Билетите за мюзикъла "Бодигард" са на привършване

Песните на Уитни Хюстън ще звучат в зала 1 на НДК на 11 ноември
Обновена: 8 ное 2023 08:56 | 7 ное 2023 16:39, Александър Попов
3
Билетите за мюзикъла "Бодигард" са на привършване
Снимка: Монте мюзик

Дни преди представянето на мюзикъла „Бодигард“ на софийска сцена (11 ноември, Зала 1, НДК), билетите са почти изчерпани, а публиката е развълнувана да види мащабната продукция на Държавна опера Варна с режисьор Борис Панкин.

Сценарият на мюзикъла „Бодигард“ се придържа към този на касовия филм от 1992 година, като разликите са незначителни. Голяма наслада за зрителите в НДК ще е саундтракът на спектакъла, който включва седемнайсет от топ хитовете на Уитни Хюстън. Музикален директор и диригент е Страцимир Павлов, хореограф - Анастасия Неделчева,  художник на костюмите - Първолета Чавдарова,  художник-сценограф - Денис Иванов и художник на осветлението - Лалю Христов. Преводът на “Бодиград” е на Борис Панкин и Даня Доганова.

В ролята на Рейчъл Марон ще гледаме талантливата Манал Ел Фейтури, автентична мюзикъл актриса, възпитаничка на школата на Уест Енд. Приликата ѝ с Уитни Хюстън, която играе Рейчъл във филмовата версия на „Бодигард“, е впечатляваща. В образа на бодигарда, оригинално изпълнен от Кевин Костнър, ще се превъплъти Орлин Горанов. Третата главна роля е за Нора Караиванова, която изгражда перфектно драматичния образ на сестрата на Рейчъл Марон - Ники Марон.

Спектакълът е изключително динамичен и цветен. В него са вплетени мултимедийни решения, допълнително въздействащи и подсилващи драматизма му. Те са дело на Борис Панкин и Кристиян Попов. Допълнителна пищност и красота внасят над 250-те костюма, изработени за българската версия на мюзикъла „Бодигард“.

Ограничени количества билети все още са налични в мрежата на Eventim и Билетен център – НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Идея преди 5 месеца
Имам по-добра идея. Мюзикъл, със същото име, но на тема как Бодигардът на Тодор Живков стана от селски цър..ул милиардер. С всяка крачка за издигане в кариерата, от крадец на автомобили и случката с Кмета на Симитли, до Главен секретар на МВР, и Генерален Секретар на ЦК на ГЕРБ.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
животът на една гербава мутра :)))
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А поканихте ли Зелята и Оляна на събитието , да дръпнат една реч за контранастъпът !