Певецът Димитър Лазаров и новата му песен "Огън"

Парчето е вдъхновено от детските спомени на артиста
25 авг 2023 13:18, Анисия Иванова
6

Певецът Димитър Лазаров издаде новата си песен "Огън". Парчето е вдъхновено от детските спомени на артиста.

"Парчето възникна спонтанно. Музата никога не предупреждава. Беше един красив ден от миналата година и бабите бяха направили пълнени чушки, но нямаше кисело мляко. Това ме накара да отида до магазина и минах покрай огъня, който те бяха напалили в двора. Заляха ме детски спомени като водопад. Спомних си се като дете как тичам около същия огън. Върнах се вкъщи, взех си китарата и избягах на стълбите. Започнах да свиря акордите и да пиша текста. Парчето беше готово след 10 минути", разказа Лазаров в студиото на "България сутрин".

Той отбеляза, че първо се е родил текстът на песента, а след това са дошли и мелодиите. Певецът каза, че снимките на видеото не са протекли така, както е очаквал.

"За видеото бяха големи премеждия. Искахме да снимаме на плаж във Варна. Разбира се, времето никога няма гаранция и в същия ден небето се изля. По сценарий трябваше да е друг клипът, сценаристката ни беше много изморена. Хората, които трябваше да дойдат, не дойдоха", сподели Димитър Лазаров в ефира на Bulgaria ON AIR.

В песента също участват Иво Звездомиров, Теодор Янков и Красимир Гюлмезов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
8
 
! Отговори
VladTepes преди 7 месеца
Може да се очаква много повече - примерно талантливите млади музиканти Deadscape издадоха силен албум, миксиран от легендарния Dan Swano и вече подготвят втори въпреки, че не им е лесно.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прослушах и изгледах всичко. Питам се: Ако наистина се е вдъхновил от уханието на огъня, където се вари лютеница, защо клипът са искали да е стандартно блудкав - морско парти.
4
0
 
1
 
! Отговори
Ех,хубави спомени... преди 7 месеца
Певецът просто с песента донася спомена - огън на отминали прекрасни времена Спомних си се като дете как във всеки двор се вареше лютеница и се печеха чушките на ламарина върху огъня. Навсякъде се разнасяше приятния мирис на зимнина за зимата и мириса на златна есен. Хората бяха много естествени и щастливи, а сега фалша е тяхната естествена природа. Конформисти, които искат да се харесат на всекиго. В зависимост с кого общуват, те слагат поредната маска.
3
1
 
8
 
! Отговори
. преди 7 месеца
3 пъти гледах видеото с рекламата. Не издържах до песента. Но вярвам, че е прекрасна. След като Димитър Лазаров има нова песен, то предполагаме, че има и стара. Т.е. човека има поне 2 песни в репертоара си. Какво повече да искаме от един доказал се талант в тези трудни времена.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Е па незнам!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоа па кой е