Rio, Wacken Open Air, Loudpark в Япония, полския Woodstock, а тази година ще се включи и в рок фестивала в Долината на виното. В досегашната си кариера групата е продала над 10 милиона копия от албумите си, като е получила 14 златни и 6 платинени музикални награди.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет.

Цените на билетите на този етап са:

-  95 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions

-  95 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween

-  140 лева – тридневен  билет за целия фестивал

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Helloween
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
И двете групи бяха в епогея си в началото на 90-те. Тогава комунизъм тук нямаше.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 2 Защото когато бяха в епогея си, тук беше див комунизъм и "упадъчна западна музика" беше забранено да се слуша.
4
1
 
7
 
! Отговори
Дарин преди 1 година
До АнонименАко организатор не иска да рискува с посещаемостта, се оглежда да покани Уайтснейк, Джудас, Тиквите или Сабатон. Това са фактите. Хелуин идват почти на всяко турне и винаги пълнят залата. Смият аз съм ги гледал поне 5 пъти, но вероятно пак ще ида, защото вигнаги правят страхотно шоу, и си ПРЕКАРВАМ СТРАХОТНО ВСЕКИ ПЪТ!
3
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хахаха те нали направиха прощален концерт миналата година??!
2
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пенсионерско парти се очертава. Scorpions, Helloween...и двата хедлайнера са на апаратно дишане. Групи, чиито най-добрите дни бяха преди 30 години. Що не дойдоха у нас в апогея си вместо сега, когато не са релевантни вече?
1
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия не са ли закъсняли с има няма 20 години, бяха интересни за кратко ама кой знае за всеки влак си има пътници